depurtat.ro

Ce Televizor Smart Philips Android TV este potrivit pentru tine? Cauti un televizor Android Philips Smart TV? Iti doresti un model la rezolutie 4K sau FullHD-ul este suficient? Cat de smart este TV-ul si cat de smart esti tu cu bugetul tau?

yves-rocher.ro

Philips se adreseaza in continuare tuturor consumatorilor, prin modelele sale de televizoare smart mai ieftine, precum cele din seria 4000, 4100, 5210, 5300, 5500 (atentie, unele din ele sunt semi smart, asa cum veti descoperi la finele articolului), modele mid-range precum cele din Seria Philips 6300, 6500 Full HD dar cu Ambilight, seria 6400 reprezentata de cele mai ieftine televizoare smart Philips cu rezolutie 4K, seria 7100 4K Ultra HD cu procesor quad-core, Philips 7600 4K-ul QuadCore cu tehnologie Active 3D si Twin Tuner sau modelele de top precum Philips 8601 4K Hex Core cu standard decoding HEVC si VP9, Philips 8701, un smart 4K Quadcore cu Ambilight pe 3 laturi si ecran curbat, Philips 8901 Smart Android TV cu rezolutie 4K si primul din seria televizoarelor cu boxe de minim 30W RMS si Ambilux, un Ambilight imbunatatit. Modelul de 65 de inch Philips 65PUS9600 este flagship-ul anului, primul televizor Philips cu HDR support, Ambilight pe cele 4 laturi, procesor Hex-core, Twin Tuner, decodare HEVC si VP9 si un sistem perfect de boxe cu putere reala de 50W.

Prezentare comparativa a Televizoarelor Smart Android TV de la Philips. Philips si-a completat serios in ultima vreme oferta de televizoare smart, iar tema Ultra HD, definitorie pentru lansarile noilor modele Philips se va dezvolta in continuare astfel incat sa acopere cat mai multe modele. A doua tema principala a televizoarelor smart Philips este reprezentata de sistemul de operare Android TV, pe care Philips l-a adoptat de-a dreptul. Asa cum era de asteptat, Philips se adreseaza in continuare tuturor consumatorilor, prin modelele sale de televizoare smart mai ieftine, precum cele din seria 4000, 4100, 5210, 5300, 5500 (atentie, unele din ele sunt semi smart, asa cum veti descoperi la finele articolului), modele mid-range precum cele din Seria Philips 6300, 6500 Full HD dar cu Ambilight, seria 6400 reprezentata de cele mai ieftine televizoare smart Philips cu rezolutie 4K, seria 7100 4K Ultra HD cu procesor quad-core, Philips 7600 4K-ul QuadCore cu tehnologie Active 3D si Twin Tuner sau modelele de top precum Philips 8601 4K Hex Core cu standard decoding HEVC si VP9, Philips 8701, un smart 4K Quadcore cu Ambilight pe 3 laturi si ecran curbat, Philips 8901 Smart Android TV cu rezolutie 4K si primul din seria televizoarelor cu boxe de minim 30W RMS si Ambilux, un Ambilight imbunatatit. Modelul de 65 de inch Philips 65PUS9600 este flagship-ul anului, primul televizor Philips cu HDR support, Ambilight pe cele 4 laturi, procesor Hex-core, Twin Tuner, decodare HEVC si VP9 si un sistem perfect de boxe cu putere reala de 50W.

Info preturi Televizoare Smart Philips

 

Designul noilor modele de televizoare smart Philips Android este unul elegant si modern, si nu ne surprinde acest lucru tinand cont ca urmeaza trendul de a crea un televizor care se caracterizeaza printr-un ecran cat mai generos si clar pe masura ce rama devine din ce in ce mai subtire. Televizoarele smart Philips arata din ce in ce mai bine insa design-ul minimalist este creionat in dauna sistemului de sunet, caruia ii raman boxe din ce in ce mai mici pentru a nu strica echilibrul vizual. Chiar si asa, sistemele audio Philips integrate sunt peste cele ale firmelor concurente, si nu e de mirare, producatorul olandez avand o vasta experienta in acest domeniu. Iar modelele premium de televizoare Philips precum Philips 65PUS9600 sau 4K-urile UHD din seria 8601, 8701 si 8901 merita oricum un sistem de sunet de ultrafidelitate, pe scurt merita un soundbar sau un soundstage PhilipsSunetul Virtual Surround de la Philips produce sunet surround de calitate de la un sistem format din mai puţin de cinci difuzoare. Algoritmii spaţiali avansaţi reproduc cu precizie caracteristicile sonore dintr-un mediu cu 5.1 canale. Puteţi obţine un sunet surround multicanal autentic din orice sursă stereo de calitate înaltă. Nu mai este nevoie să cumpăraţi boxe, cabluri sau stative pentru a vă bucura de un sunet cu adevărat spaţial.

