depurtat.ro

Rucsacul pentru transportul bebelusului de la Brevi este un produs fabricat in corformitate cu standardul EN 1329-01. Acesta este prevazut cu orificii pentru picioare si centuri de siguranta adjustabile in 4 pozitii, cu cadru usor din aluminiu cu suport pentru a se mentine in pozitie verticala. Cadrul metalic este invelit intr-un material foarte foarte rezistent si lavabil la 30 de grade.

Il gasesti aici

Rucsac portbebe Brevi Rocky

Rucsac portbebe Brevi Rocky

Spatarul rucsacului Brevi Rocky este ergonomic si confectionat din material ce reduce transpiratia si lasa pielea sa respire. Gentuta universala montata pe centura rucsacului pentru transportul accesorilor. Pe bretele are montate insectii reflectorizante. Are mai multe buzunaree inclusiv buzunarel special pentru sticla. Iesirile pentru picioruse sunt captusite cu un material moale pentru a spori comfortul copilului. Confectionat din material rezistent la apa.

flanco.ro/

Portbebe-ul (impropriu spus, intrucat suporta greutate pana la 15kg adica aproximativ 3 ani) este disponibil si pe culoarea albastru navy, nu doar pe rosu. Pretul portbebe-ului / marsupiului este aproximativ asemanator atat la nichiduta, bestkids cat si la emag, insa poate prindeti o reducere la articolele pentru copii si bebe in functie de promotia fiecarui magazin in parte.

Portbebe copii 3 ani Brevi Rocky

Portbebe copii 3 ani Brevi Rocky

 

Rucsacul pentru transportul copilului Brevi Rocky este reglabil in 4 pozitii, vine cu o capotina care poate fi detasata, o aparatoare de ploaie si o cutiuta de cadou.

  • Dimensiuni: 26 x 37 x 85 cm.
  • Greutate Maxima Admisa: 15 kg (3 ani)
  • Greutate Rucsac: 2.1 kg.

Il gasesti aici

Brevi - Rucsac Rocky Transport Bebelusi si copii

Brevi – Rucsac Rocky Transport bebelusi si copii

answear.ro