depurtat.ro

Sapunurile naturale Nera

 

Plantele folosite la fabricarea Sapunurilor naturale sunt culese cu truda din locuri greu accesibile, departe de lumea industrializata, tocmai de pe Valea Nerei.  Pe fiecare sapun se afla un aranjament unic de flori si petale uscate, iar sapunul este fabricat manual. NU CONTIN conservanti, coloranti, parfum, parafina. Produse notificate la Ministerul Sanatatii.

Sapunuri BIO naturale de la Manastirea Nera fara conservanti, coloranti, parfum, parafina.

Sapunuri naturale de la Manastirea Nera fara conservanti, coloranti, parfum, parafina.

Se vand in cantitate de 60 de grame si sunt produse de Nera Comercial in Laboratorul Sfintii Doctori fara de Arginti (Manastirea Nera, Sasca Montana, Caras Severin) si sunt comercializate la cel mai mic pret de bio portal.

yves-rocher.ro

 

Sapunul natural cu lavanda

 

Sapunul natural cu lavanda de la Manastirea Nera este un produs fabricat manual, nu contine conservanti, coloranti, parfum, parafina. Ingrediente: Extract uleios de lavanda, ulei de masline extravirgin, ulei de floarea soarelui presat la rece, grasime de cocos, apa distilata, NaOH (care nu se mai gaseste in produsul final), ceara, ulei esential

 

Sapunul natural cu menta

 

Sapunul natural cu menta de la Manastirea Nera este un produs fabricat manual, nu contine conservanti, coloranti, parfum, parafina.Extract uleios de menta, ulei de masline extravirgin, ulei de floarea soarelui presat la rece, grasime de cocos, grasime de palmier, apa distilata, NaOH (care nu se mai regaseste in produsul final), ceara, uleiuri esentiale naturale, pulbere de menta.

epantofi.ro

 

Sapunul natural cu salvie

 

 

Sapunul natural cu salvie de la Manastirea Nera este un produs fabricat manual, nu contine conservanti, coloranti, parfum, parafina. Ingrediente: Extract uleios de salvie, ulei de masline extravirgin, ulei de floarea soarelui presat la rece, grasime de cocos, grasime de palmier, apa distilata, NaOH (care nu se mai regaseste in produsul final), ceara, uleiuri esentiale naturale, pulbere de salvie.

 

Sapunul natural cu scortisoara, cacao si propolis

 

Sapunul natural cu scortisoara, cacao si propolis de la Manastirea Nera este un produs fabricat manual,  nu contine conservanti, coloranti, parfum, parafina. Ingrediente: extract uleios de musetel, ulei de masline extravirgin, ulei de floarea soarelui presat la rece, grasime de cocos, grasime de palmier, apa distilata, propolis, cacao, scortisoara NaOH (care nu se mai regaseste in produsul final), ceara, uleiuri esentiale naturale, pulbere de musetel.

answear.ro