 

Tehnologia Ambilight a fost o caracteristica unica a televizoarelor Smart Philips de cativa ani, si evident va fi apanajul si a noilor modele Philips in 2016. Nu orice model de televizor Philips incorporeaza aceasta tehnologie, insa o veti regasi in majoritatea seriilor mid-range si high-end, fie sub forma 2 sided Ambilight, 3 sided Ambilight sau in Ambilux ce reuseste o iluminare a decorului dinspre toate cele 4 laturi ale televizorului. Philips Ambilight creează o experienţă captivantă, care nu se compară cu nimic din ce ai văzut până acum. Datorită luminii emise de pe 2,3 sau toate cele 4 laturi, acesta duce acţiunea dincolo de ecranul televizorului, într-o cu totul altă dimensiune captivantă. Nimic nu se poate compara cu posibilitatea de a urmari emisiunea preferată la televizor şi să vezi pereţii inundaţi de culoarea, vibraţia şi emoţia ecranului. Este atât de captivant, încât te vei întreba cum ai reuşit să trăieşti fără un asemenea sistem de illuminare atâta timp.

 

Televizoarele Philips vad in 4K viitorul apropiat, insa in continuare dezvolta seria Full HD. UltraHD este tehnologia care reproduce realitatea pe micul ecran in cele mai fidele imagini la care societatea noastra o poate face. Poate datorita faptului ca nu avem inca parte de continut 4K atat cat ne-am dori, pentru ca majoritatea posturilor de televiziune filmeaza la maxim HD dar si datorita faptului ca tehnologia Full HD nu a ajuns inca la maturitate, Philips mizeaza in continuare pe cateva modele cu rezolutie 1080p Full HD atunci cand se adreseaza consumatorilor care au un buget daca nu limitat am putea afirma mai chibzuit.

Info preturi Televizoare Smart Philips

 

Asa cum scrisesem mai sus, Android-ul este ceea ce caracterizeaza un televizor smart Philips. Dezvoltat de Google, Android se doreste a fi o platforma cross-device, care sa sustina capabilitatile hardware ale telefoanelor mobile, tabletelor, televizoarelor inteligente, media playerelor si consolelor de jocuri. Merita mentionat ca Android TV are o pagina dedicata in Google Play unde doar aplicatiile si jocurile optimizate pentru smart TV-uri sunt prezentate, ceea ce va asigura o experienta placuta pe marele mic ecran al televizoarelor cu acest sistem de operare.

Google supravegheaza dezvoltarea de software si aprobarea aplicatiilor pentru platforma Android TV. Poate pare o pozitie monopolista insa tehnologiile Google vor fi incorporate direct in televizorul Philips, incluzand Chromecast sau mai precis, Google Cast. Cu Google Cast nu a fost niciodata mai usor sa transmiti de pe telefon sau tableta continut pe televizorul tau smart. Functioneaza atat cu device-uri Android dar si cu cele iOS de la Apple. Merita mentionat ca aplicatiile Netflix, Amazon TV, Spotify si Youtube sunt deja standard in meniul televizorului.

Mai mult de doua treimi din televizoarele Philips au integrat sistemul de operare Android TV. Si mai multe modele exclusiv Android vor aparea si in 2016. Android TV incorporeaza majoritatea componentelor de care ai nevoie pentru o experienta fantastica Smart, incluzand decodarea HEVC atat de necesara pentru a putea vizualiza continut 4K de pe Netflix sau Amazon de exemplu. Codec-ul VP9 nu este suportat de modelele mid-range (necesar pentru Youtube 4K) decat in seriile high-end, modelele din seriile 8 si 9 (Philips 8601, Philips 8701, Philips 8901 si ultra premiumul de 65 de inch Philips 65PUS9600).

