Ghete fetite cu siret, robuste si foarte trendy de la ECCO Shoes. Ghetele de fetite sunt disponibile pe culorile negru, visiniu sau albastru. Captuseala din textil si lana absoarbe umezeala.

Talpa din poliuretan este rezistenta si foarte usoara. Brantul detasabil ECCO Comfort Fibre System permite aerului sa circule si pastreaza un mediu igienic pentru picioare.

ECFS este stratul de jos al tălpi interioare detașabile ECCO. Stratul de sus se poate face din piele, Poliyou ®, sau o combinație de piele și textile. ECFS este un material special dezvoltat de ECCO pentru a îmbunătăţi confortul piciorului. Asigură o buna circulatie a aerului, materialul fiind sub formă de celule deschise ce asigură un efect de pompa de aer în timpul mersului, ce permite aerului proaspăt să menţină piciorul uscat. Are, de asemenea, un efect anti-bacterian.

Materialul neutralizează bacteriile ce se găsesc în umiditate și transpirație, reducând mirosurile şi păstrând piciorul sănătos. Efectul de absorbție a șocurilor protejează regiunea lombara, coccisul și coloana vertebrala. Materialul este, de asemenea, moale, anatomic și urmează conturul piciorului în timpul mersului. Este un material durabil, astfel încât nu-și pierde forma sau proprietăţile benefice ca urmare a utilizării îndelungate. Acesta este, de asemenea, reciclabil.

 

 199 RON la ECCO Shoes (click verificare)

CITESTE SI:  Incaltaminte sport pentru alergare - Pantofi sport ALTRA Running Shoes Zero Drop Footwear