depurtat.ro
Sampon si masca Oyster fara parabeni pentru volum

 

Sampon si masca Oyster fara parabeni pentru volum. Acest set contine un sampon de par pentru volum la 500 ml si o masca de par din aceeasi gama Oyster, produse cosmetice pentru ingrijirea parului fara parabeni. Samponul fara parabeni are un continut ridicat de ulei de in si extract de bambus, restructureaza firul de par, oferind un plus de volum. Masca de par Oyster fara parabeni cu un continut ridicat de ulei de in si extract de bambus ce detine proprietatea de a restructura firul de par, oferind un plus de volum.

Catalog Cosmetice Profesionale Oyster

 

Sampon si masca Oyster fara parabeni pentru intinderea parului

 

Sampon si masca Oyster fara parabeni pentru intinderea parului. Acest set contine un sampon fara parabeni pentru par delicat cu efect de intindere la 500 ml si o masca din aceeasi gama Oyster Professional. Samponul fara parabeni Oyster Professional este dedicat parului deshidratat si rigid ce necesita un plus de catifelare, are proprietatea de a netezi firele rebele si parul ondulat . Masca de par fara parabeni Oyster Professional asigura firului de par un plus de catifelare si stralucire. Ingredientele sale, menta si ulei de Monoi, au rolul de a hidrata si intari firul de par.

 

Masca de par fara parabeni par deshidratat si rigid

 

Masca de par Oyster 500ml fara parabeni pentru par deshidratat si rigid ce asigura firului de par un plus de catifelare si stralucire.  Ingredientele sale, menta si ulei de Monoi, au rolul de a hidrata si intari firul de par. Aplicati dupa spalare, pe parul umed si lasati sa actioneze cateva minute, dupa care clatiti.

flanco.ro/

 

Masca de par delicat fara parabeni Oyster

 

Masca hidratanta pentru parul delicat Oyster Professional. Un produs cosmetic profesional cu extract de codita soricelului si galbenele, are proprietatea de a catifela si restructura firul de par.  Aplicati dupa spalare, pe parul umed si lasati sa actioneze cateva minute, dupa care clatiti. Cantitate: 500 ml.

Mai multe articole cosmetice si de ingrijire profesionala din gama Oyster Cosmetics Professional veti gasi in oferta eMAG vandute de Carespot dar si la CEL.ro , magazin specializat in articole de ingrijire si infrumusetare profesionale.

answear.ro