depurtat.ro

Mobilierele pentru camera copiilor Rengarenk din care face parte si modelul Point Kids sunt pline de culoare, distractie, emotie si intruchipeaza visele din copilarie. Toate modelele de mobilier pentru camera copilului Rengarenk au un design modern si distractiv si sunt proiectate cu atentie pentru confortul copiii nostri. Setul de mobila Point Kids contine pat cu tablia tapitata, dulap cu 3 usi si o oglinda built-in si o noptiera. Mobilierul complet de camera Rengarenk Point Kids este fabricat din pal melaminat, cu piele ecologica, insertii din metal si manere din ceramica de calitate. Cel mai mic pret la setul de mobila pentru copii Rengarenk Point Kids il veti gasi in magazinul online eMAG.ro.

yves-rocher.ro

Set Mobilier Camera Copiilor Rengarenk Point Kids

Set Mobilier Camera Copiilor Rengarenk Point Kids

Setul de mobila de camera pentru copii Rengarenk Point Kids este alcatuit dintr-un pat de 100cm pe 200cm cu tablie tapitata, un dulap cu 3 usi si oglinda inclusa cu latimea de 1304mm, adancimea de 688mm si inaltimea de 1982 mm, plus o noptiera avand dimensiunile L550 x I510 x H232 mm.

flanco.ro/

Setul de mobilier pentru camera copilului Rengarenk Point Kids este livrat demontat, in cutii, cu toate accesoriile necesare asamblarii acestuia. Se monteaza urmarind schita de asamblare din interiorul pachetului. Produsul detine certificat de garantie valabil 2 ani si respecta standardele de calitate ISO 9001.

Produsul se curata cu o carpa moale, folosind doar produse de intretinere destinate mobilierului din PAL, apoi se sterge cu o carpa moale uscata. Nu se folosesc pentru curatare produse cu suprafete abrazive sau produse care contin solventi chimici sau alcool deoarece materialul se va zgaria. Mobilierul nu trebuie sa fie tinut in medii umede sau la temperaturi sub 0 °C si nici in medii cu variatii de temperatura.

Dulap Mobilier Camera copii Rengarenk Point Kids

Dulap Mobilier Camera copii Rengarenk Point Kids

Set Camera de Copii Point Kids

Set Camera de Copii Point Kids

Cel mai mic pret la setul de mobila pentru copii Rengarenk Point Kids il veti gasi in magazinul online eMAG.ro.

answear.ro