Cu o unitate flash USB, Stick – ul USB sub forma de masinuta continua sa extinda filozofia care ghideaza designul mouse-ului si produselor Clik Car. Stick – ul USB sub forma de masina se mandreste cu o serie de caracteristici, cum ar fi luminile din fata si din spate care sunt pe deplin functionale. Acesta este un cadou perfect corporate, Stick-ul USB cu forma de masina aduce mai multa performanta, stil si distractie, acasa sau la birou. Acesta poate fi un cadou extraordinar si deosebit pentru toti cei care iubesc automobilele pretandu-se a fi oferit si la tradionalele zile de schimb de cadouri de la locul de munca.

top-shop.ro

Brandul Click Car Products este un brand european puternic care provine din Germania. Toate Stick – urile USB cu forme de masini sunt realizate doar dupa ce sunt aprobate si licentiate de producatorii de automobile. Cadouri personalizate si cu multa personalitate. Aceste cadouri corporate, stickuri cu forme de masini au un succes deosebit in toate tarile unde ele sunt disponibile. Pe langa Europa, ele sunt deja prezente in multe tari din America de Sud si Asia. In Europa sunt prezente in toate tarile din Europa de Vest, iar mai nou sunt prezente si in tarile din Europa Centrala si de Est.

intreaga colectie aici

 

Stick USB masinuta Maserati 

 

Daca doresti sa oferi un cadou deosebit si de calitate, atunci solutia ideala o reprezinta acest Stick – ul USB Maserati. Stick – ul USB Maserati va fi primit intotdeauna cu mare placere, deoarece poate avea un dublu rol. Pe de o parte Stick USB masina Maserati are un rol de utilitate evidenta el fiind un Stick USB perfect functional, iar pe de alta parte poate sa aiba si un rol decorativ pentru cei care iubesc masinile.

 

CITESTE SI:  Cadouri de Craciun? Cateva recomandari de magazine pentru shopping ...

Gadget USB – Masinuta Jeep Land Rover

 

Un cadou corporate deosebit si de calitate, ia in considerare acest Stick USB Range Rover Evoque White. Stick – ul USB Range Rover Evoque White va fi primit intotdeauna cu mare placere, deoarece poate avea un dublu rol. Pe de o parte Stick USB masina Range Rover Evoque White are un rol de utilitate evidenta el fiind un Stick USB perfect functional, iar pe de alta parte poate sa aiba si un rol decorativ pentru toti cei care iubesc masinile. Disponibil in mai multe variante de capacitate 4GB, 8GB si 16GB.

 

 

Cadou Stick USB Masinuta Mercedes

 

Stick USB Mercedes cu licenta oficiala de la producatorul auto. Stick – ul USB Mercedes 300 SL Oldtimer va fi primit intotdeauna cu mare placere de cei ce isi doresc un gadget interesant precum si de pasionatii de automobile ce au dictat trendul in piata auto.

vesa.ro