depurtat.ro

Tehnologia evolueaza … daca touchscreen-ul parca mai ieri a fost introdus la telefoanele mobile de masa denumite smartphone-uri nu doar pentru ca sunt destepte dar si pentru ca noi, utilizatorii obisnuiti, am fost suficienti de destepti sa ne cumparam device-uri care pot face aproape orice: conectare la satelit pentru GPS, comunicare gratuita prin internetul wi-fi de la un hotspot prin skype, fotografii din ce in ce mai perfecte si la rezolutii din ce in ce mai mari, vizionare filme HD si FullHD, ei bine, datorita succesului avut de ecranele touch laptopurile nu puteam ramane in urma. De altfel Windows 8, se bazeaza pe touch, sistemul de operare a suferit modificari tocmai pentru a raspunde solicitarilor utilizatorilor carora mouse-ul sau ferestrele nu le mai sunt suficiente. 

yves-rocher.ro

V-ati intrebat vreodata cum ar fi sa aveti un laptop cu Touchscreen? La asta s-a gandit si Asus. Daca pana in urma cu putin timp, un laptop touch screen insemna un pret foarte mare, ei bine cu laptopul Asus VivoBook S200E-CT158H, touchscreen-ul este acum la indemana (la propriu!) oricarui utilizator decent care s-a obisnuit cu ecranul smartphone-ului personal.

 

vezi pretul la eMAG

Recomandare Laptop cu touchscreen Asus VivoBook S200E-CT158H

Laptop touchscreen Asus S200E-CT158H

 

Un Laptop cu touchscreen … elegant!

Textura din aluminiu ofera o imagine plina de stil viitorului tau laptop. Marginile rotunjite ca ale unei carti impresioneaza de-a dreptul. Fiind foarte subtire il poti confunda foarte usor cu unul dintre cele mai scumpe ultrabook-uri, si totusi este atat de ieftin!  Pentru a asigura eleganta premium completa si usurinta in utilizare, ASUS S200E-CT158H a fost proiectat avandu-se in vedere si cele mai mici detalii: balamale ascunse și porturile în linie sunt exemplele perfecte. Dar poate cel mai important aspect al lui Asus S200E este faptul ca performanta și functionalitatea raman optimizate, fără compromisuri: pe scurt laptopul cu touchscreen ASUS S200E-CT158H ofera un design incredibil si o performanta la un pret foarte bun.

laptopul cu touchscreen ASUS S200E-CT158H ofera un design incredibil si o performanta la un pret foarte bun

Un design recomandat: Laptop slim 2,1 cm

transport gratuit oriunde la comanda online

 

Display-ul cu Touchscreen al laptopului Asus S200E-CT158H de 11,6 inch, bazat pe tehnologia LCD Led Touch Screen Glare permite o rezolutie de inalta definitie (HD) de 1366×768 pixeli, dar in acelasi timp iti ofera noi experiente placute datorita panel-ului din sticla. Ecranul tactil receptiv este deosebit de fin, prin urmare degetele tale vor aluneca de la o margine la alta intr-un mod natural și fara obstacole. Această mișcare curge face trecerea, cu defilare, precum și toate celelalte gesturi mai rapide, vei avea parte de un device intuitiv. Panoul din sticlă merge mult dincolo de constrângerile touchscreen-urilor tradiționale, daca il atingi tu, te va atinge cu siguranta si el!

flanco.ro/

Folosind tehnologia augumentata exclusiva de la ASUS a gestului inteligent, touchpad-ul garanteaza un touch imbunatatit, cu detectarea mai rapidă și mai precisă a gesturilor și a unei game mai largi de mișcări acceptate: atingerea, defilarea, zoomul, glisarea, click-ul si dublul click. Tehnologia combină hardware-ul și software-ul de optimizare pentru a crea un nou standard incredibil de fidelitate.

Display-ul cu Touchscreen al laptopului Asus S200E-CT158H

Display touch Asus S200E-CT158H: FIN

garantie 24 luni

 

ASUS S200-CT158H vă oferă un bas adanc și mai bogat, o gamă mai largă de sunete audio, adaptat pentru surround, puternic, voci distincte, și claritate curata. Acesta are boxe de dimensiuni mari și camere de rezonanță, cu tehnologia exclusiva ASUS AudioWizard ce va face ca programele de divertisment sa va captiveze de-a dreptul. Acesta oferă, de asemenea, acces la noi dimensiuni ale sunetului, cu moduri selectabile care se potrivesc nevoilor dvs. în funcție de mediul și preferințele dvs. pentru a asigura ca sunetul sa fie perfect nu doar la filme ci chiar si in jocuri mai pretentioase.

ASUS S200-CT158H

ASUS Sound Wizard S200-CT158H

vezi pretul la eMAG

 

Tehnologia exclusivă  ASUS Super Hybrid II  oferă laptopului aceasi functionatilitate a unui smartphone-cum ar fi intrarea in 2 secunde in stand-by, hibernare sau trezirea pentru lucru. ASUS S200 stie totul despre accesibilitatea rapidă iar cu ajutorul sistemului de conservare a energiei poate sta in standby pana la 2 saptamani. Fișierele deschise și sarcinile sunt păstrate în siguranță în memorie,iar cand bateria ajunge la 5% continutul deschis  isi face backup automat. Laptopul cu touchscreen Asus S200-CT158H este intotdeauna sigur și la îndemână!

 

Specificatii si caracteristici tehnice Asus S200

Specificatii si caracteristici tehnice

Caracteristici tehnice Asus S200E-CT158H

 • Procesor:Intel® CoreTM i3Model 22 nm la 1800 MHz si 3072 kbp cache
 • Display: Touchscreen LCD LED, 11,6 inch, 1366×768, Tehnologie Glare
 • Memorie: DDR4 4GB la 1600 Mhz
 • Hard Disk: 500Gb, 5400 rpm, S-ATA
 • Placa Video: Integrata, Intel HD Graphics 4000
 • Audio:Difuzoare integrateCititor de carduri:3 in 1Camera WEB:HDTehnologie:SonicMaster
 • Porturi: USB 3.0, USB 2.0, HDMI, Audio, Vga, RJ-45
 • Conectivitate: wireless 802.11 b/g/n, Bluetooth V4.0, Retea 10/100 Mb
 • Baterie: Litiu Polimer 2 celule
 • Securitate: Intel AntiTheft
 • Greutate: 1,38kg
 • Dimensiuni (W x D x H):303 x 200 x 20.9 mm
 • Sistem de operare:Microsoft Windows 8, 64 biti

mergi la magazinul online

answear.ro