depurtat.ro

Masajul este un moment unic de apropiere intre parint si bebelus, momentul in care te intelegi din atingeri si priviri. Masajul va permite sa invatati bebelusul sa isi descopere propriul corp. Este un excelent mod de bucurie si tandrete. 

Uleiul de masaj fara parfum si fara parabeni pentru copii de la 0 la 5 ani, este un ulei de calitate inalta, foarte delicat, pentru toti bebelusii. Inainte sau dupa joaca din baie, este timpul pentru relaxare si rasfat! Bucurati-va de timpul petrecut cu bebe impreuna cu acest ulei minunat.

depurtat.ro

Earth Friendly Baby a ales untul de shea datorita proprietatilor fantastice de hidratare. Celelalte ingrediente sunt numai uleiuri folosite traditional in masaj, si potrivite pentru tine, bebe ! Este fara parfum si are o culoare unica, usor laptoasa. Cel mai laudat ulei pentru bebelusi, conform testelor independente TIPS efectuate pe consumatori in 2009.

 

Ingrediente ulei de floarea soarelui, ulei de susan, unt de shea, vitamina E

 

Mod de utilizare Se aplica o cantitate mica pe maini si se maseaza delicat pielea bebelusului, preferabil inainte de baita de seara. Are capac cu striatii pentru a fi usor de manipulat de mainile alunecoase.

 

Sfaturi pentru masajul relaxant al bebelusului

Alegeti o locatie linistita si confortabila, precum un pat sau o canapea. Temperatura ambientala trebuie sa fie confortabila (aproximativ 26 de grade C). Incalziti uleiul de masaj intre palme inainte de a-l aplica pe pielea copilului si pastrati tot timpul contactul vizual cu micutul. Incepeti masajul din zona superioara a corpului (torace, brate, burtica) apoi continuati cu membrele inferioare si incheiati cu masarea spatelui. Pentru a face bebelusul sa inteleaga ca masajul s-a incheiat, plimbati-va mainile de 2-3 ori pe intreg corpul sau de sus pana jos.

otter.ro

 

Fabricate in Marea Britanie prin utilizarea de formule cat mai sigure (unde posibil, pe baza de derivate din plante), fara sulfati, parabeni, coloranti artificiali sau parfumuri, de catre firma londoneza Healthquest Ltd, produsele Earth Friendly Baby (pentru copii 0-5 ani) si Earth Friendly Kids (5+ ani) ofera o gama foarte larga de produse de ingrijirea pielii destinate exclusiv bebelusilor si copiilor,

 

Scopul Earth Friendly Baby si Earth Friendly Kids este de a crea produse de calitate inalta, care sunt sanatoase atat pentru copii, cat si pentru planeta. Toate produsele sunt naturale, ceea ce inseamna ca folosesc ingrediente care sunt derivate din plante si pe cat posibil biodegradabile. Nici un produs nu este testat pe animale, si toate sunt potrivite pentru vegetarieni (mai putin cele care contin ceara de albine).

Healthquest implementeaza politici care sa faca o lume mai buna pentru copii si se dezvolta ca o companie interesata de profit, dar care este si responsabila social si ecologic. Aplaudam abordarea etica de business a acestei companii care ofera produse de inalta calitate la preturi pe care oricine si le poate permite.

answear.ro