depurtat.ro

Scaunul pentru bicicleta WeeRide este un scaun de ultima generatie pentru copii, fiind cel mai bun scaun de bicicleta inventat pana acum. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu este montat in fata, ci este montat in centru. Scaunele care sunt montate in fata, pun toata greutatea copilului pe ghidon, ceea ce inseamna o manevrare a ghidonului mult mai dificila, si sunt foarte nesigure in momentele in care trebuie sa oriti brusc. Scaunul pentru copii de bicicleta, este montat pe centru si tot acolo pune toata greutatea copilului, astfel va fi tinut in conditii de siguranta in bratele tale. Veti avea posibilitatea sa vorbiti cu copilul dumneavoastra si sa ii aratati tot felul de lucruri.

yves-rocher.ro

Scaunul de bicicleta WeeRide SafeFront permite ciclistului sa comunice cu copilul, puteti trata nevoile copilului de atentie si siguranta si totodata acesta poate sa vada imprejurimile. Bara patentata pune greutatea copilului pe centrul bicicletei, nu pe fata ca celelate scaune de bicicleta. Nu se ataseaza nimic de ghidon, deoarece se considera a fi periculos. Scaunul poate fi montat cu usurinta in 20 min. si usor de scos daca doriti sa mergeti singur pe bicicleta. Este dotat si cu o tetiera, pentru copilul care vrea sa doarma iar suportul pentru picioare mobil vor face ca piciorusele copilului tau sa nu atarne. Il gasiti la www.eMAG.ro  , Nichiduta si BestKids.

Caracteristici scaun bicicleta WeeRide:

flanco.ro/
  • Laterale mai mari pentru a creste stabilitatea copilului Dvs,
  • Curea adaugata sub bara pentru un plus de stabilitate,
  • 2 suruburi libere pentru siguranta,
  • 2 catarame pentru siguranta,
  • Curele suplimentare pentru suportul de picioare
  • Scaun de dimensiuni mai mare.

Scaunul de bicicleta WeeRide SafeFront un scaun unic care poate fi montat pe centrul bicicletei, numarul 1 in Marea Britanie si Statele Unite ale Americii. Este recomandat pentru copiii cu varsta intre 1 – 4 ani. Poate fi folosit incepand cu 6 – 9 luni, atunci cand muschii gatului devin suficient de rezistenti.

vezi mai multe Scaune copii pentru bicicleta

Scaunul de bicicleta WeeRide SafeFront este potrivit pentru toate bicicletele, inclusiv pentru bicicletele supradimensionate, si cu suspensie totala de 16 “+(cu exceptia bicicletelor cu ghidon curbat de cursiera semicursiera). Vine cu bara de prindere, se potriveste atat pentru bicicletele doamnelor cat si pentru bicicletele domnilor. Are centura de siguranta cu prindere in 5 puncte, si suport pentru picicoare inchis, pentru siguranta copiilor. Tot ce ai nevoie este in cutie, inclusive scaunul, bara si instrumentele.

Specificatii tehnice:

  • Greutate – 4 kg.
  • Dimensiune cutie 26 x 30 x 50.
  • Grupa de varsta 1 – 4 ani.
answear.ro