Noul Toshiba Satellite U940 este un Ultrabook™ de 35,6 cm (14,0″) rezistent si performant. Cu o grosime de numai 20,7 mm si o greutate de doar 1,7 kg, este mult mai subtire decat un laptop conventional si ofera fiabilitatea si performantele de varf specifice Toshiba. Cu cele mai noi procesoare Intel® Core™ pentru Ultrabook™ si stocare rapida veti porni intr-o clipa si veti obtine performante maxime. Carcasa subtire, dar solida, ofera un finisaj argintiu glacial, care va arata intotdeauna excelent.

Raport calitate/pret este foarte bun, mai ales datorita ofertei de discount de aici. Laptopul este solid, se simte bine. Tastele iluminate te duc cu gandul la un ultrabook premiumale caror preturi sunt inca foarte mari depasind pragul de 1500 de euro. Portabil, ecranul suficient de mare. Foarte buna alegere cu porturile USB 3.0, tinand cont ca pentru ergonomie si autonomie s-a renuntat la unitatea optica. Si acum daca stam sa ne gandim bine, acum cate luni ati scris un cd sau un dvd de la laptopul sau calculatorul dvs? Trackpadul este generos si se misca bine. Toshiba Satellite Ultrabook U940 este un laptop subtire si usor.

Cu toate incertitudinile legate de aparitia si impactul Windows 8 asupra industriei de PC-uri, salutam aparitia acestui Toshiba Sateliite U940 care aduce pe piata laptopurilor decente un amestec ispititor de preț și performanță. Tastatura este luminata si totodata este mai lina, iar tastele sunt mai patratoase semanand cu design-ul unui MacBook datorita marginilor un pic ascuțite. Ventilarea se face pe partea stanga, frumos blend-uita in carcasa, si prin urmare majoritatea porturilor de conectare au fost plasate in partea din dreapta a laptopului: două porturi USB 3.0, un port Ethernet, un slot de conectare la sursa de electricitate, ieșirea audio, intrare microfon, HDMI si slot pentru cardul SD toate grupate împreună. Pe partea stanga a laptopului mai exista un slot USB 2.0 precum si sistemul de blocare Kensington.

Toshiba U940 Satellite este un laptop din gama medie ca si performante, plusul fiind dat de pretul foarte bun pentru un laptop Toshiba. Ce este mai important este faptul ca simobilizeaza decenta unui Ultrabook entry-level, platind totusi mai putin de jumatatea de pret al unui Ultrabook in adevaratul sens al cuvantului. Este destul de mobil, cu autonomie de peste 4 ore (producatorul anuntand 6 ore), ofera performante foarte bune datorita procesorului i3 la 1,8Mhz, celor 4gb de memorie Ram DDR3 cu frecventa de 1600mhz (Atentie memoria RAM poate fi expandabila pana la 16GB). Compatibil SM BIOS, Suport HD Audio, Tehnologie Enhanced Intel® SpeedStep®, Clickpad cu control multi-touch asa cum ne-au obisnuit laptopurile Toshiba din seria Satellite in dotarea lor standard.

CITESTE SI:  Review Laptop TOSHIBA Satellite C855-2CF: fiabilitate Toshiba si performante generoase la un pret mic

Ce-i drept, daca prin prisma calitatii, fiabilitatii si performantelor Toshiba U940 Satellite este cu siguranta pe lista scurta a laptopurilor recomandate, inainte de a lua o decizie de cumparare, va recomandam totusi modelul cu procesor i5 si cu hard disk de 32gb SSD la care momentan se ofera gratuit un mouse wireless, un rucsac special de laptop si asta fara a cheltui prea multi banuti in plus.