 

 

Prezentare generala Televizoare Smart Philips

 

Incepand cu seria 7600, televizoarele smart Philips sunt dotate cu un twin tuner, asta inseamna ca vei putea sa inregistrezi un program in timp ce vizualizezi un altul. In acelasi timp, Philips utilizeaza trei tipuri de procesoare: dual-core pentru modelele mai ieftine, quad-core pentru televizoarele mid-range si hex-core pentru televizoarele sale premium. Memoria interna difera de la o serie la alta, recomandate fiind cele cu 16gb (10gb liberi) memorie interna. Cei 8gb de memorie interna ale televizoarelor Philips mai ieftine nu sunt suficiente pentru aplicatii, in mod special daca doriti sa instalati jocuri. Chiar si asa, memoria interna poate fi marita cu ajutorul unui hard disk extern USB. Acelasi hard disk poate fi utilizat si pentru inregistrarea locala a continutului media.

Asa cum era de asteptat, Philips va profita la maxim de avansul tehnologiei sale de redare a imaginii. “Pixel Precise Ultra HD” manage-uieste foarte bine procesarea imaginilor statice sau in miscare rapida, reusind totodata sa upscaleze foarte bine imaginile filmate la rezolutii inferioare catre cea 4K. Sistemul Natural Motion va face miscarea mai lina prin interpolarea unor imagini artificial create pentru a da impresia de miscare fluida la scenele foarte rapide. Un sistem Micro Dimming imbunatateste totodata contrastul si puterea negrului, insa aceasta tehnologie este perfectionata la nivel superior in cazul modelelor Full-Array Local Dimming (de la seriile 7600 in sus).

Perfect Motion Rate, această tehnologie digitală asigură o mişcare extrem de lină şi realistă, indiferent cât de rapidă devine acţiunea, chiar şi pe un televizor Ultra HD. Acest număr reprezintă numărul de mişcări incredibil de line şi realiste. Cu cât numărul este mai mare, cu atât sunt mai clare şi mai detaliate vor fi imaginile în mişcare. Iar Perfect Natural Motion, este o caracteristică sofisticată care ameliorează tremuratul, oferindu-ţi cele mai bune imagini în mişcare line. Aşadar, oricât de rapidă ar fi acţiunea filmului sau evenimentului sportiv vizionat, totul este lin, natural şi complet realist.

Philips Ambilight Afterglow

Fiecare detaliu este proiectat pentru a crea cea mai frumoasă şi mai autentică experienţă vizuală, atât pe ecran cât şi în jurul acestuia. Folosind doar materiale de cea mai bună calitate, designul său european se încadrează perfect în interiorul casei tale.

Info preturi Televizoare Smart Philips

 

Philips Darklight

epantofi.ro

Ca rezultat al multor ani de cercetare, telecomenzile Philips sunt create astfel încât să încapă perfect în mână şi să îţi satisfacă toate nevoile. Poţi glisa sau utiliza funcţia Comandă vocală sau o poţi întoarce pentru a folosi tastatura completă, pentru a introduce cu uşurinţă text pe televizorul tău Smart TV.

 

 

Prezentare comparativa Smart TV Philips

 

In cazul in care cautati mai multe informatii despre modelele de televizoare smart Philips Android TV, parerea noastra este ca acest mic ghid de mai jos va va ajuta sa comparati modelele existente pe piata astfel incat sa luati cea mai buna alegere. Va vom prezenta atat modelele de smart tv-uri ieftine dar si cele mai scumpe din gama Philips, mentionand caracteristicile cele mai importante ale acestora precum si ce le deosebeste intre ele (cu caractere ingrosate).

