depurtat.ro
Televizor LED Philips, Full HD, 81 cm, 32PFL3517H /12

 

 

Relaxati-va si savurati o seara grozava in fata televizorului cu Full HD LED si Smart TV

Relaxati-va si savurati o seara grozava in fata televizorului cu o calitate exceptionala a Smart TV Philips 32PFL3517 cu tehnologie Full HD LED. Fiind echipat cu Digital Crystal Clear, acesta va permite sa urmariti clipuri video YouTube cu detalii clare si vii.

yves-rocher.ro

Smart TV LED Philips 81 cm 32PFL3157

 

Bucurati-va de o varietate bogata de continut cu Smart TV Plus

O multitudine de filme online prin YouTube. Cu DLNA, bucurati-va de fotografii, muzica sau filme pe televizorul dvs. Intrerupeti cu usurinta programul dvs. Bucurati-va de apeluri video pe televizor si fiti aproape de cei dragi

 

O imagine clara, vie, de fiecare data

Televizor Full HD cu Digital Crystal Clear pentru adancime si claritate. Imagini LED exceptionale cu un contrast extraordinar. Perfect Motion Rate (PMR) 100Hz pentru claritate extraordinara a miscarii.

 

Conectivitate digitala completa usor de realizat

2 sloturi USB pentru redare multimedia fantastica. Intrarea PC va permite sa folositi televizorul si ca monitor PC. Conectivitate perfecta cu intrari 3 HDMI si Easylink. Tuner DVB-C/T digital integrat pentru receptie cablu digital.

Televizor Philips smart tv led cu redare jpg si filme de pe usb

 

Perfect Motion Rate 100Hz

Combinand rata de reimprospatare a ecranului cu procesarea unica a imaginilor, Perfect Motion Rate (PMR) permite reproducerea miscarilor cu o claritate superba, producand imagini clare si lipsite de scintilatii, chiar si in cazul miscarilor rapide.

 

Televizor Full HD cu Digital Crystal Clear

Digital Crystal Clear este un pachet de inovatii imagine care regleaza digital si optimizeaza claritatea imaginii pentru a realiza niveluri optime de contrast, culoare si claritate. Rezultatul este o imagine extrem de clara indiferent de sursa.

flanco.ro/

Philips Smart TV LED 32PFL3517H 12 Televizor Full HD Oferta

Cu DLNA, bucuraţi-vă de fotografii, muzică sau filme pe televizorul dvs

Partajaţi fotografii, muzică şi filme prin DLNA de pe smartphone-ul, tableta sau computerul dvs. şi savuraţi-le pe marele ecran.

 

Bucurati-va de apeluri video pe televizor si fiti aproape de cei dragi

Adaugati o noua dimensiune apelurilor dvs. si contactati-va prietenii si rudele pe ecranul mare. Aveti posibilitatea de a face apeluri video pe televizorul cu Sistemul Home Theatre Philips optional sau cu player-ul de discuri Blu-Ray / DVD Philips si o camera Web Tv compatibila. Bucurati-va de continut video HD si de o calitate excelenta a sunetului in mod confortabil de pe canapeaua dvs. si incepeti sa sunati acum!

 

Conectare wireless usoara cu adaptorul optional wireless

Bucurati-va de Smart TV wireless cu adaptorul Wi-Fi USB Philips (PTA01) pentru Smart TV. Pur si simplu introduceti adaptorul in conectorul USB din partea laterala a televizorului direct la reteaua de la domiciliu. Navigati la continutul online prefeta cu telecomanda televizorului.

Wi-Fi USB Philips (PTA01) pentru Smart TV

 

2 USB-uri (multimedia)

Doua sloturi USB ofera acces la fotografii in format jpeg, muzica in format mp3 si fisiere video pe majoritatea memoriilor USB (dispozitive de memorie din clasa USB). Introduceti USB-urile intr-unul din sloturile televizorului si accesati continutul multimedia utilizand browserul de continut de pe ecran. Acum puteti viziona si partaja clipurile video, fotografiile si muzica.

 

3 intrari HDMI cu EasyLink

HDMI este un cablu unic care este adecvat atat pentru semnale de imagine, cat si pentru semnale audio de la dispozitivele dvs. la televizor, scapandu-va de „paienjenisul” de cabluri. Acesta transmite semnale necomprimate, asigurandu-va o calitate foarte buna de la sursa la ecran. impreuna cu Philips Easylink, nu aveti nevoie decat de o telecomanda pentru a efectua majoritatea operatiunilor pe televizor, DVD, BluRay, set top box sau sistemul home theatre.

 

Consum redus de energie: Smart TV

Philips s-a angajat sa-si imbunatateasca in fiecare an eficienta energetica. si, ca urmare, majoritatea produselor Philips au obtinut etichete energetice ecologice. Cu cat este mai verde eticheta, cu atat este mai redus consumul de energie, cu atat este mai mica factura la energie.

detalii aiciOferta: Televizor Smart TV LED Philips 32PFL3517H/12

answear.ro