depurtat.ro

Scapa de zgarieturile de pe caroseria masinii cu Renumax, un produs special conceput pentru îndepărtarea zgârieturilor, care vă ajută ca în doar câteva minute autovehiculul dumneavoastră să aibă o nouă strălucire in locurile unde aceasta a fost “atinsa” voluntar sau nu … Indiferent că e vorba de autoturism, camion, motocicletă sau barcă – orice tip auto şi orice tip de vopsea – cu Renumax micile zgârieturi, dar şi cele adânci precum şi juliturile, pot fi de domeniul trecutului. Aici este o zgârietură? Dincolo una mult mai mare? Asemenea defecte pot apărea cu uşurinţă la orice autovehicul! Repararea este foarte scumpă, ca să nu mai vorbim de revopsire care costă o mică avere! Acele zile au trecut, deoarece vă veti salva maşina şi menaja portofelul cu fantasticul Renumax! 

yves-rocher.ro

 

Info si Pret Renumax

 

Comanzi online (link mai jos)? Parerea noastra este ca vei fi multumit nu doar de Renumax ci si de ce vei primi gratis in colet!

Oferta speciala online

 

Cum functioneaza Renumax?

 

Îndepărtarea zgârieturilor cu o singură operaţie. Aplicaţi Renumax direct pe zgârietură, apoi pur şi simplu lăsaţi să se usuce. Înainte de aplicare nu trebuie sablat, după aplicare nu trebuie şters, nici măcar nu trebuie lustruit. Cu o singură mişcare aplicaţi Renumax pe zgârietură, lăsaţi să se usuce, şi aţi şi terminat!

Formulă specială. Secretul Renumax se ascunde în formula special elaborată, dezvoltată şi îmbunătăţită, care umple cu milioane de microparticule şi cea mai mică zgârietură. În câteva minute se usucă, iar rezultatul = o strălucire perfectă! De acum nu trebuie să vă supăraţi şi să vă enervaţi dacă vedeţi o zgârietură pe luciul maşinii dumneavoastră! Acum toate zgârieturile de suprafaţă sau mai adânci, precum şi juliturile, le remediaţi cu o singură utilizare!

flanco.ro/

 

Renumax merita, functioneaza!

 

Renumax, un produs nou pentru îndepărtarea zgârieturilor de pe caroseria masinii. Pentru a îndepărta zgârieturile şi defectele de pe vopsea cu o singură operaţie. Compatibil cu toate tipurile de maşini. Compatibil cu toate tipurile de vopsea. Rezultat curat si strălucitor. Aspirator auto GRATIS!

 

Comanzi online? Vezi ce cadouri primesti!

 

În colet accesorii GRATIS! Dacă comandaţi online revoluţionarul Renumax care este compatibil cu orice tip de vehicul şi orice tip de vopsea, vă facem cadou un al doilea flacon cu cap cu burete. Şi asta nu e tot! În colet mai primiţi cadou un spray pentru lustruit fără pereche, precum şi CADOU un aspirator auto în valoare de 149 RON! Nu rataţi această ocazie unică!

Oferta speciala online

Daca vei comanda online, vei gasi in colet: 1 x Renumax cu burete pentru îndepărtarea zgârieturilor, 1 x Renumax cu burete pentru îndepărtarea zgârieturilor GRATIS, 1 x Renumax Spray pentru lustruit GRATIS, 1 x Aspirator auto turbo CADOU (pret de lista 149 de lei).

Oferta speciala online

answear.ro