depurtat.ro

Scaunul Ergonomic Ergohuman poate fi cu siguranta o alegere inteleapta, mai ales daca luam in considerare si celelalte reglaje care vin in completarea acestei caracteristici si care contribuie la adoptarea unei pozitii confortabile. Ergohuman este printre primele modele de scaune ergonomice, preferate mai ales de presoanele care petrec mult timp la birou sau in fata calculatorului. Un scaun de birou bun este ca si un asistent eficient. Scaunul Ergohuman te duce de la o sarcina la alta fara sa va stea in cale. Ergohuman dispune de o baza rezistenta in forma piramidala din aluminiu slefuit si lustruit cu role recomandate pentru toate tipurile de podea.

Vezi in magazin Preturi si Modele Scaune Ergonomice ErgoHuman

 

De ce avem nevoie de un scaun ergonomic?

 

Atunci cand ne asezam pe scaun pentru un timp mai indelungat trebuie sa ne asiguram ca spatarul acestuia are contact permanent cu spatele pe o suprafata cat mai mare, mai ales in zona lombara unde apar de obicei primele probleme. Majoritatea celor care achizitioneaza un scaun cu suport lombar sunt persoane care pana atunci foloseau scaune de birou obisnuite, cu spatar standard, care nu asigurau o sustinere nici macar partiala a acestei zone.

 

Cateva pareri despre Scaunele Ergohuman

 

Scaunul Ergohuman este unul dintre modelele de top din categoria scaunelor directoriale ergonomice. Scaunele ergonomice ErgoHuman sunt inteligent create si sunt foarte usor ajustabile pentru a oferi coloanei tale sprijinul, confortul si pozitia corecta:

  • Reglajul scaunului inainte inapoi cu Tilt Lock: Ajustarea unghiului spate-fata permite utilizatorului sa lucreze atat dintr-o pozitie perfect verticala a corpului cat si dintr-o pozitie mai inclinata pe spate in funtie de necesitati. Functia de blocare presetata permite utilizatorului blocarea scaunului intr-o mare varietate de puncte fixe aceasta fiind actionata de o maneta spcial creata in acest sens.
  • Reglarea inaltimii spatarului: Posibilitatea reglarii spatarului sus-jos pentru o mai buna sustinere a regiunii lombare (partea inferioara a spatelui).
  • Reglarea adancimii sezutului: Aceasta functie permite reglarea adancimii sezutului astfel incat picioarele utilizatorului sa aiba o pozitie cat mai comfortabila, pastrand spatele in contact permanent cu spatarul iar in acelasi timp evitand si o presiune inutila si dureroasa in timp a zonei din spatele genunchilor.
  • Reglarea inaltimii sezutului: Un cilindru pneumatic permite reglarea inaltimii sezutului fata de sol astfel incat talpile picioarelor sa aiba o pozitie cat mai corecta si confortabila pe sol.
  • Reglarea in inaltime a cotierelor: Permite reglarea sus-jos a cotierelor astfel incat antebratele utilizatorului sa adopte o pozitie confortabila in functie de necesitatile pe care le are la birou (ex. lucratul la calculator unde bratele trebuie sa aiba o pozitie cat mai inalta).

Merita mentionat faptul ca chiar si stand un scaun Ergohuman care este special conceput pentru ore indelungate de lucru este recomandat sa faceti pauze cat de des. Ridica-te pentru cateva exercitii de stretching. Pauzele scurte dar frecvente sunt mult mai sanatoase atat fizic cat si mental decat efortul indelungat fara pauze.

depurtat.ro

Vezi in magazin Preturi si Modele Scaune Ergonomice ErgoHuman

 

Scaun ergonomic Ergohuman v2 Plus Elite

 

Aveti probleme cu spatele? Atunci solutia logica este achizitionarea unui scaun ergonomic cu suport lombar. Majoritatea medicilor recomanda folosirea unui scaun ajustabil, care sa poata sustine cat mai optim si cat mai corect coloana vertebrala.

Elite Plus, a doua versiune a scaunului Ergohuman, vine cu imbunatatiri sesizabile pentru utilizator. Aspectul modern si mecanismele ce ne permit realizarea ajustarilor sunt acum mai fiabile si mult mai usor de utilizat. Scaun ergonomic directorial Ergohuman v2 Plus Elite, mesh negru cu suport picioare si laptop. Scaunul Ergohuman v2 EHPE-AB-HAM-LMNS cu suport pentru picioare si laptop se preteaza atat ca scaun directorial, scaun de birou cat si ca scaun de relaxare. Acest model dispune de tetiera reglabila 2D. Din punct de vedere ergonomic, este un scaun destinat lucrului indelungat la birou sau in fata calculatorului. Spatarul are un design special si suport lombar reglabil creat pentru sustinere lombara; deasemeni sezutul scaunului are o forma ergonomica ce nu oboseste coapsele sau sezutul utilizatorului. Un scaun de birou bun este ca si un asistent eficient. Ergohuman te duce de la o sarcina la alta fara sa va stea in cale. Ergohuman dispune de o baza rezistenta in forma piramidala din aluminiu slefuit si lustruit cu role recomandate pentru toate tipurile de podea.

