depurtat.ro

Cauti covoare ieftine recomandate pentru bucatarie care sa fie suficient de rezistente la trafic si aburul din bucatarie? Atunci ne face placere sa iti prezentam covoarele de bucatarie comercializate de catre BONAMI, un retailer german prezent acum si pe piata romaneasca in mediul online, incercand sa concureze cu mai cunoscutul Vivre. Pentru inceput insa, cateva consideratii referitoare la materialele din care sunt fabricate aceste covoare.

yves-rocher.ro

Atunci cand iti doresti sa cumperi un covor pentru bucatarie te gandesti cat de utila ar fi o asemenea achizitie intr-un mediu care de regula nu permite un asemenea accesoriu, tinand cont de temperatura crescuta, aburii de la mancare, posibilele accidente ce pot avea loc cand gatesti. Exista materiale suficient de practice si rezistente astfel incat covorul de bucatarie sa nu fie doar o piesa de decor care mai mult sa te complice?

Ei bine, exista! Nylon-ul este un material sintetic ideal pentru bucatarie, este puternic si rezistent atat la murdarie cat si la trafic. De asemenea, poliesterul, este rezistent la trafic, isi pastreaza culorile si se usuca imediat. De regula acesta este combinat cu fibre naturale, iar textura acestuia este cea mai apropiata de cea a lanii. Si in final, polipropilena, cel mai rezistent material, poate fi curatat chiar si cu substante chimice mai puternice (este bine sa verificati inainte eticheta). Insa nu este la fel de moale la atingere precum compozitul de poliester. Alte materiale ar fi iarba de mare si bambusul, covoarele fabricate din acestea sunt insa destul de scumpe, si oarecum mai greu de intretinut. Cele mai utilizate materiale in fabricarea covoarelor pentru bucatarie sunt poliesterul si polipropilena, consumatorii pun in balanta aspectul mai apropiat de cel natural al poliesterului si rezistenta sporita pe care o confera polipropilena.

Covoarele de bucatarie Webtapetti sunt realizate dintr-un amestec de poliester și bumbac chenille, ceea ce le face să fie foarte rezistente. Se potrivesc perfect în locurile unde riscul de a se deteriora este foarte mare – cum ar fi în bucătărie sau în hol. Dar, la fel de bine, se pot folosi chiar si în balcon, în living room sub masa de cafea, sub canapea sau chiar sub pat. Motivele imprimate ce personalizeaza aceste covoare de bucatarie au fost realizate utilizând imprimarea foto digitală de cea mai înaltă calitate. De la motive imprimate in culori vii si pana la modele uni, mai clasice, veti gasi in catalogul BONAMI o multime de covoare pentru bucatarie care sa va placa.

flanco.ro/
Covor pentru bucătărie foarte rezistent Webtapetti Honeycomb Hazel

Covor pentru bucătărie foarte rezistent Webtappeti Honeycomb Hazel

Covoare de bucatarie rezistente Webtapetti

Covoare de bucatarie rezistente Webtappeti

Covor pentru bucătărie foarte rezistent Webtapetti French Garden

Covor pentru bucătărie foarte rezistent Webtapetti French Garden

Covor pentru bucătărie Webtapetti Sweethearts

Covor pentru bucătărie Webtapetti Sweethearts

Covor pentru bucătărie Webtapetti Bluerose

Covor pentru bucătărie Webtappeti Bluerose

Covor pentru bucătărie foarte rezistent Webtapetti Keylove

Covor pentru bucătărie foarte rezistent Webtappeti Keylove

De la motive imprimate in culori vii si pana la modele uni cu aspect mai clasic, veti gasi in catalogul BONAMI o multime de covoare pentru bucatarie care sa va placa. Cateva modele de covoare pentru bucatarie, veti gasi si in oferta Esteto.ro.

answear.ro