depurtat.ro

Handy Bulb, sursa de lumină fără fir electric, o puteţi folosi oricând si oriunde (o puteţi duce cu dumneavoastră) . LED-ul HANDY BULB este de neinlocuit acolo unde nu este sursă de curent electric, intr-o camara, in balcon, in pod, garaj, in fata usii sau intr-un loc mai retras al atelierului de lucru. Handy Bulb, indiferent ca il denumiti lampă portabilă, bec fara fir sau lampă de perete, pe loc dă lumină, acolo unde doriţi, iar montarea este floare la ureche: indepărtaţi folia protectoare, fixaţi suportul, puneţi HANDY BULB , înşurubaţi becul,după care îl aprindeţi: imediat locuinţa dumneavoastră pluteşte în lumină. Suportul se poate fixa şi cu şuruburi. Handy Bulb la cel mai mic pret, aici.

LED-ul HANDY BULB: imediat, oriunde şi oricând vă transformă întunericul în lumină.

yves-rocher.ro

Handy Bulb este practic, rezistent şi durabil! Datorită stratului protector SAFE-TOUCH care nu se încălzeşte, becul in suport se reglează repede şi puteţi direcţiona lumina în siguranţă acolo unde este nevoie. Nu se încălzeşte ca becurile tradiţionale, caz in care nu trebuie sa va faceti probleme cu urmele de la caldura de pe perete sau in cazul in care doriti sa il instalati intr-un dressing. Becurile fara fir Handy Bulb pot fi folosite şi în aer liber (în excursii pentru iluminatul cortului, noaptea la repararea penelor, etc.)

flanco.ro/

 

Oferta Handy Bulb

Vezi oferta la pachetul de becuri Handy Bulb aici.

Pachetul din oferta TV consta in 8 becuri HANDY BULB ce functioneaza pe baza de led, venind suplimentar cu un suport de prindere pe baza de adeziv şi şuruburi. Handy Bulb este o lampa – bec, o sursă de lumină fără fir fiind foarte practica datorita mobilitatii pe care o ofera. Montarea si demontarea becului fara fir Handy Bulb este floare la ureche datorita suportului de perete. Handy Bulb foloseste in loc de fir 3 baterii tip AAA de 1,5 V alcaline.

OFERTA Handy Bulb – becul fara fir. Handy Bulb este o lampa – bec, o sursă de lumină fără fir fiind foarte practica datorita mobilitatii pe care o ofera. Montarea si demontarea becului fara fir Handy Bulb este floare la ureche datorita suportului de perete. Handy Bulb foloseste in loc de fir 3 baterii tip AAA de 1,5 V alcaline.

answear.ro