depurtat.ro

Sfera Atmosphere Axis este o jucărie electronica inovatoare, care pluteşte în aer, controlată numai cu mâna. Participă la revoluţia Atmosphere Axis acum! Sfera Air Hogs Atmosfere Axis este disponibila la Noriel in trei variante de culori: rosu, albastru si verde. Mai multe masinute, drone, elicoptere si avioane telecomandate vei gasi la eMAG.ro si Nichiduta.

Sfera Air Hogs Axis este in fapt un elicopter intr-o sfera ce datorita fluxului de aer creat leviteaza in aer. Atmosphere Axis este tehnologia amuzanta e va place fiecarui copil, permitandu-le sa controleze AtmoSphere cu palmele lor. Forma sferica permite sa elicopterului AtmoSphere sa se loveasca de pereti si totusi sa isi continue zborul. Iar datorita incarcatorului aceasta jucarie electronica este usor de incarcat si utilizat. Sfera Air Hogs Axis de la Noriel poate levita deasupra oricarei suprafete si poate fi controlata fara telecomanda doar cu ajutorul palmelor.

depurtat.ro

otter.ro

AtmoSphere Axis este o originala jucarie Spin Master International din seria Air Hogs si poate fi cumparata online de la Noriel. Profita acum de reducerea consistenta de pret din magazinul Noriel Online. Sfera Air Hogs Axis este o jucarie electronica recomandata copiilor cu varsta peste 8 ani. Mai multe masinute, drone, elicoptere si avioane telecomandate vei gasi la eMAG.ro si Nichiduta.

answear.ro