depurtat.ro

Libraria Libris – respect pentru oameni si carti! In cei cinci ani de activitate, Libraria Libris a expediat clientilor sai peste trei milioane de carti, cele 2,22 de milioane de km patrati ai paginilor acestora pot acoperi, de zece ori, suprafata Romaniei. 420.000 de comenzi au fost expediate din depozitul propriu de la Brasov, cel mai mare depozit de carte din tara, ce permite livrarea imediata fara a apela . Cele mai interesante destinatii ale cartilor expediate de Libris nu sunt doar in Romania, ci si in Republica Moldova, Japonia, SUA, Canada, Rusia, Chile etc.

15% Reducere la prima comanda Libris daca te abonezi la Newsletter atunci cand iti creezi un cont la www.libris.ro. Libris este singura librarie din Romania ce ofera transport gratuit. pentru ca serviciile de calitate trebuie sa fie gratuite, fara sa platesti nimic suplimentar. Transportul la comenzile online nu ar trebui sa fie felia de paine sau ketchup-ul suplimentar pe care il platesti la restaurant. Nu este o situatie bizara este una normala, poate doar este bizara in Romania.

depurtat.ro

Cu Libris, bucuria shoppingului online, calitatea si rapiditatea la care vi se raspunde la solicitari vor face cumparaturile dvs. de carti online o adevarata placere. Si pentru ca tot vorbim de lucruri bizare: Daca comanzi si alegi transport prin curier la usa ta, nu platesti nimic. Daca doresti transport prin Posta Romana te costa 8 RON. Cu cat este mai bine cu atat este mai ieftin este si politica Libris in ceea ce priveste fidelizarea clientilor. Poate ca nu poti sa cumperi si haine precum mall-ul elefant, dar Libris ar trebui sa fie magazinul tau preferat de carte tinand cont ca o comanda facuta astazi dimineata ajunge maine dimineata din Brasov la usa ta. „Transportul gratuit la orice comanda cu livrare in Romania va ramane unul dintre avantajele clientului Libris si pentru anul 2014. Contactul foarte bun pe care il avem cu editurile garanteaza clientului Libris accesul rapid la cele mai noi aparitii editoriale, dar si preturi competitive pentru oferta de carte si muzica.” – Laura Teposu, Director Dezvoltare.

noriel.ro

Libris.ro este divizia online a grupului de firme Libris, care detine la Brasov cel mai mare depozit de carte din tara (ce gazduieste peste doua milioane de carti) si libraria St.O.Iosif, cea mai mare librarie din Brasov. Asociatia Culturala Libris Brasov organizeaza evenimente de promovare a culturii nationale, cel mai important proiect al sau fiind Targul International de Carte si Muzica, ajuns in anul 2014 la editia cu numarul XI.

Pentru anul 2014, Libris isi propune o cifra de afaceri de cinci milione de euro, insemnand o crestere de 80% fata de anul 2013. „Multumim celor 255.000 de clienti care au facut ca Libris.ro sa devina cea mai mare librarie online din Romania. Ziua Libris.ro este ziua clientului Libris, caruia ii rasplatim increderea oferindu-i 5.000 de cadouri, dar si reduceri de 51%, la peste 5.000 de titluri. Cea mai mare surpriza o vor avea 50 de clienti norocosi, care vor primi, gratuit, cartile comandate”, a declarat Laura Teposu, Director Dezvoltare. Si, desi promotiile Libris sunt zilnice, oferind discounturi de 20%, 50% sau chiar 80% la anumite titluri si edituri, cu ocazia Black Friday 2014 eveniment de reduceri la care Libris va participa si in acest an. Asa ca, merita in aceasta perioada sa mai aruncati un ochi pe www.libris.ro.

answear.ro