Acest set contine: 1 masina de spalat, 1 aspirator, 1 masina de spalat vase, 1 vas, 1 matura, 1 cos de rufe, 1 scaunel, 1 fier si o masa de calcat, 1 masina de cusut. Jucarie ecologica, netoxica, fara formaldehide, fabricate din lemn ecologic de arbore de cauciuc.

Setul de jucarii din lemn ecologic „Accesorii pentru menaj” este realizat din materiale reciclate, îmbinate cu clei non-toxic şi lemn fără formaldehidă. Sunt colorate cu vopseluri non toxice pe bază de apă, pentru siguranţa şi sănătatea copilului tău.

 

jucarii din lemn aici

 

 

Jucariile ecologice sunt fabricate din materii prime biodegradabile: lemn, panza, hartie, papura, bumbac. Fabricantul PlanToys este primul fabricant de jucarii de lemn din lume ce foloseste copacul de cauciuc ce nu mai produce latex. Acesti copaci sunt taiati in jurul varstei de 25 ani, iar in ultimii 3 ani de viata, pamantul nu mai este fertilizat. Plan Toys a deschis in urma cu aproximativ 27 ani calea catre un echilibru ecologic. Lemnul nu sufera nici un tratament impotriva insectelor. Astfel, pentru a devansa atacurile insectelor, fabrica de jucarii PlanToys este instalata in mijlocul plantatiilor. Odata taiati, copacii sunt uscati imediat in cuptoare pentru a eradica orice insecta sau bacterie, si pentru a inlatura umiditatea. In fine, Plan Toys utilizeaza numai materiale ecologice.

Nici un conservator chimic nu este utilizat, iar hartia si cartonul utilizate pentru ambalaje sunt produse reciclate, ceea ce ajuta la reducerea deseurilor.

Culorile utilizate sunt 100%  naturale, pe baza de apa. Adezivii folositi sunt certificati E0 (E-Zero), deci corespund celei mai inalte garantii impotriva expunerii formaldehidelor. Ambalajele sunt fabricate din hartie reciclata si imprimeurile sunt pe baza de cerneala din seminte de soia.

CITESTE SI:  Mingea de fotbal Adidas Brazuca la pret redus