decathlon.ro

Cu un nou design, mai mica si mai usoara, Sony PlayStation 3 Slim impacheteaza toate beneficiile pe care le astepti de la PlayStation intr-o noua carcasa cu 25% mai mica decat modelul anterior. Aceastea incorporeaza puternicul procesor Cell Broadband Engine, fiind capabila sa va ofere detalii incredibile la o viteza uluitoare. Jocuri și filme în format High Definition, un mare pachet de date muzicale și video și un cerc destul de vast de prieteni online – PLAYSTATION3 le posedă pe toate.

vezi oferta de pret

Consola PS3 12GB Slim este mai mult decat o consola de jocuri , este un sistem complet pentru divertismentul de acasa, care va permite sa rulati, discuri Blu-ray , DVD, muzica si sa vizionati programe TV prin BBC iPLayer, ITV Player si 4OD. Noul aspect elegant se potriveste oricarui tip de incapere si, multumita standului dedicat (vandut separat), puteti pozitiona consola vertical sau orizontal, in functie de spatiul disponibil.

Sute de jocuri te asteapta. Lista jocurilor pentru sistemul PlayStation®3 creste cu fiecare zi. Sistemul PS3™ permite rularea celor mai bune jocuri de la cei mai buni producatori din industrie, precum SOCOM, God of War® sau Gran Turismo. Orice ai vrea sa te joci, o poti face pe PS3™ – in 2D sau 3D. PlayStation a fost întotdeauna o casă pentru jocurile unor dintre cei mai mari developer-i din lume, iar cazul lui PS3 nu este mai diferit. Diferența este în potențialul evident , pe care îl are acest sistem.  Dotattă după standardele cu un hard disk și Blu-ray player, acum developer-ii pot crea o lume a detaliilor, despe care pănă foarte curând nici nu puteam visa, iar procesorul Cell permite simulare fizică și realism. Îmbinați toate acestea cu grafica High Dfinition și veți primi jocuri mai impresionante ca oricând.

Bun venit in lumea gamingului de ultima generatie: Sistemul PS3™ este primul care foloseste microprocesorul puternic Cell Broadband Engine™. Astfel, consola poate lucra la o viteza incredibila si poate reda jocurile cu detalii grafice ultra-realistice.

Mai mult, sistemul PS3™ dispune de unitate Blu-ray™ player FullHD si un hard-disk incapator – pentru jocurile tale. Ceea ce inseamna ca seara, poti folosi consola pentru a viziona un Film FullHD la cea mai inalta calitate – cu sunet Surround, iar ziua, pentru a te juca cele mai noi titluri. Bineinteles, unitatea de discuri este compatibila si cu mediile DVD, ceea ce inseamna ca poti revedea chiar si filmele mai vechi din colectie, la cea mai buna calitate. In plus, noul PlayStation®3 poate fi utilizat si ca un adevarat player multimedia, acesta redand muzica si fotografiile din colectia personala.

O cercetare realizată de curând a prevăzut un viitor strălucit formatului Blu-ray Disc (BD). Factorii cheie, care pun în mișcare aceste prevederi despre o creștere sunt ieșirea pe piață a lui PLAYSTATION3 și o listă de filme, oferiți de studiourile, lansând titluri pe BD (Disney, Fox, Sony, MGM și Lionsgate) și susținătorii lui (Warner и Paramount). O privire rapidă către cele mai vândute DVD-uri arată că aproape toate dintre acestea sunt lansate pe piață de către studiourile care întrețin BD, ceea ce înseamnă că deținătorii de recorduri în ceea ce privește vânzările ca Pirates of the Caribbean, Night at the Museum și Casino Royale vor apărea pe BD.

vezi pretul PlayStation 3 Slim and Lite

PLAYSTATION3 are înăuntru un Blu-ray Disc player. Vizionați filmele dvs. preferate în format High Definition (pănă la 1800 pixeli în funcție de televizorul dvs.) Cu capacitatea mare a fiecărui BD care vă permite să înregistrați pănă la trei ore video fişiere în format HD și în plus pănă la nouă ore înformat Standart Definition (SD), pe dublul Blu-ray Disc înregistrările dvs. nu vor fi întrerupte de necesitatea de a schimba discul. Discrația virtuală nu începe și nu se termină doar cu excepționalui Blu-ray Disc Player. Fiind sufletul distracției dvs. multimedia acasă, PS3 este și un loc perfect pentru păstrarea, ordonarea și savurarea unui număr mare de fişiere video digitale. Memorați filmurile digitale pe hard diskul sistemului PLAYSTATION3 și descărcatăți noidate din PLAYSTATION®Store, inclusiv și traileri ale unor filme și jocuri în format High Definition.

