depurtat.ro

SUPER OFERTA la 500 RON: Cumperi rochii de 500 de lei si primesti gratuit cadou o bijuterie Swarowski + 2 zile cazare la Calimanesti, 3km de Manastirea Cozia cand vrei tu (cu rezervare in prealabil). La final de an, ne gandim deja la un cadou pentru Craciun sub forma unei bijuterii, la rochiile de seara de revelion sau la iesirile in afara aglomeratiei orasului. Toate acestea costa … insa va prezentam o oferta de nerefuzat propusa de magazinul online dedicat femeilor Fashion 24.

depurtat.ro

noriel.ro

Cumpara fashion de minim 500 de lei si beneficiezi garantat de cazare gratuita, doua nopti, pentru doua persoane la pensiunea (Sidonia***) din Calimanesti, Valcea! (TOATA LUMEA CASTIGA! fara tombola sau concurs!) Perioada o alegi chiar tu! Mai multe detalii aici: OFERTA SIDONIA 3*.

Pensiunea Sidonia se afla la Calimanesti la 3km de Manastirea Cozia si in apropierea a numeroase stranduri cu apa termala acoperite, astfel incat poti sa faci o baie in tot timpul anului. In plus, fiecare produs cumparat de la magazinul de imbracaminte pentru femei Fashion 24 va veni insotit de un cadou din argint 925 cu cristale Swarovski. O oferta mai atragatoare poate doar de Black Friday poti gasi!

answear.ro