depurtat.ro

Premergatorul Cangaroo Car se adapteaza la nevoile copilului dumneavoastra. Scaunul este tapitat cu un material decorativ, iar inaltimea acestuia poate fi usor ajustata. Designul este modern si totodata util intrucat poate fi pliat cu usurinta sau folosit drept balansoar. In plus, masuta de joaca este electronica, in forma de masina de curse, cu multe sunete si functii diferit.

mai mult detalii aici

Cercul mare de siguranta ii protejeaza pe cei mici de caderi iar in cazul in care rotile din fata ale premergatorului isi pierd aderenta cu solul, premergatorul isi activeaza mecanismul de oprire care va elimina astfel pericolul ca cel mic sa cada de pe scari sau sa se impiedice de pragurile usilor. Pentru mai multa siguranta este dotat cu dopuri de silicon. Poate fi cumparat in doua culori: rosu si albastru.

epantofi.ro

Dimensiuni: 54 H x 70 L x 60 W cm si greutate : 5 kg. Un produs Cangaroo Car.

Premergatorul pentru bebelusi Cangaroo Car este disponibil la Nichiduta, eMAG , Ventum Kids si Bebebliss , insa iti recomandam sa arunci o privire asupra numeroaselor (peste 100) modele de premergatoare pentru cei mici, centralizate intr-o lista completa (pret, info, magazin, fotografie) pe portalul de articole pentru bebelusi si copii Jucarii – Supermamici in sectiunea de Premergatoare.

answear.ro