Zip Sox, ciorapii cu fermoar, sosetele care calmeaza si revitalizeaza picioarele! Vi se umflă gleznele şi gambele? Zi de zi picioarele sunt chinuite de dureri? Zip Sox, sosetele speciale, care calmează şi revitalizează picioarele, pentru ca mersul să vă fie sprinten, uşor şi fără dureri!

 

 

Ciorapii / Sosetele ZipSox calmează, masează şi energizează picioarele chiar toată ziua, în acest fel stimulează circulaţia sângelui şi reduce umflarea picioarelor. ZipSox este ajutorul celor care se luptă cu insuficienţa venoasă. În plus vă ajută la alinarea durerilor în picioare . Zip Sox calmează şi revitalizează picioarele, deosebit de confortabili, se pot purta în orice tip de încălţăminte, concepute cu design fără degete, disponibile in 2 marimi si doua culori: negri si bej deschis.

 

 

Sosetele Zip Sox sunt deosebit de confortabile si pe deasupra sunt invizibile sub haine ! ZipSox sunt prevazute cu fermoar, astfel ca se pot încălţa şi descălţa foarte uşor. Concepute cu design fără degete, dintr-un material moale elastic, care respiră, se pot folosi în aproape orice tip de încălţăminte, fie pantofi de încălzire, cizme sau pantofi.

 

 

OFERTĂ Teleshoping 1 + 1 ! Dacă comandaţi acum o pereche ZipSox, veti primi două perechi, a doua fiind gratuita! Datorita Teleshop Mediashop TV, o oferta limitata. Detalii aici!

CITESTE SI:  Rochii elegante Suplete si Sex appeal in colectia anului