depurtat.ro

Profita de reducerea de pret de 30% la Coltarul Canapea Extensibila Iris cu Tabureti si Lada de Depozitare in noua sectiune a magazinului eMAG dedicat articolelor pentru casa, mobila, saltele de pat sau lenjerii de pat.

Coltar Extensibil Iris cu Tabureti, Stanga, Lada Depozitare, Stofa Gri, 329 x 216 x 72cm. Un coltar practic cu posibilitate de extindere si lada depozitare sub saltea. Canapeaua tip coltar extensibil este fabricata cu o structura de rezistenta realizata cu lonjeroane din lemn de esenta tare si placi aglomerate. Canapeaua se extinde prin ridicarea si translatarea sezutului spre inainte, concomitent cu rabatarea spatarului, mecanismul de translatare a sezutului fiind un sistem cu arcuri. Coltarul mai dispune si de 2 pufe (tabureti) cu capac, in laterale. Taburetii coltarului sunt multifunctionali putand fi folositi si ca masuta sau lada depozitare. Dimensiuni coltar cu tabureti (l x ad x h): 329 x 216 x72/ 42,5cm. Dimensiuni fara tabureti: 286 x 173x 72/ 42,5cm. Dimensiuni spatiu de dormit 265/132 cm. Este prevazut cu o lada de depozitare sub saltea. Tapiterie din stofa de culoare gri cu imprimeu floral, rezistenta la uzura. Produs realizat pe structura de placi aglomerate din lemn. Mobilierul se livreaza la colete, pentru montaj individual. Daca folositi aceasta canapea coltar pentru dormit, atunci aceasta se va transforma prin ridicarea si translatarea sezutului spre inainte, concomitent cu rabatarea spatarului. Este prevazut cu un mecanism de translatare a sezutului cu arcuri. Dimensiuni spatiu de dormit 235 x 132 cm.

Vezi oferta Canapea Extensibila Iris

yves-rocher.ro

flanco.ro/
Canapea roz tip Coltar Extensibil Iris cu Tabureti si Lada Depozitare

Canapea roz tip Coltar Extensibil Iris cu Tabureti si Lada Depozitare

Canapea Coltar Extensibil Iris cu Tabureti Lada Depozitare Stofa Wenge

Canapea Coltar Extensibil Iris cu Tabureti Lada Depozitare Stofa Wenge

Reduceri de preturi la Canapele - Coltar Extensibil Iris cu Tabureti si Lada Depozitare Stofa Gri

Reduceri de preturi la Canapele – Coltar Extensibil Iris cu Tabureti si Lada Depozitare Stofa Gri

Canapea Coltar Extensibil Iris cu Tabureti cu Lada Depozitare din Stofa Rosie reduceri mobila emag

Canapea Coltar Extensibil Iris cu Tabureti cu Lada Depozitare din Stofa Rosie

Canapea Coltar Extensibil Iris cu Tabureti si Lada Depozitare Stofa Maro

Canapea Coltar Extensibil Iris cu Tabureti si Lada Depozitare Stofa Maro

Coltarul tip Canapea Extensibila cu Tabureti si Lada de Depozitare Iris se prezinta cu o stofa calitate superioara, PAL, lemn de brad uscat, spuma poliuretanica, umplutura siliconizata, balamale metalice. Coltarul extensibil Iris are dimensiuni generoase, pentru 6 persoane: Dimensiuni coltar cu tabureti (l x ad x h): 329 x 216 x72/ 42,5 cm. Dimensiuni fara tabureti: 286 x 173x 72/ 42,5 cm, Dimensiuni spatiu de dormit 265/132 cm, Adancime sezut parte fixa: 74 cm., Adancime sezut parte mobila: 71 cm.  Canapeaua coltar este prevazuta cu o lada de depozitare sub saltea. Structura din lemn si placi aglomerate din lemn. Spuma poliuretanica de densitate ridicata. Canapeaua coltar Iris trebuie amplasata intr-un loc aerisit, departe de razele soarelui si de alte surse de caldura, ferit de umezeala sau variatii mari de temperatura. Pentru curatare se folosesc produsele special indicate pentru curatarea tapiteriei. Este interzisa folosirea produselor de curatare care contin solventi chimici sau alcool. Se recomanda aspirarea periodica. Vezi mai multe canapele clasice sau tip coltar, din piele sau din stofa de calitate, in OFERTA DE PRETURI REDUSE A MAGAZINULUI ONLINE EMAG.

Vezi oferta Canapea Extensibila Iris

answear.ro