depurtat.ro

Premergatorul interactiv Vtech 2 in 1 are in plus si o jucarie interactiva in limba romana, va ajuta astfel copiii sa faca primii pasi atat in mers cat si in vorbire. Centrul de activitati este detasabil si contine o multime de activitati din care copiii vor invata literele, cuvintele, numerele, formele si culorile. Include 10 melodii cunoscute care pot fi cantate in 5 stiluri. Fluturasul care se misca, butonul catel, rolele care se invart si butoanele disc dezvolta copilului capacitatea de manipulare a obiectelor. Receptorul detasabil contine margele pentru mai multa galagie. Este un premergator recomandat intrucat copilul invata sa mearga, pasind pe podea, nu pe o salteluta la care nu ajunge cu talpa jos, nedeformand astfel mersul.

yves-rocher.ro

 

Transformat in jucarie, Premergatorul Vtech 2 in 1, dezvolta capacitatile motorii, coordonarea ochi-mana cat si mersul. Rotile zimtate si manerul va vor sprijini copilul in timp ce acesta va face primii pasi. Se asambleaza foarte usor si se poate depozita in spatii mici. Jucaria foloseste 3 baterii tip AA, incluse in set cu scop demonstrativ.

flanco.ro/

 

Premergatorul Vtech Primii Pasi il invita pe copilul tau la o adevarata aventura care il va distra si anima si il va asista in acelasi timp la mers, pentru ca in scurt timp acesta sa poate sa mearga in voie si sa se joace cu panoul de activitati care cu siguranta il va tine ocupat si atent.

answear.ro