 

Philips 9600 Smart TV (4K HDR)

Televizorul ultra premium, modelul de varf al celor de la Philips este modelul de 65 de inch Philips 65PUS9600. Este primul smart Philips cu tehnologie HDR. 4K Ultra HD, Perfect Pixel Ultra HD, HDR (High Dynamic Range), Micro Dimming Premium (local dimming), Pana la 1000 cd/m2Ambilight (4 sided), Android TV, Google Cast, Hex core processor, Twin tuner (+ twin CAM), Decodeaza HEVC si VP9, Conexiuni HDMI 2.0, 50W putere a boxelor, Telecomanda Philps Premium Remote.

Televizor Smart Philips 65PUS9600 HDR Android TV

Televizor Smart Philips 65PUS9600 HDR Android TV

 

Philips Smart TV 8901 (4K)

Modelul Philips 65PUS8901 duce tehnologia Ambilight la un nivel superior, denumit Ambilux. 4K Ultra HD. Caracteristici generale: Pixel Precise Ultra HD, Micro Dimming Pro, AmbiLux, Darklight, Android TV, Google Cast, Quad core processor, Twin tuner (+ twin CAM), Decodare HEVC si VP9, HDMI 2.0, Putere a boxelor de 30W, Premium remote. Iti recomandam sa urmaresti oferta de Televizoare Smart Philips la Altexin cazul in care doresti sa achizitionezi un televizor din gama premium.

Televizor Smart Android TV Philips 65PUS8901 cu Ambilight si Ambilux

Televizor Smart Android TV Philips 65PUS8901 cu Ambilight si Ambilux

 

Philips Smart TV 8701 (4K)

Modelul Philips Smart TV Curved, disponibil in doua diagonale de 55“ respectiv 65“: Smart TV Philips 55PUS8701 si Smart TV Philips 65PUS8701. Ca si specificatii tehnice se apropie de modelul cu ecran plat Philips 8601 4K: televizor cu ecran curbat, rezolutie 4K, Micro Dimming Pro, Ambilight (3 sided), Android TV, Google Cast, Quad core processor, Twin tuner (+ twin CAM), HEVC, VP9, HDMI 2.0, Performance sound, Premium remote.  Preturi actualizate seria 8700 aici.

Prezentare Smart TV Philips 55PUS8701 si Smart TV Philips 65PUS8701

Prezentare Smart TV Philips 55PUS8701 si Smart TV Philips 65PUS8701

 

Smart TV Philips 7600 (4K)

Seria Philips 7600 cuprinde modelele 48PUS7600, 55PUS7600 65PUS7600 se caracterizeaza prin rezolutie 4K Ultra HD, Ambilight cu 16gb memorie interna si procesor quad-core. Imaginile 3D sunt redate prin intermediul ochelarilor activi. Specificatii principale: rezolutie 4K Ultra HD, Pixel Precise Ultra HD, Frecventa 1400 Hz PMR, Micro Dimming Pro, Ambilight (3-sided), Android TV, Google Cast, Quad core processor, Twin tuner (+ twin CAM), HEVC, HDMI 2.0, Active 3D, Telecomanda cu tastatura si Swipe Pad. Review si preturi actualizate aici.

 

Philips 7100 Smart TV (4K)

Televizoarele din gama Philips 7100 sunt modele downgrade ale seriei 7600 de mai sunt, si au drept argumente pro redarea imaginilor 3D prin intermediul ochelarilor pasivi. O frecventa mai redusa, Ambilight-ul ce functioneaza pe cele doua laturi laterale fac din aceasta achizitie o alegere de buget, veti plati pentru calitate si tehnologii suficient de noi pentru o experienta incredibila. 4K Ultra HD. Caracteristici principale Philips 7100 4K Smart TV: Pixel Precise Ultra HD, 800 Hz PMR, Micro Dimming Pro, Ambilight (2-sided), Android TV, Google Cast, Quad core processor, decodare HEVC, HDMI 2.0, Passive 3D, Remote with keyboard. Aceasta serie poate fi gasita in magazine in diagonale mai mici decat cele din seria 7600, de 43, 49 si 55 de inch: Philips 43PUS7100, Philips 49PUS7100 si Philips 55PUS7100. Seria a primit si cateva retusuri, aceste modele le veti identifica dupa numele de cod Philips PUS71x0 Android Smart TV, la noi veti gasi modelul de 65 de inch Philips Android Smart TV 65PUS7120. Mai multe detalii despre modelele din aceasta serie veti regasi in review-urile de aici (5500 si 7000) si aici (65PUS7120).

