depurtat.ro

Ideale pentru zilele reci de iarna, combinezoanele si salopetele pentru bebelusi sunt special concepute pentru a asigura un confort termic sporit, indiferent de temperatura de afara. Realizate din materiale groase, cu interioare matlasate sau dublate cu polar, accesorizate cu manusi si glugi, aceste salopete de iarna vor tine frigul departe de cei mici. Mai mult, sistemele inteligente de inchidere pe baza de fermoar, dispuse pe toata lungimea salopetelor, permit imbracarea si dezbracarea rapida a bebelusilor. O gama variata de salopete si combinezoane de toamna iarna pentru bebelusi veti gasi in oferta Bonprix și www.eMAG.ro.

yves-rocher.ro

Combinezon gros de iarna, dublat cu polar, prevazut cu manusi si botosei detasabili (la toate marimile), gluga, fermoar lung (pentru a putea fi imbracat cu usurinta) si aplicatie decorativa cu bufnita. Este ideal pentru zilele friguroase din sezonul toamna-iarna.

Salopeta de iarna dublata cu polar pentru bebelusi

Salopeta de iarna dublata cu polar

Salopetă de iarnă super practică şi călduroasă, cu glugă detașabilă și detalii reflectorizante. Salopeta este formata din doua piese, incluzand gecuta si pantalonasii cu bretele.

flanco.ro/
Salopeta de iarna doua piese pentru bebelusi

Salopeta de iarna doua piese pentru bebe

Salopeta pentru bebelusi cu papucei detaşabili. Material superior: 100% poliester, vătuire: 100% poliester, căptuşeală: 100% poliester.

Salopeta de toamna iarna pentru bebelusi

Salopeta de toamna iarna pentru bebelusi

O gama variata de salopete si combinezoane de toamna iarna pentru bebelusi veti gasi in oferta BONPRIX și www.eMAG.ro.

answear.ro