Descoperiti datorita televizorului LED Samsung 48H5030 de 121 cm noua realitate in Full HD. Beneficiati de divertisment la domiciliu la un nivel de realism mai ridicat ca oricand. Datorita unei rezolutii de doua ori mai mari decat a televizoarelor cu rezolutie HD, televizorul dvs. Samsung FHD TV, LED Samsung 48H5030 ofera o experienta uluitoare de vizionare, care va duce dincolo de ecran, intr-o lume de o profunzime totala. Dupa ce ati vazut textura bogata si vie a imaginilor Full HD, programele TV si filmele dvs. preferate nu vor mai fi niciodata aceleasi. Descoperiti realitatea printr-o experienta Full HD.

Tot entuziasmul unui meci interesant cu modul Fotbal. Cu modul Fotbal, va simtiti ca si cum ati participa intr-adevar la meci. Datorita televizorului LED Samsung 48H5030, 121 cm, Full HD puteti vedea clar si in culori vii iarba verde de pe teren si celelalte detalii ale stadionului. Un efect puternic multi-surround va ofera posibilitatea sa auziti si entuziasmul din tribune. Puteti chiar sa mariti zonele selectate ale ecranului pentru a le vedea mai bine. Prin simpla atingere a unui buton puteti sa obtineti maximum de la sportul preferat impreuna cu toti prietenii.Mai multe culori vibrante pentru o imagine mai buna.

Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, LED Samsung 48H5030 cu functia Wide Color Enhancer Plus de la Samsung sporeste calitatea imaginilor si evidentiaza detalii ascunse. Acum puteti vedea culorile asa cum au fost concepute sa fie vazute, cu ajutorul functiei Wide Color Enhancer Plus. Vizionati filme de la USB. Cu tehnologia ConnectShare Movie, pur si simplu conectati unitatea de memorie USB sau HDD la televizor si urmariti instantaneu filme, fotografii sau muzica. Acum, puteti beneficia de o larga varietate de continut in confortul camerei de zi, la televizorul dvs. LED Samsung 48H5030.

Diagonala de 48 inch este deja suficient de mare chiar si pentru o sufragerie mai mare. Imaginea este de calitate, meniul tipic Samsung. Media playerul ruleaza fara probleme MKV-uri si fisiere AVI, cu decodare sunet DTS. Televizorul LED Samsung 48H5030, 121 cm, Full HD se poate alimenta un HDD extern portabil direct din mufa USB. Aspectul acestui televizor LED Samsung 48H5030, 121 cm, Full HD este unul impecabil, indeplinind toate standardele calitatii firmei sud coreene, atat in privinta designului cat si in privinta materialelor folosite. Finisajele sunt perfecte, calitatea fiind evidenta.

CITESTE SI:  Ce Televizor Smart Philips Android TV este potrivit pentru tine?

Calitatea sunetului televizorului LED Samsung 48H5030 este asigurata de un sistem stereo echipat cu doua difuzoare de banda larga cu puterea de 10W fiecare. Cei 20W sunt suficienti pentru o auditie puternica si clara, basul fiind avantajat gratie sistemului Down Firing + Full Range. Calitatea sunetului este imbunatatita datorita standardelor si tehnologiilor dedicate: DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Auto Volume Leveler, Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse.

Pentru a va oferi o experienta cat mai placuta, televizorul Samsung 48H5030 integreaza o serie de tehnologii menite sa prelucreze toate imaginile inainte ca aceste sa fie afisate pe ecran. Mega DCR este o functie ce are grija sa gestioneze dinamic contrastul televizorului. Indiferent de calitatea inregistrarii, acesta functie va regla dinamic contrastul in asa fel incat redarea sa fie optima, nuantele cat mai evidente dar fara a deranja ochiul. Natural Mode Support este functia ce gestioneaza toate setarile imaginii pentru a obtine imagini luminoase, naturale, asemeni celor redate in cinema.

Wide Color Enhancer (Plus) este una dintre cele mai spectaculoase tehnologii folosite pentru o redare cat mai exacta a culorilor si a accentua culorile prin folosirea unui subset de culori cu cat mai multe gradatii de culoare. Astfel, chiar si in cele mai intunecate imagini se vor vedea nuantele, detalii care altfel ar fi scapat fiind acum evidentiate. Clear Motion Rate 100 este o tehnologie spectaculoasa folosita de Samsung pentru imbunatatirea claritatii imaginilor in miscare . Aceasta combina numarul de frame-uri pe secunda al unei transmisii sau unui film, cu rata de refresh a ecranului, astfel incat fiecare imagine sa fie perfecta. Stiti ca in televiziune miscarea se obtine prin afisarea succesiva a imaginilor statice care compun miscarea. Fiecare transmisie si fiecare film are un numar specific de frame-uri pe secunda, adica de imagini afisate intr-o secunda. Ecranul are si el o rata de reimprospatare ai astfel se poate intampla ca cele doua sa nu corespunda si o parte din frame-urile afisate sa contina imagini incomplete, franturi de imagine. Aici intervine Clear Motion Rate 100 prin scanarea cu o frecventa de 100 Hz a frame-urilor de intrarea si afisarea acestora sub forma de imagini complete pe ecranul televizorului Samsung 48H5030. Astfel, miscarea va deveni mai cursiva, fara defecte de imagine iar detaliile vor fi mai bine puse in evidenta.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy Xcover s5690 - smartphone rezistent la apa, socuri, zgarieturi

Film Mode este tehnologia folosita pentru a netezi cadrul de tranzitie la procesarea filmelor 4:3 la 24 de imagini pe secunda (standardul cinema). Astfel imaginile vor fi optime, perfect adaptate pe formatul ecranului si in concordanta cu rata de refresh a televizorului Samsung 48H5030. Player multimedia este functia ce va permite sa redati aproape orice fel de continut de pe un suport extern USB, fie ca este vorba despre un stick de memorie sau un hard disk extern. Astfel, pentru a reda imagini, muzica sau clipuri nu veti mai avea nevoie de un dispozitiv intermediar, acest televizor putand sa le redea singur.