 

Philips Smart TV 6400 (4K)

Seria Philips 6400, cu modelele de 40″ 40PUH6400, 50” 50PUH6400 si 55” 55PUH6400, televizoare in gama medie de pret, cu rezolutie 4K, Android TV, fara 3D sau Ambilight. Specificatii tehnice Philips 6400: 4K Ultra HD, Pixel Precise Ultra HD, 700 Hz PMR, Micro Dimming Pro, Android TV, Google Cast, Dual core processor, HEVC si HDMI 2.0.

 

Philips Smart TV 6500

Odata ce am ajuns la seria Philips 6500, am iesit din aria televizoarelor Philips Smart cu rezolutie 4K si intram in zona Full HD cu Ambilight si sistem de operare Android rulat de procesoarele dual-core si acompaniate de decodarea HeVC. Specificatii principale: rezolutie Full HD, Perfect Pixel HD engine, 800 Hz PMR (500 on 32”), Micro Dimming, Ambilight (2-sided), Android TV, Google Cast, Dual core processor, HEVC, Remote with keyboard. Seria 6500 cuprinde modelele de 32” 32PFT6500, 40” 40PFT6500, 50” 50PFT6500, 55” 55PFT6500 si 65” 65PFT6500. Aceasi serie de televizoare Philips o veti regasi si cu acronimele PFH in loc de PFT sau modelele retusate 65×0. Intreaga gama de televizoare Philips Android seria 6500, o veti gasi aici.

 

Non-Smart TV Philips 6300

Televizoarele din seria Philips 6300 nu le incadram in gama de televizoare smart, desi au Ambilight, rezolutie Full HD si tehnologii de corectie a imaginii precum Micro Dimming sau Perfect Pixel HD Engine, acestea nu sunt televizoare smart. Le gasiti in variantele de diagonale de 40 inch 40PFT6300, 48 inch 48PFT6300 si de 55 inch 55PFT6300. Consideram ca nu merita sa mentionam mai multe detalii despre acestea, si avand in vedere avansul in piata si pretul din ce in ce mai mic al televizoarelor smart, nu recomandam achizitia unor asemenea modele. Parerea noastra este ca aceasta serie ar fi vandabila doar daca ar fi fost lansata in diagonale mai mici, pentru televizoare utilitare de bucatarie sau eventual un hol intr-o locatie comerciala.

 

Philips Smart TV 5500

Parerea noastra este ca modele din gama 5500, 32” 32PFT5500, 40” 40PFT5500, 48” 48PFT5500 sio 55” 55PFT5500, sunt cele mai abordabile (din punct de vedere al pretului) televizoare smart de la Philips cu sistem de operare Android TV, si posibil cele mai ieftine televizoare smart in 2015 si 2016. Modele de televizoare Full HD cu tehnologie mai modesta de procesare a imaginii. Inglobeaza insa Pixel Plus HD engine, 200 Hz PMR, Micro Dimming, Google Cast, un procesor dual core si decodare HEVC. Le gasiti in oferta, aici (cu denumirea PFH).

 

Philips “Smart TV” 5300

Philips Smart TV 5300 este un model de televizor inteligent, ce desi nu ruleaza sistemul de operare Android, are cateva caracteristici de baza ale unui televizor smart, urmare a aplicatiilor din vechea serie de televizoare Philips. Nu va recomandam sa cumparati niciunul din aceste modele: 32PFT5300, 40PFT5300 si 50PFT5300. Si, pentru a nu va pierde timpul, includem aici si modelele din seriile Philips 5210: 22PFK4000, din seriile philips 4000 si 4100: Philips 24PFK4000, Philips 32PFK4100, Philips 40PFK4100 si Philips 48PFK4100, modele de televizoare white, non smart TV-uri, mai ieftine insa fara functionalitati smart cu exceptia posibilitatii de inregistrare pe un stick USB. Diferenta de pret pana la seria Philips 5500 nu sunt mari, insa decat sa cumparati un non-smart mai degraba nu cumparati deloc :).

Info preturi Televizoare Smart Philips

answear.ro