decathlon.ro

Dupa ce primul smartphone romanesc rezistent la apa, socuri si praf cu sistem de operare Android, Utok Dorel v3 s-a lansat in Romania, se pare ca putem vorbim acum de o serie a telefoanelor rezistente Utok Dorel. UTOK Dorel 2 este telefonul Dual SIM ce pune accent pe convorbiri si duritate, avand o autonomie de pana la 7 zile si standard de protectie IP68. Asa ca UTOK Dorel 2 este pregatit pentru provocarile tale. Tu esti pregatit pentru UTOK Dorel 2?

Este timpul sa nu iti mai faci griji pentru siguranta telefonului tau. UTOK Dorel 2 dispune de un invelis rezistent, ce obtine cu usurinta standardul IP68. In traducere libera, certificarea IP68 inseamna ca:

mindblower.ro

Ce poate UTOK Dorel 2?

  • poate rezista socurilor precum caderile de pana la un metru,
  • poate suporta scufundari de pana la 3 metri si este complet protejat impotriva prafului.
  • 7 zile autonomie
  • aspect clasic, simplu, cu taste
  • dual SIM pentru doua cartele de telefonie

Asa ca, daca ai nevoie de un telefon care va iesi cu bine din bataliile cu natura, UTOK Dorel 2 este alegerea perfecta. UTOK Dorel 2 este pregatit sa infrunte toate provocarile alaturi de tine, la un pret foarte accesibil. Comanda-l acum de pe www.ihunt.ro sau www.eMAG.ro, la cel mai mic pret.

otter.ro

Atunci cand nu tine piept naturii, UTOK Dorel 2 este telefonul ideal pentru cei pentru care apelurile sunt extrem de importante. Echipat cu o baterie de 2000 mAh, telefonul Dual SIM UTOK Dorel 2 ofera o autonomie de pana la 7 zile, iar atunci cand iei o pauza intre apeluri, poti folosi camera foto, aplicatia de Radio FM, lanterna incorporata, poti extinde memoria telefonului cu un card microSD si te poti bucura de toate pe ecranul de 2″ si rezolutie 176x220px.

UTOK Dorel 2 este telefonul simplu conceput special pentru cei care au nevoie de soluții de comunicare eficiente și de lungă durată. De aceea, noul UTOK Dorel 2 se bucură de standardul de protecție iP68, ce îl face complet rezistent împotriva prafului. Învelișul exterior oferă rezistență împotriva căderilor de la înălțimi de până la un metru și protecție pe termen nelimitat împotriva scufundărilor în apa adâncă de până la trei metri.

Autonomie de pana la 7 zile. Simplitatea noului UTOK Dorel 2 oferă avantajele unui telefon a cărui autonomie te va surprinde la fiecare utilizare. Bateria de 2000 mAh oferă până la 15 ore de convorbiri și până la 330 de ore în modul stand-by, iar la o utilizare normală te poți bucura de până la 7 zile de autonomie. Functionalitate intr-un telefon simplu. Deși este un telefon clasic, UTOK Dorel 2 surprinde prin funcționalitatea oferită. Conexiunea Bluetooth, slotul microSD, tehnologia Dual SIM, camera foto, radio FM, lanterna ușor de utilizat și redarea fișierelor audio în format .mp3 sunt cele mai importante funcții, iar autonomia ridicată a telefonului îți va permite să te bucuri pentru mult timp de noul UTOK Dorel 2.

answear.ro