depurtat.ro

Samponul Kerastase Specifique Bain Exfoliant Hydratant este un sampon cura hidratant cu efect antipelicular. Textura scrub pentru exfoliere ajuta la indepartarea vizibila a matretii, impiedicand reaparitia acesteia pentru o perioada de pana la 6 saptamani. Fibra capilara ramane curata si flexibila. 

depurtat.ro

Tehnologie folosită

Formula Exfolierea dublă:
1. Chimică: piritiona de zinc ridică chimic mătreața de pe scalp.
2. Mecanică: microsferele exfoliază blând mătreața de pe scalp. Microsferele se clătesc apoi cu ușurință.

Există două tipuri de matreata cauzate de două lucruri diferite. Mătreaţa uscată, care se intinde pe par si cade usor pe umeri este cauzata de factorii de mediu și de stres. Al doilea tip de matreata este matreata grasă, aceasta se lipeste de păr și se dezvoltă în zonele calde, umede.

Un scalp uscat poate provoca unele momente jenante, deci asigurați-vă că scalpul capului este sănătos, cu Kerastase Specifique Hydratant Exfoliant Bain. Este un sampon hidratant, care a fost creat special pentru scalpul uscat. Prin folosirea acestui Hydratant Exfoliant înseamnă că părul şi pielea dvs. va beneficia de o tehnologie triplă: acțiunea de exfoliere a microsferelor, extrasul de zinc şi aplicatorul special ce aplică şamponul direct la radacina păruluiSpuneţi la revedere mătreţi şi un bun salut părului sănătos hrănit şi frumos!

otter.ro

Mod de utilizare

Pentru un tratament intens

Se aplică Bain Exfoliant pentru parul uscat, apoi se masează scalpul printr-o mişcare circulară aproximativ 4  minute cu podul palmei. Clătiți bine apoi aplicaţi din nou pe părul umed. Lăsaţi timp de 2 minute, masaţi iar 4 minute și apoi clătiţi,

Pentru un tratament de zi cu zi

Se aplică Bain Exfoliant pe parul ud si se lasa timp de 2 minute. Se masează apoi scalpul cu podul palmelor timp de 4 minute. La final se clăteşte bine părul.

Sampon-Kerastase anti matreata

vezi pretul aiciKerastase Specifique Bain

answear.ro