Eleganta si stilul pe care trebuie sa le indeplineasca orice birou de manager trebuie sa faca diferenta intre cel destinat pentru un simplu angajat si cel propriu. Dincolo de orice piesa de mobilier care completeaza amenajarile interioare este esential sa se asigure confortul pentru perioada orelor de munca. Tehnologia actuala permite crearea unor scaune directoriale care imbina medicina ortopedica cu diverse alte domenii pentru a putea determina elementele confortului suprem astfel incat sa se ofere utilizatorului toate motivele pentru care sa aleaga astfel de scaune.

Avand in vedere ca in secolul XXI a sta pe scaun rezuma majoritatea activitatilor intreprinse de-a lungul unei zile de munca, este necesar sa se aleaga un design cat mai confortabil cu putinta pentru ziua sa se incheie cat mai bine. Dar, ne vom opri asupra unui singure piese de mobilier atat de esentiale pentru orice birou si anume scaunele directoriale.

 

Pentru inceput, cateva modele

 

Modele de scaune directoriale cu discount

Piata este destul de abundenta de astfel de produse si cu greu mai putem face diferenta intre un produs de calitate si unul care are o durata de viata relativ limitata. In momentul in care se alege un astfel de scaun directorial este esential sa se tina cont de cateva elemente care cu siguranta fac diferenta intre un produs de calitate superioara si unul de calitate inferioara cum ar fi materialele utilizate, caracteristicile tehnice, design-ul, confortul pe care il ofera, pretul si multe altele. Iar Ergohuman este un brand foarte apreciat de consumatorii ce isi permit confortul.

Scaun ergonomic directorial Ergohuman v2 Plus Elite, mesh negru, Suport picioare si laptop

Scaun ergonomic directorial Ergohuman v2 Plus Elite, mesh negru, Suport picioare si laptop

Scaun Ergohuman v2 Plus Elite, mesh Rosu

Scaun Ergohuman v2 Plus Elite, mesh Rosu

 

CITESTE SI:  Best Buy! Scaun ergonomic directorial KRING Ergo

Scaun directorial Traffic Chairs Polo P este un fotoliu directorial de lux. Carcasa scaunului, dubla, este special creata pentru a conferi un confort sporit. Scaunul este realizat integral din piele neagra de cea mai buna calitate (fata/spate), iar pentru un plus de design sunt aplicati nasturi pe sezut si spatar. Scaunul este prevazut cu sistem multiblock ce permite balansarea si blocarea sa in orice pozitie. Bratele cromate sunt imbracate in piele, iar baza este cromata.

Scaun directorial Traffic Chairs Polo P este un fotoliu directorial de lux

Scaun directorial Traffic Chairs Polo P este un fotoliu directorial de lux

 

Scaunul managerial Nadia este destinat femeilor ce isi doresc un scaun mare robust si foarte confortabil. Scaunul are brate cromate tapitate, baza stea cromata cu diametru de 70 cm si role gumate. Reglajul scaunului este asigurat de mecanismul clasic, ce permite blocarea inclinarii in pozitia verticala si reglarea inaltimii scaunului prin actionarea manetei din dreapta. Surubul cu manson negru situat sub scaun permite reglajul fortei necesare balansarii scaunului.De exemplu, daca strangem surubul, scaunul se va lasa mai greu pe spate.  Scaunul se poate tapita numai cu piele ecologica.

Scaun managerial Nadia cu accente feminine de culoare crem

Scaun managerial Nadia cu accente feminine de culoare crem

 

Scaunul directorial TEXAS EXTRA este un scaun confortabil cu sezut si spatar ergonomice, tapitate cu piele de calitate superioara Lux. Scaunul este dotat cu mecanismul Multiblock care asigura o balansare libera si ofera posibilitatea fixarii sezutului si spatarului in patru pozitii. Functia Anti-Shock are ca scop prevenirea persoanei de la efectul de cadere pe spate sau lovirea de spatar in momentul deblocarii mecanismului. Scaunul este dotat cu brate si baza stea placate cu lemn.

