depurtat.ro

Se pare ca OnePlus caută şi alţi investitori, pentru a scăpa de orice dubiu legat de independenţa sa, tinand cont de documentele ce prezinta ca in actionariatul One Plus sunt nu doar fosti directori ai Oppo ci chiar actionarii Oppo. Compania OnePlus a ajuns pe toate site-urile mari de inalta technologie si de gadgeturi, după ce a lansat un super smartphone cu specificaţii de top, cu 3 GB RAM, procesor Snapdragon 801 şi ecran Full HD de 5.5 inch, la un preţ de aproximativ  400$  daca il comandati direct din China de pe aliexpress.com (cu transport gratuit) . Nu este clar dacă Oppo One Plus 4G LTE Ultraslim urmează sa fie disponibil si în afara Chinei, tinand cont ca doar unele telefoane Oppo Oneplus au primit OK-ul mai marilor chinezi de a excita spiritul utilizatorilor din Occident, (ironicii spun ca poate datorita specificatiilor de top si a patentelor ce nu se doresc a fi copiate). In Romania poate fi cumparat la cel mai mic pret de la www.quickmobile.ro.

Oppo One Plus on sale on

aliexpress Quimobile.ro amazon.co.uk

yves-rocher.ro

 

 

Conform unor documente proaspăt apărute pe web, OnePlus are un acţionar care e de fapt Oppo. Pete Lau, fostul vicepreedinte Oppo, a negat vehement că firma să are de-a face cu Oppo, deşi dacă ne uităm puţin la OnePlus One, designul sau aduce destul de mult cu Oppo Find 7. De fapt nici nu prea contează cine se afla în spatele OnePlus, atata timp cat acest smartphone costă putine sute de dolari şi livrează specificaţii demne de un rival pentru Galaxy S5. Poate firma nu vă zice nimic, pentru că e la primul terminal, dar compania unui fost vicepreşedinte Oppo alaturi (spun zvonurile) si de cativa actionari din spatele Oppo vrea să atragă clienţi pe o piaţă foarte aglomerată si competitiva a telefoanelor mobile ultra smart.

flanco.ro/

 

Specificatii tehnice OPPO Oneplus

 

Oppo şi OnePlus au profitat de update-ul de la Qualcomm şi au trecut pe un super procesor Quad Core Snapdragon 801, ce ruleaza la incredibila frecventa de 2,5 Ghz! Oppo One Plus are forme rotunjite, dar cu un design edge datorita unor trăsături bine tăiate în partea superioară şi inferioară, arată ca un facelift reuşit a lui Oppo Find 5 dar faptul ca este un telefon mai subtire, ultra slim ii confera (pe langa pretul sensibil mai mic) un avantaj destul de important. OnePlus One are o cameră de 13 megapixeli şi una de 5 megapixeli frontală. Cumva, seamănă cu Oppo 5. Are şase lentile, dual LED bliţ şi deschidere de 2.0. Poate înregistra 4K şi slow motion. OnePlus One are Android 4.4 KitKat cu Cyanogen Mod.

 

 

Actualizările sunt dese, sistemul de operare este un KitKat cu câteva opţiuni de securitate suplimentară. Dacă nu vreţi să vă instalaţi Clueful de la Bitdefender, atunci puteţi să selectaţi Security Guard din meniu, care vă arată ce aplicaţii doresc datele voastre şi, mai exact, ce fel de date. Telefonul Oppo OnePlus (1+) rulează Android modificat (CyanogenMod la bază).

 

 

OnePlus One are un mare avantaj datorita pretului său. O variantă cu 16 GB ajunge la 350 de dolari, iar cea de 64 de GB costă 449 de dolari. Ce diferenţă! Şi performanţele? Teoretic mai bune ca ale lui Samsung S5 sau Iphone5S. Veti primi in plus un Android modificat de Cyanogen Mod .

 

 

OnePlus vine pe filiera Oppo, ceea ce e o marcă a calităţii. OnePlus vine cu garanţie, reparaţii gratuite, chiar dacă telefonul trebuie trimis în service in China. Comanda se face pe prin dealerii oficiali prezenti pe aliexpress.com. In Romania poate fi cumparat la cel mai mic pret de la www.quickmobile.ro.

answear.ro