depurtat.ro

Gama I-Walk de la Bobux a fost special creata pentru copii ce fac primii pasi, dar si pentru copii ce deja stapanesc bine mersul. Incaltamintea din piele din aceasta gama asigura o potrivire optima in zona calcaiului si a gleznei si suficient spatiu in partea din fata. Sandalutele pentru fetite, create de Bobux Noua Zeelanda, sunt confectionate din piele naturala premium, identic ca si sandalutele pentru copii marca ECCO Shoesavand insa preturi de vanzare sensibil mai mici. Atentie: produsele Bobux sunt cu un numar mai mare fata de sistemul european (de exemplu, marimea 22 de la Bobux este real numarul 23). Sandalutele din piele pentru fetite marca Bobux pot fi cumparate de la Pantofiori veseli , de la B-Mall sau mai nou din gama de incaltaminte din piele pentru bebelusi de la B-Mall.

yves-rocher.ro

 

Sandale din piele Bobux pentru fetite 

 

Sandalele din piele pentru fetite din gama I walk de la Bobux au talpa de cauciuc super flexibila si usoara, cu striatii anti-alunecare. Exteriorul si interiorul sunt din piele naturala moale, de calitate premium. Sistemul de inchidere al sandalelor este cu arici (bareta, lateral) pentru a facilita incaltarea si descaltarea lejera, bareta din fata a sandalutei este prevazuta si ea cu arici, pentru a putea fi reglata in functie de dimensiunea piciorului. Modelul este disponibil in masurile 20 – 29. Sandalele din piele Bobux I Walk asigura miscarea naturala a piciorului, fiind aprobate de “American Podiatric Medical Association” ( Asociatia medicilor podiatri americani, info: http://www.apma.org).

 

Sandalutele din piele Bobux Free to Grow

 

Designul special al sandalutelor din piele Bobux Free to Grow pentru fetite permite picioruselor sa respire in voie si ofera libertate optima de miscare, fiind realizate din cureluse rezistente din piele naturala de diferite latimi si talpi flexibile, care respecta anatomia talpii copilului. Pentru un plus de confort, aceste sandale din piele pentru fete cu varsta intre 2 si 6 ani au talpa interioara realizata tot din piele iar sistemul de inchidere din Velcro permite incaltarea rapida si cu usurinta.

flanco.ro/

 

Sandalutele pentru fetite, create de Bobux Noua Zeelanda, sunt confectionate din piele naturala premium, identic ca si sandalutele pentru copii marca ECCO Shoesavand insa preturi de vanzare sensibil mai mici. Sandalutele din piele pentru fetite marca Bobux pot fi cumparate de aici sau mai nou din gama de incaltaminte din piele pentru bebelusi de la B-Mall.

answear.ro