depurtat.ro

Pat etajat din lemn masiv Aron pentru copii si adolescenti. Din lemn de pin si recomandat copiilor cu varsta peste 4 ani si adolescentilor, construit in diverse culori ce denota o combinaţie îndrăzneaţă pentru camerele de adolescenti, patul etajat din lemn masiv Aron poate fi folosit fără grii şi de copiii mai mici datorită elementelor de siguranţă. Cele doua sertare pe role sunt încăpătoare şi pot fi folosite la depozitarea lenjeriei sau a jucariilor. Mai multe detalii despre produs dar si informatii despre pretul patului etajat din lemn masiv Aron, veti gasi pe site-ul vanzatorului.

yves-rocher.ro

Patul este realizat din lemn masiv şi componente de cea mai bună calitate, cu o atentie deosebită la îmbinarea şi finisarea lemnului. Are o construcţie robustă şi este realizat în conformitate cu cerințele UE, cu privire la rezistenţa materialelor, astfel încât să asigure un maxim de siguranță şi confort pentru copii dumneavoastră.

flanco.ro/

Detalii Pat etajat din lemn masiv Aron: Construit din lemn de pin în conformitate cu cerințele UE. Elementele patului sunt vopsite în trei straturi cu vopsea ecologică pe baza de apă. Patul conţine suport pentru saltea. Montaj rapid și ușor. Montajul se realizează in 30 de minute pe baza schiţei de montaj inclusă in colet.

Dimensiuni exterioare pat din lemn masiv etajat Aron: Lungime: 210 cm, lăţime: 97 cm, înălţime : 160 cm.

Saltea recomandata Pat din lemn masiv etajat pentru copii Aron: Orice tipuri de saltele cu dimensiule de 200 x 90 cm.

Pretul de vanzare al patului etajat din lemn masiv Aron pentru copii si adolescenti afisat pe site-ul vanzatorului nu include montajul si salteaua insa, daca veti comanda si o saltea de pat in oferta promotionala SomProduct veti beneficia pe langa reducerea de pret la patul din lemn masiv supraetajat, un discount suplimentar de 200 de lei la intreg pachetul. Si in plus, la achizitia oricarei saltele de pat, veti beneficia si oferta de 2 perne gratuite. Transportul este de asemenea gratuit.

answear.ro