depurtat.ro

Atunci cand conduci autovehiculul, peste zi, lumina strălucitoare a soarelui, te orbeşte. Parasolarul cu care este dotata masina deranjează vederea ceea te face să nici nu vezi ce este în faţa ta pe drum. Dacă nu te poţi opri sau trage pe dreapta, îţi asumi riscul să continui drumul, ceea ce poate inseamna un adevărat pericol pentru tine. La aceasta problema disconfort al ochilor datorita soarelui sau farurilor masinilor ce vin din sens opus, exista o rezolvare, o solutie eleganta si totodata practica, necesara si viabila: Dispozitivul VizClear HD. VizClear HD combină tehnologia între filtrarea şi refracţia luminii care ajută să excludă lumina orbitoare şi îmbunătăţeşte claritatea culorilor. Merita sa folosesti ecranul de protectie VizClear HD în lumina orbitoare a soarelui, în amurg, sau noaptea împotriva luminilor de noapte sau a farurilor din sens opus. Pur şi simplu glisează VizClear HD în parasolarul maşinii.

yves-rocher.ro

Ecranul de protectie al ochilor si de imbunatatire a vederii la volan pe timp de zi sau noapte VizClear HD are doua straturi diferite, acestea te vor ajuta ziua la blocarea razelor orbitoare ale soarelui dar si noaptea cand vei putea vedea contururile mai bine, pentru ca oricând să vezi clar, fără să trebuiască să clipeşti şi să-ţi forţezi ochii. Dacă porţi ochelari, VizClear este deosebit de practic şi util, deoarece nu mai trebuie să-ţi cumperi o pereche ochelari de protecţie solară speciali.

flanco.ro/

În timpul zilei, soarele te poate orbi într-o clipă, de cele mai multe ori în cel mai rău moment, de aceea clipeşti strângi ochii, ca să poţi vedea ceva în timpul şofatului, dar aşa ochii obosesc şi mai tare! VizClear HD împrăştie lumina şi îmbunătăţeşte claritatea culorilor. Inainte de lasarea serii, in amurg la crepuscul, ochelarii de soare nu fac decât să întunece totul mai mult, aşa încât vezi drumul şi mai rău. Mulţumită stratului pentru noapte, vizibilitatea atunci cand conduci este mult mai clară. Iar ziua, ecranul de protectie Vizclear HD functioneaza exact ca o pereche de ochelari de soare special pentru soferi.

În acest caz foloseşte stratul de noapte VizClear HD, care dispersează/împrăştie această lumină de tranziţie, şi asigură o vedere clară, ceea ce ochelarii de soare poate niciodată nu pot. După ce apune soarele, luminile farurilor din sens opus, iluminatul stradal, fac aproape imposibil să vezi clar drumul. Cu ecranul de protectie VizClear HD, nu mai trebuie să te simţi în pericol.

VEZI OFERTA VIZCLEAR HD 1 + 1

Ofertă specială! Dacă acum comanzi VizClear HD online de la Mediashop Tv Teleshopping , vei primi gratuit (cadou) un al doilea dispozitiv! Pe acesta il poti face la randul tau cadou celor dragi din familie, prietenilor, cunoscuţilor sau pur si simplu il poti monta pentru pasagerul din dreapta soferului. Nu rata această ocazie unică, Vizclear HD 1+1 gratuit.

 

answear.ro