depurtat.ro

Dormitorul GEORGIA a fost proiectat pentru a oferi servicii complete si solutii de depozitare eficiente. Dulapul spatios dispune de sistem de culisare de ultima generatie ce permite o reglare fina a traseului de culisare. Dormitorul GEORGIA are in componenta un dressing cu 3 usi culisante , un pat tapitat , o comoda si 2 noptiere. Patul tapitat GEORGIA da nastere unui stil personal si cald incadrandu-se in orice stil de amenajare. Il gasiti la eMAG.ro vandut de Tamos.

yves-rocher.ro

Setul de dormitor Georgia este format din 5 corpuri independente ce se pot monta in diferite variante: un pat tapitat piele ecologica decor negru sau alb (dimensiuni interioare pentru saltele de 140x200cm), 2 noptiere, un dressing cu 3 usi culisante ( dim 225x60x200 ) si o comoda TV.

Set complet Dormitor Georgia Confort cu pat tapitat, noptiere, comoda si dulap spatios

Set complet Dormitor Georgia Confort cu pat tapitat, noptiere, comoda si dulap spatios

Dulapul este prevazut cu un sistem de culisare de ultima generatie confectionat din aluminium. Manerele usilor de la dulap dispun de perie de amortizare si etansare incastrata (nu este lipita pe usa). Mobilierul de dormitor este de tip kit, se livreaza demontat, ambalat in cutii de carton (fiecare corp separat) Kitul contine schita montaj, feronerie, certificat garantie si conformitate Structura pat : somiera rabatabila cu sistem de depozitare inclus PAL melaminat 16mm Cant ABS 0,4mm Spatiu generos pentru depozitare.

flanco.ro/
Set complet Dormitor Georgia Confort cu pat tapitat, noptiere, comoda si dulap spatios

Set Dormitor Georgia Confort – Sifonierul

Dulap Georgia Confort

Dulap Georgia Confort

Noptiere set dormitor Georgia Confort

Noptiere set dormitor Georgia Confort

Set de mobila de dormitor in culoarea wenge si alb. Setul Georgia contine un pat matrimonial de 2 persoane tapitat piele ecologica de 215cm lungime si 150cm latime, 2noptiere, un sifonier cu 3 usi culisante si o comoda pentru televizorul din dormitor. Confectionat din pal si piele ecologica, se livreaza demontat, ambalat in cutii de carton. Kitul contine schita montaj, feronerie, certificat garantie si conformitate.

Setul complet de mobila pentru dormitor Georgia Confort este o achizitie foarte buna daca doriti fara batai de cap si cu o investitie decenta sa mobilati complet dormitorul dvs. Iar daca il prindeti intr-o oferta de preturi reduse precum aceasta, cu siguranta veti vedea ca faceti o afacere foarte buna. V-ar mai lipsi doar un covor si o saltea pentru mobilarea completa a dormitorului dvs.

answear.ro