depurtat.ro

Obezitatea este boala secolului XXI, iar daca este sa privim asupra acestei probleme in alte tari cum ar fi SUA, Anglia, Franta, si nu numai, putem spune ca sportul si miscarea este o conditie esentiala pentru cei ce nu doresc sa depaseasca limitele greutatii normale. Echiparea unei sali de fitness trebuie facuta tinand cont in primul rand de ceea ce se doreste ca si program. Un echipament complet pentru sala de fitness trebuie sa contina toate tipurile de aparate si accesorii pentru a putea asigura un program complet de exercitii si de antrenament la un nivel la care se poate face performanta. Pentru ceilalti, raman produsele teleshopping precum AB Generator , AB RocketAB Rocket Twister, Eliptic Orbitrek Elite sau Pilates.

Aparate de Fitness pentru performeri

yves-rocher.ro

 

Dotati-va sala cu echipamente complete si performante

 

Cele mai populare sali de fitness si forta sunt foarte bine dotate. Aici nu tinem cont in mod direct de dimensiunile acesteia. Este evident ca pentru a putea oferi o linie completa de exercitii, o sala trebuie sa fie suficient de spatioasa pentru a putea gazdui toate tipurile de echipament complet pentru sala de fitness. Plecand de la aceasta necesitate, este recomandat ca intregul spatiu sa fie amenajat pastrand o logica a traseului de exercitii. Astfel, mergand pe seria fata-spate puteti amplasa aparatele de fitness incepand cu cele pentru picioare, urcand apoi pana spre umeri. Insa, pentru a putea oferi un program eficient si tonifiant, echipamentul complet pentru sala de fitness trebuie sa includa si facilitati pentru tonifiere, nu numai pentru conturarea si antrenarea musculaturii.

 

Includeti in proiect atat echipamente complete cat si accesorii fitness

 

Astfel, mergand spre un public tinta mai feminin, o sala de fitness sau de forta care doreste sa se bucure de succes trebuie sa ofere si posibilitatea efectuarii unor exercitii de modelare si tonifiere. Astfel, aparate precum benzile de alergare sunt o prezenta obligatorie, la fel ca si in cazul bicletelor si a altor echipamente de lucru. Pe langa acestea, un echipament complet pentru sala de fitness trebuie sa contina si accesorii cum ar fi mingile de antrenament dar si corzi elastice sau alte accesorii. Toate acestea au rolul de a crea varietate in optiuni si exercitii. Este usor de inteles ca pentru a avea cat mai multi clienti trebuie sa va adresati unei plaje cat mai mari dar si sa puteti oferi o varietate cat mai mare de optiuni.

Recomandari aparate PROFI Fitness

Banda de alergare electrica profesionala TRM 811 PRECOR. Banda de alergare profesionala cu display LED de 15 inch, 4HP AC si un cadru ultra stabil. Dispune de 7 programe presetate, controlul ritmului cardiac si posibilitate de adaugare LCD de 15 inch. Suprafata de alergare 153 x 56 cm, viteza de la 0,8 la 19,3 km/h, greutate 190kg si greutatea suportata de 181 kg. Producator PRECOR. Pret? 42.000 RON.

Aparat profesional sala presa picioare 45 grade SL 7020 Impulse Fitness. Presa picioare , 45 grade, cu incarcare manuala, reglaj pe inaltime al spatarului, suport discuri , cadru din otel rezistent la tensiune, greutate maxima incarcare 450kg, greutate aparat: 180kg, dimensiuni: 249,9×187,9×154,4cm, producator IMPULSE FITNESS. Pretul este de 14.9000 RON.