Scaun ergonomic directorial Ergohuman v2 Plus Elite, mesh negru, Suport picioare si laptop

Scaun ergonomic directorial Ergohuman v2 Plus Elite, mesh negru, Suport picioare si laptop

Caracteristici scaun directorial ergonomic Ergohuman v2 Plus Elite: Scaun de birou cu sezut si spatar din plasa, tetiera reglabila, Mecanism synchron cu antisoc, Sezut reglabil pe adancime, Spatar reglabil in inaltime, Brate pivotante 4D si reglabile in inaltime, Reglaj lombar auto, Suport picioare, Suport Laptop 14inch, Baza aluminiu lucios diametru 650 mm cu role pentru toate tipurile de podea, Greutate portanta: max. 130 kg

 

Scaun ergonomic Ergohuman V2 Plus Luxury

 

Scaunul Ergohuman v2 Plus LUXURY EHPL-AB-HAM se preteaza atat ca scaun directorial, scaun de birou cat si ca scaun de relaxare. Acest model dispune de tetiera reglabila 2D. Din punct de vedere ergonomic, este un scaun destinat lucrului indelungat la birou sau in fata calculatorului. Spatarul are un design special si suport lombar reglabil creat pentru sustinere lombara; de asemenea sezutul scaunului are o forma ergonomica ce nu oboseste coapsele sau sezutul utilizatorului. Un scaun de birou bun este ca si un asistent eficient. Ergohuman te duce de la o sarcina la alta fara sa va stea in cale. Ergohuman dispune de o baza rezistenta in forma piramidala din aluminiu slefuit si lustruit cu role recomandate pentru toate tipurile de podea.

Scaunele ergonomice Ergohuman v2 Plus LUXURY

Scaunele ergonomice Ergohuman v2 Plus LUXURY

Caracteristici Scaun ergonomic V2 Plus Luxury: Scaun de birou cu sezut si spatar din plasa, tetiera reglabila, Mecanism synchron cu antisoc, Sezut reglabil pe adancime , Spatar reglabil in inaltime, Brate pivotante 4D si reglabile in inaltime, Reglaj lombar auto, Reglaj individual al sezutului pe inaltime, Ornamente de crom la manere, Baza aluminiu lucios diametru 650 mm cu role pentru toate tipurile de podea, Greutate portanta: max. 130 kg.

 

Scaun ergonomic Ergohuman v2 Plus Elite, piele naturala

 

Scaun ergonomic directorial Ergohuman v2 Plus Elite, piele naturala. Scaunul Ergohuman v2 Plus Elite (EHPE-AB-HAL / L0001) cu tapiterie din piele neagra se preteaza atat ca scaun directorial, scaun de birou cat si ca scaun de relaxare. Acest model dispune de tetiera reglabila 2D. Din punct de vedere ergonomic, este un scaun destinat lucrului indelungat la birou sau in fata calculatorului. Spatarul are un design special si suport lombar reglabil creat pentru sustinere lombara; deasemeni sezutul scaunului are o forma ergonomica ce nu oboseste coapsele sau sezutul utilizatorului.

noriel.ro
Scaun ergonomic Ergohuman v2 Plus Elite, piele naturala

Scaun ergonomic Ergohuman v2 Plus Elite, piele naturala

Caracteristici Scaun ergonomic Ergohuman v2 Plus Elite directiorial. Scaun de birou cu sezut si spatar tapitat din piele neagra, tetiera reglabila, Mecanism synchron cu antisoc, Sezut reglabil pe adancime , Spatar reglabil in inaltime, Brate pivotante 4D si reglabile in inaltime, Reglaj lombar auto, Baza aluminiu lucios diametru 650 mm cu role pentru toate tipurile de podea, Greutate portanta: max. 130 kg.

 

Scaun Ergohuman v2 Plus Elite cu suport picioare

 

Scaunul Ergohuman v2 Plus Elite cu suport picioare EHPE-AB-HAM-LM se preteaza atat ca scaun directorial, scaun de birou cat si ca scaun de relaxare. Acest model dispune de tetiera reglabila 2D. Din punct de vedere ergonomic, este un scaun destinat lucrului indelungat la birou sau in fata calculatorului. Spatarul are un design special si suport lombar reglabil creat pentru sustinere lombara; deasemeni sezutul scaunului are o forma ergonomica ce nu oboseste coapsele sau sezutul utilizatorului. Un scaun de birou bun este ca si un asistent eficient. Ergohuman te duce de la o sarcina la alta fara sa va stea in cale. Ergohuman dispune de o baza rezistenta in forma piramidala din aluminiu slefuit si lustruit cu role recomandate pentru toate tipurile de podea.

