Cateva pareri intr-un scurt review despre HP Spectre cel mai subtire laptop din lume. HP a anuntat marti, 5 Aprilie 2016, lansarea laptop-ului HP Spectre, un „ultraportabil” cu ecran de 13,3 inci, 1,1 kg greutate si un pret ce porneste de la 1.170 dolari. Modelul este cel mai subtire laptop din lume si poate fi comandat incepand cu 25 aprilie in Statele Unite. HP reintra in zona laptop-urilor ultra-premium unde domina MacBook-urile. Preturile in Europa pornesc de l1 1.199 euro, dar livrarile vor incepe din iunie 2016. Pana sa apara HP Spectre si in Romania, va recomandam oferta  de Laptopuri HP de la badabum.ro , evoMAG, cel.ro sau Altex, veti regasi peste 600 de modele cu preturi incepand de la 899 de lei (Toshiba) si pana la 12.499 de lei (Laptop HP Zbook 17 G3)..

Scurt review despre HP Spectre cel mai subtire laptop din lume

Scurt review despre HP Spectre cel mai subtire laptop din lume

HP Spectre arata incredibil, logo-ul minimalist HP denota un inalt grad de clasicism, tastatura este impresionanta tinand cont de cat de subtire este acest laptop, iar includerea procesoarelor Intel din seria I se va simti foarte mult in capabilitatile tehnice ale acestui ultrabook in utilizarea zilnica pentru afaceri.

Noul Laptop HP Spectre cu mai putin de 11mm grosime

Noul Laptop HP Spectre cu mai putin de 11mm grosime

Spre deosebire de MacBook-ul de 12 inch si de Samsung Galaxy TabPro S, ultrabookuri scumpe din gama high-end, HP Spectre are un procesor mult mai puternic, depasind cu mult Intel Core M-urile acestora. Rezolutia 1,920×1,080 full HD non-touch ce-i drept este impresionanta, insa exista modele de laptopuri pe piata cu capabilitati touch de care ati putea beneficia la maximum de sistemul de operare Windows 10. Insa cei de la HP au mizat pe grosime redusa, inclusiv a display-ului, fara a renunta insa la layer-ul Gorilla Glass.

HP Spectre are un procesor mult mai puternic - Intel Core I

HP Spectre are un procesor mult mai puternic – Intel Core I

Laptopul HP Spectre 13.3 are doar 10,4 mm grosime, ceea ce il face cel mai subtire laptop din piata. Spre comparatie, Apple iPad Pro are 13,5 mm grosime, Apple MacBook 12 are 12,5 mm, iar Lenovo Yoga Pro are 12,8 mm. Sunt disponibile versiuni cu procesoare Intel Core i5, respectiv Core i7, iar ecranul are o rezolutie de 1920×1080 IPS, protejat de un strat de Gorilla Glass 4. Memoria RAM este de 8 GB, iar stocarea, 512 GB SSD. Ecranul NU este tactil. Structura este din fibra de carbon, finisajele sunt premium, cu cupru lucios, iar difuzoarele sunt Bang & Olufsen.

HP Spectre un Ultraportabil de clasa business

HP Spectre un Ultraportabil de clasa business

Laptopul HP Spectre x360 a fost gandit avand scopul de a oferi libertate nelimitata. Un PC portabil ce raspunde oricarei provocari. Acest laptop are un design ultra business, fiind echipat cu cele mai puternice procesoare de la Intel si cu sistemul de operare Windows 10.

Prezentare Laptop Ultraportabil business HP Spectre cel mai subtire ultrabook din lume

Prezentare Laptop Ultraportabil business HP Spectre cel mai subtire ultrabook din lume

Pe laptop este prezent noul logo HP, iar bateria are o autonomie de 9,5 ore de video playback sau pana la 12,5 ore de utilizare normala. Inchiderea este inspirata de mobilierul de lux, exista trei porturi USB-C, iar pretul de pornire va fi de 1.169 dolari.

HP Spectrum Business UltraBook Ultra-Slim the Thinnest Ever

HP Spectrum Business UltraBook Ultra-Slim the Thinnest Ever

La Best Buy, tot in SUA, va putea fi comandata o configuratie speciala la 1.249 dolari. HP Inc, compania care produce PC-uri, s-a separat acum cinci luni de Hewlett-Packard Enterprise. Compania vinde mai ales Chromebooks, modele mai ieftine ce utilizeaza sistemul de operare Chrome de la Google.

CITESTE SI:  TOP Cele mai ieftine Laptopuri de 17 inch in oferta eMAG 2016

HP Spectre este un ultrabook la concurenta cu MacBook Air de 17mm grosime, Lenovo LaVie (ce se autopretinde a fi cel mai light laptop de 13 inch din lume tinand cont ca acesta are o greutate de 0,78kg), cu MacBook-ul de 12 inch sau cu Razer Blade Stealth, ambele de 13 mm. Pana sa apara HP Spectre si in Romania, va recomandam oferta de Laptopuri HP de la badabum.ro , evoMAG, cel.ro sau Altex, veti regasi peste 60 de modele cu preturi incepand de la 849 de lei si pana la 12.499 de lei (Laptop HP Zbook 17 G3).