Puteți să vedeți fişiere video, păstrate pe PS3 prin PSP (PlayStation Portable) cu ajutorul funcției Remote Play. Adunați o bibliotecă voluminoasă de distracții virtuale amețitoare pe PS3 și uitați-vă pe ele din altă parte prin PSP.

otter.ro

Jocuri 3D

Multumita celei mai noi versiuni de Firmware (ce poate fi descarcata de la aceasta adresa), poti juca jocurile 3D cu efecte ce te vor introduce si mai mult in lumea gamingului. Ai nevoie de un televizor 3D (cu ochelari compatibili) si un cablu HDMI de inalta viteza. Iar din ceea ce spun utilizatorii care deja l-au cumparat, se pare ca acest playstation poate fi modat cu usurinta. PlayStation a fost întotdeauna o casă pentru jocurile unor dintre cei mai mari developer-i din lume, iar cazul lui PS3 nu este mai diferit. Diferența este în potențialul evident , pe care îl are acest sistem.  Dotattă după standardele cu un hard disk și Blu-ray player, acum developer-ii pot crea o lume a detaliilor, despe care pănă foarte curând nici nu puteam visa, iar procesorul Cell permite simulare fizică și realism. Îmbinați toate acestea cu grafica High Dfinition și veți primi jocuri mai impresionante ca oricând.

Camera PlayStation Eye

Proiectata special pentru PS3 , camera PlayStation Eye este setata pentru a revolutiona experienta de comunicare on-line de pe PlayStation Network.

Caracteristici:

  • microfon sofisticat, cu capacitatea de a reduce zgomotul de fundal si sa se concentreze asupra cuvantul rostit incet, recunoastere vocala mai precisa si transferul.
  • capacitatea de a captura clipuri video si audio, direct pe hard disk –ul sistemului PS3.
  • proiectat pentru a functiona bine chiar si in conditii de lumina scazuta
  • o gama larga de moduri diferite de capturare, inclusiv de miscare lenta.
  • o mai rapida frecventa a cadrelor pentru o mai buna urmarire, reactie si finetea.
  • doua pozitii de zoom.

 

Controller Playstation Move

PlayStation Move ofera o experienta de joc cu totul noua si inovativa pentru consola PlayStation 3, prin imbinarea intre un gaming realistic de high-definition cu un control intuitiv si foarte precis. Sistemul PlayStation Move cuprinde controlerul de miscare PlayStation Move, controlerul de navigare PlayStation Move si camera PlayStation Eye prin intermediul carora face posibil un control sofisticat al miscarii si un gameplay imersiv posibil doar pe PS3. Controlerul de navigare PlayStation Move este folosit impreuna cu controlerul de miscare PlayStation Move, in jocurile compatibile, pentru controlul intuitiv al caracterelor si obiectelor din joc.

Piesa de rezistenta a sistemului PlayStation Move este controlerul de miscare PlayStation Move ce combina senzori de miscare sofisticati, o sfera dinamica iluminata colorat, feedback la vibratie si o interfata usor de folosit, pentru a impinge catre limitele tehnologiei gaming-ul bazat pe senzori de miscare. Controlerul de miscare PlayStation Move este echipat cu un giroscop pe trei axe, un accelerometru pe trei axe si un senzor pentru campul magnetic terestru, urmarind cu precizie miscarile executate cu controlerul si unghiul la care acestea au fost performate.

Sistemul PS3 detecteaza de asemenea cu precizie absoluta pozitia controlului in spatiul 3D cu ajutorul camerei PlayStation Eye. Urmarirea sensibila a miscarii poate fi transpusa cu acuratete in joc, ceea ce permite un gameplay intuitiv, ca si cum jucatorul s-ar afla IN joc. PlayStation Move este de asemenea construit pe baza familiarei dispuneri a butoanelor de pe controlerele clasice PlayStation 3, ceea ce permite o mai usoara utilizare a acestuia.

Functioneaza cu camera PlayStation Eye pentru a urmari cu exactitate pozitia jucatorului. Include butoanele de actiune de pe DUALSHOCK 3 si SIXAXIS Wireless Controller pentru input direct. Elegant si fara fir. Baterie Li-ion reincarcabila incorporata si senzori de miscare avansati. Culoarea sferei ofera feedback vizual in timpul jocului. Feedback-ul vibratiilor se resimte in timpul unor actiuni specific. Tehnologia Bluetooth suporta jocuri fara fir. Utilizati simultan pana la patru controlere de miscare, cu un sistem de PS3. Incarcati controlerul automat si-l asociati cu sistemul PS3 prin intermediul unui cablu USB (Tip A – Mini-B).

vezi pretul PlayStation 3 Slim and Lite

answear.ro