Scaun Ergohuman v2 Plus Elite cu suport pentru picioare

Scaun Ergohuman v2 Plus Elite cu suport pentru picioare

Caracteristici Scaun Ergohuman v2 Plus Elite cu suport picioare: Scaun de birou cu sezut si spatar din plasa, tetiera reglabila, Mecanism synchron cu antisoc, Sezut reglabil pe adancime, Spatar reglabil in inaltime, Brate pivotante 4D si reglabile in inaltime, Reglaj lombar auto, Suport picioare, Baza aluminiu lucios diametru 650 mm cu role pentru toate tipurile de podea, Greutate portanta: max. 130 kg.

 

Scaune ergonomice Ergohuman v2 Plus Elite

 

Scaunul Ergohuman Plus Elite v2 (EHPE-AB-HAM) poate fi utilizat atat ca scaun directorial, scaun de birou cat si ca scaun de relaxare. Acest model dispune de tetiera reglabila 2D. Din punct de vedere ergonomic, este un scaun destinat lucrului indelungat la birou sau in fata calculatorului. Spatarul are un design special si suport lombar reglabil creat pentru sustinere lombara; de asemenea sezutul scaunului are o forma ergonomica ce nu oboseste coapsele sau sezutul utilizatorului. Un scaun de birou bun este ca si un asistent eficient. Ergohuman te duce de la o sarcina la alta fara sa va stea in cale. Scaunul Ergohuman v2 Plus Elite dispune de o baza rezistenta in forma piramidala din aluminiu slefuit si lustruit cu role recomandate pentru toate tipurile de podea.

Vezi in magazin Preturi si Modele Scaune Ergonomice ErgoHuman

Scaunul Ergohuman v2 Plus Elite este un scaun de birou cu sezut si spatar din plasa, tetiera reglabila, Mecanism synchron cu antisoc, Sezut reglabil pe adancime, Spatar reglabil in inaltime, Brate pivotante 4D si reglabile in inaltime, Reglaj lombar auto, Baza aluminiu lucios diametru 650 mm cu role pentru toate tipurile de podea, Greutate portanta: max. 130 kg. Poate fi cumparat intr-o gama variata de culori, ceea ce il face pretabil pentru orice camera si orice tip de birou.

Scaune ergonomice Ergohuman v2 Plus Elite culoare bordo

Scaune ergonomice Ergohuman v2 Plus Elite culoare bordo

Scaun ergonomic Ergohuman v2 Plus Elite, mesh Alb

Scaun ergonomic Ergohuman v2 Plus Elite, mesh Alb

Scaun Ergohuman v2 Plus Elite, mesh Portocaliu

Scaun Ergohuman v2 Plus Elite, mesh Portocaliu

Scaun Ergohuman v2 Plus Elite, mesh Gri

Scaun ergonomic Ergohuman v2 Plus Elite, mesh Gri

Scaun Ergohuman v2 Plus Elite, mesh Rosu

Scaun ergonomic Ergohuman v2 Plus Elite, mesh Rosu

Scaun Ergohuman v2 Plus Elite, mesh verde deschis

Scaun ergonomic Ergohuman v2 Plus Elite, mesh verde

 

Scaune ergonomice Ergohuman Enjoy Plus

 

Scaunul Ergohuman Enjoy Plus dotat cu mecanismul Syncron ce permite reglarea sincronizata a sezutului cu cea a spatarului pentru o pozitie cat mai confortabila a corpului. Sezutul, spatarul si tetiera scaunului sunt din plasa tip mesh intr-o varietate mare de culori. Baza scaunului este metalica, cromata, cu roti antialunecare. Bratele 4D adjustabile pe inaltime ale scaunului sunt din polipropilena neagra cu paduri moi. Enjoy Plus este un scaun cu un sezut confortabil si un mecanism ce permite utilizatorului un balans relaxant. Prezinta o inclinare sincronizata a spatarului si sezutului la o rata de 2:1. Permite blocarea spatarului si sezutului intr-o pozitie confortabila pentru lucru. Protectie antisoc pentru a preveni revenirea brusca a spatarului spre utilizator dupa ce maneta de inclinare a spatarului a fost dezactivata. Sezut culisant. Inaltime reglabila a sezutului si a bratelor.

Scaune ergonomice Ergohuman Enjoy Plus

Scaune ergonomice Ergohuman Enjoy Plus

Vezi in magazin Preturi si Modele Scaune Ergonomice ErgoHuman

Merita mentionat faptul ca chiar si stand un scaun Ergohuman care este special conceput pentru ore indelungate de lucru este recomandat sa faceti pauze cat de des. Ridica-te pentru cateva exercitii de strethcing. Pauzele scurte dar frecvente sunt mult mai sanatoase atat fizic cat si mental decat efortul indelungat fara pauze.

answear.ro