 

Aparat multifunctional profesional de Fitness cu 2 posturi IF 2060 Impulse Fitness. Multifunctional, cu doua posturi , permite executarea mai multor tipuri de exercitii pentru toate grupele musculare. Tapiteria DuraFirm cu finisaj dublu rezistent la rupere sau zgarieturi avand caracteristicile spumei industriale cu densitate ridicata, cabluri de otel cu invelis de nylon, scripeti din fibra de sticla cu canale in forma de V, dimensiuni: 229,8 x 195,6 x 212cm. Greutati incluse 2 x 91kg. Greutate totala aparat 442kg. Producator IMPULSE FITNESS. La un pret de pana in 12000 RON, acest aparat multifunctional pentru 2 persoane este unul recomandat pentru orice sala de fitness unde se doreste performanta.

flanco.ro/

 

Aparat profesional de forta ROTARY TORSO IE 9518 Impulse Fitness. Aparat Rotary Torso ,afiseaza numarul de repetari efectuate, tapiterie DuraFirm cu finisaj dublu rezistent la rupere sau zgarieturi avand caracteristicile spumei industriale cu densitate ridicata cabluri de otel cu invelis de nylon, scripeti din fibra de sticla cu canale in forma de v ,cadru din otel rezistent la tensiune, Greutati incluse 68kg; Greutate aparat 150kg, dimensiuni: 124,1×126,3×152,8cm, producator IMPULSE FITNESS.

 

Aparat profesional de forta: Presa piept IE 9501 Impulse Fitness. Aparat pentru lucrarea pieptului, afiseaza numarul de repetari efectuate, tapiterie DuraFirm cu finisaj dublu rezistent la rupere sau zgarieturi avand caracteristicile spumei industriale cu densitate ridicata ,cadru din otel rezistent la tensiune cabluri de otel cu invelis de nylon, scripeti din fibra de sticla cu canale in forma de v ,Greutati incluse 91kg ; Greutate aparat 130kg, dimensiuni: 153,5×137,7×152,8cm, producator IMPULSE FITNESS.

 

Statie profesionala de fitness Crossfit S-SHAPE IZ-S Impulse Fitness. Statie S-Shape, pentru functional training ,permite exercitii multiple pentru toate grupele musculare, se pot atasa echipamente optionale ,contine cadru pentru tractiuni, rebound si suporti pentru kettlebell, mingii medicinale, cadru din otel rezistent la tensiune, greutate aparat: 338kg, dimensiuni: 325x112x236,4cm, producator Impulse Fitness.

 

Pe langa echipamente este nevoie si de o echipa de experti

 

Trecand de la echipament spre latura implementarii programelor, pe langa un echipament complet pentru sala de fitness trebuie sa aveti si instructori foarte buni. Acestia sunt cei ce realizeaza legatura dintre dumneavoastra si clienti. Bineinteles, exista doua tipuri de persoane, cele timide care sunt intimidate de catre un instructor de fitness bine-facut, si cele care cauta astfel de instructori pentru a avea o motivatie. Pentru a putea impaca atat capra cat si varza (sa zicem asa) este cel mai bine sa va formati o echipa placuta de experti si consilieri.

Este foarte bine sa va formati o echipa de consilieri mixta care sa se ocupe atat de clientii care doresc sa faca exercitii de modelare si tonifiere, cat si pe cei ce doresc sa faca forta si mentinere musculara. Astfel, veti reusi sa oferiti fiecarui client atentia de care acesta are nevoie indiferent de cerintele acestuia.

Pentru a completa proiectul unei sali de fitness perfecte mai puteti adauga si unuls sau mai multi consilieri in nutritie. Acestia vor reusi sa vina in ajutorul celor care doresc sa revina la greutatea lor normala dar vor putea oferi si sfaturi despre nutritia necesara pentru a completa excercitiile de forta.

Aparate de Fitness pentru performeri

Asadar, in concluzie putem sa va spunem ca numai prin achizitionarea unor aparate performante si foarte variate, alaturi de echipe profesionale de experti; este solutia pentru performanta. Ca si ultim pont va spunem ca prin implicarea in diferite activitati de incurajare a sportului si a miscarii veti putea crea o imagine foarte buna a noii sali de fitness.

answear.ro