depurtat.ro

Naruto este o serie manga japoneza scrisa si ilustrata de Masashi Kishimoto, avand si o adaptare de desene animate anime. Personajul principal, Naruto Uzumaki, este un ninja adolescent, imprevizibil si hiperactiv, care este într-o constanta cautare de cunoastere, visand sa devină Hokage, un ninja recunoscut ca cel mai puternic dintre toti si liderul satului. Cele mai multe si mai ieftine figurine din seria Naruto Shippuden le puteti achizitona la cele mai mici preturi de la magazinul online eMAG.ro.

depurtat.ro

Cele mai multe si mai ieftine figurine din seria Naruto Shippuden le puteti achizitona la cele mai mici preturi de la magazinul online eMAG.ro sau de pe aliexpress (transport gratuit).

Seria manga a fost prima data publicata de Shueisha in cel de-al 43 numar al revistei Japan’s Shonen Jump. Volumul 36, al seriei manga, a fost vandut in 71 de milioane de copii in Japonia. Viz Media a publicat o versiune tradusa in revista American Shonen Jump. Naruto a devenit cel mai bine vandut manga a celor de la Viz. (Sursa: wikipedia)

Figurine, personaje si jucarii Naruto

Figurine Naruto Shipuden

Spre deosebire de marea majoritate a eroilor pe care i-am cunoscut pana acum si care vin din America sau de pe planete indepartate din Univers, Naruto Uzumaki vine din….da, ati ghicit, din Japonia. Si cum cu totii stim ca Japonia este patria ninja (persoane antrenate in diverse tipuri de arte martiale, dotate cu tehnici incredibile si cu arme faimoase), ei bine, si Naruto este un ninja adolescent care isi doreste cu ardoare sa devina unul dintre cei mai buni si mai recunoscuti in bransa sa.

Figurinele cu personajul principal Naruto sunt la mare cautare de copii, mai ales de baieti, care vad in acest personaj un model al cutezatorului si justitiarului care nu se da in laturi de la nimic sa faca dreptate si sa isi indeplineasca visul.

Figurina Naruto Shippuden

Figurina cu stativ 17 cm

Acelasi Naruto si totusi…un alt Naruto! Daca la prima impresie pare neschimbat, din punct de vedere fizic si al costumatiei cu care ne-am obisnuit cu el in prima serie, Naruto este mai puternic, mai bine antrenat si cu mult mai multa experienta. Doar oare, pentru a ajunge Hokage, e indeajuns? Este el pe drumul cel bun? Jucarie figurina (statueta) Naruto Shippuden, 17cm, cu postament.

Figurina de jucarie Naruto Shippuden 17 cm

Figurina Kakashi – Naruto Shippuden

Figurina superarticulata cu stander

Kakashi este unul dintre cei mai straluciti ninja. Si, ca orice ninja care se respecta, iti da impresia mereu ca se transforma, ca devine invizibil, ca se dedubleaza. Este acum aici, peste o fractiune de secunda a disparut ca sa apara imediat la o distanta la care nu te astepti. Si oare cum sa poti lupta cu succes in fata unui astfel de inamic? Figurina de jucarie Kakashi, superarticulata, cu peste 25 puncte articulatie, prevazuta cu 3 perechi de maini interschimbabile, plus o mana tinanad cartea, doua fete interschimbabile, si un stander.

otter.ro

Jucarie figurina Naruto Kakashi superarticulata

Figurina Itachi – Naruto Shippuden

Figurina super articulata cu stander

Povestea lui Itachi seamana cu a multor alti copii deveniti celebri in arta ninja. Prodigios pana aproape de geniu de mic, suferintele indurate in frageda copilarie il bantuie insa neincetat, in ciuda antrenamentelor dure si a calitatilor de care da dovada, atat fizice si tehnice, cat si mentale. De aceea, spre deosebire de ceilalti, devine un pacifist. Da, iata si un ninja pacifist….

Figurina cu personajul Itachi Naruto, superarticulata cu peste 25 puncte articulatie, doua perechi de maini interschimbabile, perfect detaliata, prevazuta cu stander.

Figurina cu personajul Itachi Naruto - superarticulata cu peste 25 puncte articulatie, doua perechi de maini interschimbabile, perfect detaliata.

cumpara figurina Naruto

Figurina Naruto Deidara

Figurina articulata 17 cm

Specialist in diversiuni si explozibili si voluntar pentru mai multe organizatii teroriste din lume, Deidara este la randul lui un artist: creatiile lui in lut au uimit pe multi, pe unii insa doar pentru un singur moment: atunci cand au explodat!  Figurina Naruto Deidara cu gat articulat de 17cm, cu postament.

Figurina Naruto Deidara 17 cm cu stand si gat articulat

Naruto Shippuden seria 2 – Gaara

Figurina de 17 cm

Gaara vine din Satul ascuns in Nisip, este cunoscut sub porecla “Gaara al nisipului” si este al 5-le Kazekage. Este cel mai tanar Kage, avand doar 16 ani. Figurina cu personajul Naruto Gaara, sub forma de statueta de 17 cm, prevazuta cu stander.

 Figurina Gaara Naruto (statueta) prevazuta cu stander.

vezi si colectia de jocuri electronice pentru Playstation, Xbox360, PS3, sau WiiFigurine si jucarii Naruto

Cele mai multe si mai ieftine figurine din seria Naruto Shippuden le puteti achizitona la cele mai mici preturi de la magazinul online eMAG.ro sau de pe aliexpress (transport gratuit).

answear.ro