depurtat.ro

Mai multe modele de genti de laptopuri de 17 inch marca Hama, Trust, Caterpillar, Everki, Swissgear si Belkin, in oferta magazinelor online ePantofi (genti premium din piele sau brand international) emag, flanco, evoMAG si cel.ro.

Geanta umar Hama Laptop 17 inch

Geanta Hama pentru laptop-uri de 17 inch, pentru depozitarea in siguranta a notebook-ului si protejarea acestuia impotriva murdariei si a zgarieturilor. Buzunar frontal incapator pentru alte accesorii sau obiecte personale. Buzunar frontal mare pentru depozitarea accesoriilor suplimentare sau a obiectelor personale. Compartiment principal mare, captusit. Curea pentru fixarea notebook-ului. Doua compartimente interioare pentru accesorii. Curea pentru umar detasabila.

depurtat.ro

Geanta Laptop 17 inch Trust

Geanta Laptop 17 inch marca Trust, bine compartimentata, de culoare neagra.

Geanta Caterpillar Laptop 17 inch

Geanta laptop 17 inch Caterpillar construita sa indure rodajul zilnic, dispunand ce copartimente generoase, chiar si de un compartiment mare, special pentru depozitarea unui laptop cu dimensiunea de 17″. Captuseala interioara este moale, pentru a oferi o grija sporita carcasei sensibile a laptopului, plus diverse alte buzunare si comparimente pentru toate accesoriile si lucrurile personale necesare.

Geanta laptop Swissgear 17 inch

Geanta Laptop 17 inch WENGER Swissgear The Mythos 17″, cu curea de umar, Compartiment pentru documente, Buzunar exterior, Buzunar tip organizer, Capacitate (litri): 18.

Si tot Swissgear Wenger, o geanta de laptop de 17 inch, modelul Saturn, cu Buzunar exterior si Compartiment pentru documente.

otter.ro
Geanta laptop 17 inch Trust

Geanta Laptop Trust Sydney 17.3″, Black, cu curea de umar detasabila si ajustabila si compartiment laptop captusit pentru o protectie suplimentara.

Geanta laptop ACME 17 inch

Geanta ACME MADE Clyde St. Messenger, 17″, Black, de culoare neagra, Dimensiuni (D x H x W mm):460 x 330 x 105, Dimensiuni interioare (D x H x W mm):430 x 270 x 30A, Compartiment captusit pentru laptop, Maner cauciucat, Bretea de umar reglabila amortizata, KgCompatibilitate si cu MacBook Air 13 inch si MacBook Pro 15 inch

Geanta Belkin Carrying 17 inch

Geanta pentru Laptop de 17 inci marca Belkin, model Carrying. Geanta cu buzunar frontal si curea de umar confectionata dintr-un poliester rezistent.

Geanta Laptop EVERKI Versa Premium 17.3″, Black

Geanta Laptop EVERKI Versa Premium 17.3″, Black cu lacas special pentru prindere pe troller. Fermoare self-healing. Multiple compartimente pentru ergonomie si utilizare diversa. Compartiment separat pentru iPad/Kindle/Tableta. Compartiment special pentru laptop cu colturile intarite. Sistem Checkpoint Friendly pentru usurinta scanarii in aeroporturi, putand fi folosita astfel si pentru transportul laptopului cu avionul.

Mai multe modele de genti de laptopuri de 17 inch marca Hama, Trust, Caterpillar, Everki, Swissgear  si Belkin, in oferta magazinelor online ePantofi (genti premium din piele sau brand international) emag, flanco, evoMAG si cel.ro.

answear.ro