Setul Bormasina magica va tine manutele micilor constructori ocupate cu activitati educative, in timpul liber. Ia acest set mobil Bormasina Magica cu tine si iti vei dubla orele de distractie. Setul ii ajuta pe copii sa isi consolideze abilitatile de numarat, de recunoastere a culorilor si formelor, dar si sa isi dezvolte abilitatile motorii fine si creativitatea. Jocul de construit modele clasic mareste timpul de distractie! Editia de lux a jocului Set Mobil Bormasina Magica ofera micilor mesteri si mai multe posibilitati creative de a construi cu ajutorul suruburilor amuzante. Uneltele jucause ( bormasina rosie, surubelnita galbena ) si suruburile colorate ajuta copii sa isi consolideze abilitatile de numarat, recunoasterea culorilor si formelor, in timp ce isi dezvolta indemanarea si abilitatile motorii fine. Creativitatea si construitul se impletesc perfect in acest set Bormasina Magica care stimuleaza micutii sa realizeze modele colorate si ingenioase pe tabla de joc.  Setul de creatie Figurine cu suruburi – Extensie joc Bormasina Magica face parte din gama de produse Design&Drill (Bormasina Magica), jocuri ce s-au bucurat de un adevarat succes in randul copiilor.

 

Bormasina magica Mobil

 

Ia acesta jucarie cu tine si iti vei dubla orele de distractie. Setul de construit modele mobil este gata de plecare in vacanta oricand. Ii ajuta pe copii sa isi consolideze abilitatile de numarat, culorile si formele dar si sa isi dezvolte abilitatile motorii fine si creativitatea. Tine manutele micilor constructori ocupate cu activitati educative, in timpul liber. Componentele sunt realizate dintr-un plastic dur care se curata usor. Setul Bormasina Magica Set Mpbil include: 60 de suruburi in 5 culori vibrante, surubelnita electrica galbena si ghidul de activitati. Surubelnita electrica necesita 3 baterii AA, neincluse. Setul nu include bormasina rosie. Varsta recomandata: 3 – 7 ani. Bormasina Magica – set mobil Educational Insights poate fi cumparata de la educlass si eMAG.

 

CITESTE SI:  Papusile Maia, Maia care creste, bebelus si care se spala pe dinti
Setul de baza Bormasina Magica

 

Creativitatea si construitul se impletesc perfect in acest set Bormasina Magica care stimuleaza micutii sa realizeze modele colorate si ingenioase pe tabla de joc.  Setul de baza Bormasina Magica contine: bormasina rosie motorizata; 10 carduri cu modele fata-verso; 120 suruburi colorate, din plastic; tablita pe care se insurubeaza; surubelnita manuala; cheie franceza; capete interschimbabile. Bormasina functioneaza cu 3 baterii AA, neincluse in pachet, avand functiile de insurubare si desurubare, pentru a face munca mult mai usoara. Greutatea produsului este de 2 kg. Bormasina Magica o puteti cumpara de la educlass si eMAG.

 

Set Mobil Bormasina Magica

 

Jocul de construit modele clasic mareste timpul de distractie! Editia de lux a jocului Set Mobil Bormasina Magica ofera micilor mesteri si mai multe posibilitati creative de a construi cu ajutorul suruburilor amuzante. Uneltele jucause ( bormasina rosie, surubelnita galbena ) si suruburile colorate ajuta copii sa isi consolideze abilitatile de numarat, recunoasterea culorilor si formelor, in timp ce isi dezvolta indemanarea si abilitatile motorii fine.

Incluzand atat surubelnita cat si bromasina poate fi folosit de doi copii in acelasi timp. Editia de lux a jocului Set Mobil Bormasina Magica vine ambalata in cutia albastra mare, dintr-un plastic dur . Atunci cand este deschisa: jumatate reprezinta spatiu de stocare pentru suruburi si unelte, iar cealalta jumatate are incorporat tabla de joc cu gaurele. Include: 100 suruburi clasice in 5 culori, 20 de suruburi haioase in 5 culori si 5 forme, 2 capete pentru surubelnita sau bormasina, cheie de strans suruburi, surubelnita electrica, bormasina electrica, tabla de joc si 19 planse model. Surubelnita si bormasina electrice necesita 3 baterii AA, neincluse. Editia de lux a jocului Set Mobil Bormasina Magica poate fi cumparata de la educlass si eMAG.

CITESTE SI:  Care au fost cele mai cumpărate jucarii în 2014?

 

Bormasina Magica set mobil

 

Ia acest set mobil Bormasina Magica cu tine si iti vei dubla orele de distractie. Setul ii ajuta pe copii sa isi consolideze abilitatile de numarat, de recunoastere a culorilor si formelor, dar si sa isi dezvolte abilitatile motorii fine si creativitatea.

Setul mobil Bormasina magica va tine manutele micilor constructori ocupate cu activitati educative, in timpul liber. Componentele sunt realizate dintr-un plastic dur, care se curata usor. Setul Bormasina Magica Mobila contine: 60 de suruburi in 5 culori vibrante; surubelnita electrica; ghidul de activitati. Surubelnita electrica necesita 3 baterii AA, neincluse si poate fi cumparata de la educlass si eMAG.

 

Extensie joc Bormasina Magica

 

Setul de creatie Figurine cu suruburi – Extensie joc Bormasina Magica face parte din gama de produse Design&Drill (Bormasina Magica), jocuri ce s-au bucurat de un adevarat succes in randul copiilor. Setul contine 4 figurine de baza (robotel, racheta, masina si submarin) pe care pot fi insurubate cele 30 de suruburi colorate. Jocul Figurine cu suruburi – Extensie joc Bormasina Magica este ideal pentru dezvoltarea creativitatii, abilitatilor motorii fine si poate fi folosit si ca joc distractiv de identificare si sortare a culorilor.

Cheia pentru fixarea suruburilor este adaptata manutelor copiilor, stimuland dezvoltarea indemanarii. Pachetul include si un ghid de activitati. Setul poate fi folosit ca si extensie a jocurilor Bormasina Magica. Nu contine bormasina rosie sau surubelnita galbena. Varsta recomandata: 4 – 8 ani. Greutate: 2 kg. Figurine cu suruburi – Extensie joc Bormasina Magica poate fi cumparat online de la educlass si eMAG.