Scaun directorial TEXAS EXTRA, Negru piele naturala

Scaun directorial TEXAS EXTRA, Negru piele naturala

 

CITESTE SI:  Scaunele ergonomice proiectate pentru a usura viata utilizatorului si sa ofere cat mai mult confort

Scaunul managerial CUBA este un scaun cu sezut si spatar tapitate cu piele de calitate superioara Lux. Scaunul este dotat cu mecanismul Multiblock care asigura o balansare libera si ofera posibilitatea fixarii sezutului si spatarului in patru pozitii. Functia Anti-Shock are ca scop prevenirea persoanei de la efectul de cadere pe spate sau lovirea de spatar in momentul deblocarii mecanismului. Scaunul este dotat cu brate capitonate cu piele si baza stea din aluminiu lucios.

Scaun directorial CUBA, Ocru piele naturala

Scaun directorial CUBA, Ocru piele naturala

Scaun directorial CUBA, Brun inchis piele naturala

Scaun directorial CUBA, Brun inchis piele naturala

 

Designul deosebit prezentat

 

Indiferent daca este vorba despre scaune directoriale, manageriale sau executive, se caracterizeaza printr-un cadru solid, sunt prevazute cu spatare inalte, tapiserie impunatoare si au un design impecabil care atrage atentia tuturor. Aceste scaune directoriale sunt inca considerate un simbol al puterii si tocmai de aceea trebuie sa se acorde o atentie deosebita atunci cand se fabrica si in special atunci cand se aleg.

Nu de putine ori designerii vremurilor noastre s-au inspirat din arta religioasa medievala pentru a crea modele cu adevarat deosebite. Insa, partea de functionalitate reprezinta una dintre cele mai importante aspecte chiar si dincolo de aspectul estetic pe care il prezinta iar modelele ergonomice care prezinta un plus de confort pentru utilizator sunt adesea cele mai preferate.

 

Functionalitatile si caracteristicile scaunelor directoriale

 

Din punct de vedere al comoditatii trebuie sa permita schimbarea pozitiei corporale dar sa si permita o usoara inclinare pe spate. Acest spatar inalt are rolul de a sprijini si de a oferi o pozitie confortabila si sa formeze cu coapsele un unghi de 90 de grade. Trebuie sa permita o miscare naturala a corpului si sa vi se potriveasca ca o manusa dar sa si permita sa va odihniti picioarele pe podea.

CITESTE SI:  Home Deco Fresh de primavara in casa ta

Modelele de scaune directoriale permit ajustarea inaltimii pe care o are scaunul, astfel incat sa ofere utilizatorului o pozitie de sezut confortabila indiferent cat timp ar sta la birou. Varietatea de scaune directoriale care se regaseste pe piata este una destul de diversificata si este necesar sa cunoasteti aceste functionalitati pentru a putea sa faceti o alegere potrivita in functie de necesitatile pe care le aveti.

 

Calitatile extraordinare ale scaunelor directoriale

 

Calitatea materialelor din care sunt realizate aceste scaune directoriale trebuie sa fie ireprosabila astfel incat sa reusiti sa aveti un scaun durabil si rezistent. In principiu un astfel de scaun rezista pana la o greutate de 100 kg dar pot sa le utilizeze si persoanele care au o greutate mai mare. In acest caz, indiferent de materialul din care sunt fabricate le va scadea durata de utilizare. Confortabile, practice, elegante, cu un design impresionant, scaunele directoriale se potrivesc oricarui birou si ofera prestanta in orice situatie atat in fata angajatilor cat si a partenerilor de afaceri.

Modele de scaune directoriale cu discount

Modelele cele mai populare au forma ergonomica, combina lemnul cu inoxul, pielea naturala si stofa de calitate superioara, sunt fixe sau mobile, au roti sau au un suport tip sanie. Important este la final sa alegeti ceva de calitate superioara intrucat face parte din categoria investitiilor pe termen lung si in plus, este vorba despre propriul confort.