depurtat.ro

Veste din blana naturala pentru femei fabricate in Romania. Vestele din blană naturală sunt exemplul perfect de articol vestimentar care a supravieţuit testului timpului. Bineînţeles, vestele din blană naturală contemporane nu prea mai au nimic din aspectul vestelor purtate în trecut în zonele rurale, devenind un accesoriu vestimentar elegant. Design modern, materiale naturale şi atenţie la detalii. Acestea sunt cele trei condiţii pe care trebuie sa le îndeplinească orice vestă de calitate pentru femei. Tocmai de aceea, pentru confecţionarea vestelor se foloseşte doar pielea de miel prelucrată, piele nappa, rezistentă la umezeală sau piele velur, fină la atingere, precum şi blană naturală de miel merinos.

yves-rocher.ro

Partea interioară a vestelor este confecţionată din blană naturală de miel, tunsă până la grosimea de 8 mm, având rolul de a vă proteja împotriva frigului şi de a elimina riscul supraîncălzirii. Însă nu totul se rezumă la aspectul practic, o atenţie deosebită fiind acordată esteticii vestelor. În acest sens, partea exterioară este înfrumuseţată cu ajutorul gulerelor confecţionate din blană naturală de miel merinos, precum şi din blană naturală de vulpe polară. Colecţia completa de veste din blană naturală fabricate in Romania o gasiti in magazinul producatorului roman A&A VESA.

Vesta din blana de vulpe polara

Vestă, pentru femei, confectionată din blană naturală de vulpe polară. Partea exterioara este confectionata din blana de vulpe polara iar in interior este captusita.

Vesta din blana naturala miel si vulpe

Vestă, pentru femei, confecţionată din blană naturală de miel si blană naturală de vulpe. Exteriorul vestei este realizat din piele nappa de miel, rezistentă la umezeală şi murdărie, în timp ce partea interioară este confecţionată din blană naturală de miel, de grosimea 8 mm. Vesta se închide cu ajutorul unui cordon şi cu trei clipsuri. Este disponibilă în două variante de culoare: bej și cenușiu.

flanco.ro/

Vesta din blana naturala de miel

Vestă, pentru femei, confectionată din blană naturală de miel. Partea exterioara este confectionata din blana de miel tunsa iar in interior este captusita.

Vesta din blana de vulpe

Vestă confecţionată din blana de vulpe. Exteriorul vestei este realizat din blană de vulpe, în timp ce partea interioară este căptuşită. Vesta se închide cu trei clipsuri.

Vesta din blana naturala miel si raton

Vestă, pentru femei, confecţionată din blană naturală de miel si blană naturală de raton. Exteriorul vestei este realizat din piele nappa de miel si blana de raton, iar partea interioară este confecţionată din blană naturală de miel, de grosimea 8 mm. Vesta se închide cu ajutorul clipsurilor.

Vesta blana naturala netunsa de miel

Vestă de blană pentru femei, cu partea exterioară confecţionată din blană naturală netunsă de miel, în timp ce partea interioară este realizată din piele de miel. Vesta se închide cu ajutorul clipsurilor.

Vesta din blana naturala de vulpe

Vestă confecţionată din blană naturala de vulpe. Exteriorul vestei este realizat din blană de vulpe, în timp ce partea interioară este confecţionată din căptușeală. Vesta se închide cu ajutorul unui fermoar. Vesta este disponibilă în 3 variante de culori: negru,alb și maro.

Colecţia completa de veste din blană naturală fabricate in Romania o gasiti in magazinul producatorului A&A VESA.

answear.ro