depurtat.ro

Patuturi copii personalizate sub forma de masinute, de calitate premium la preturi foarte bune veti gasi in oferta SomProduct dar si la www.eMAG.ro. Patuturile moderne pentru copii, cu forme de masinute, sunt obiecte de mobilier moderne si creative, al caror design ii face pe cei mici, in special pe baieti, sa renunte mai usor la patutul pentru bebelusi. Acesta schimba intreg aspectul in camera copilului, oferindu-i personalitate si un loc de dormit si de joaca mult mai atractiv.

 

Patut copii Formula 1

 

Patut copii Formula 1. Patutul în forma de masina de curse de Formula 1 este recomandat copiilor cu varste între 3 si 14 ani, este un obiect de mobilier modern si creativ, al carui design si forma atractiva face ca cei mici sa renunte usor la patutul de bebelus. Patutul in forma de masina este disponibil in urmatoarele culori: rosu, galben, alb, albastru.

Patutul în forma de masina de curse de Formula 1 are un design special ce schimba întreg aspectul în camera copiilor. Produs de înalta calitate, rezistent si compact. Materiale folosite: fibra de sticla si lemn prelucrat cu tehnologii de ultima generatie. Ofera un adevarat sentiment competitional. Este echipat cu LED-uri. In timpul somnului va oferi linistea maxima, iar ziua, micutul sofer va descoperi aventurile drumurilor.

Colturile si marginile sunt rotunjite pentru evitarea oricaror accidentari. Tehnica speciala de vopsire, cu materiale pe baza de apa, asigura si o culoare uniforma si design atractiv, dar ofera maxima siguranta. Este imposibila orice accidentare. Spatiu de depozitare a asternutului. Salteaua este inclusa. Material exterior lucios, din fibra de sticla de calitate superioara, cu un marit grad de rezistenta la folosire, vopsit omogen. Gratiile de sustinere al saltelei construite din lemn masiv de fag.

 

Patut in forma de masina Police

 

Patut in forma de masina Police. Siguranta este pe primul loc în privinta mobilierului din camera copiilor: Inaltimea moderata a cadrului ofera acces facil. Protectia marginilor mai ridicate ofera siguranta în timpul somnului. Colturile si marginile sunt rotunjite pentru evitarea oricaror accidentari. Tehnica speciala de vopsire, cu materiale pe baza de apa, asigura si o culoare uniforma si design atractiv, dar ofera maxima siguranta. Este imposibila orice accidentare. Cadrul fabricat cu tehnologii de ultima generatie. Gratii de sustinere a saltelei. Spatiu de depozitare a asternutului. Salteaua este inclusa. Material exterior lucios, din fibra de sticla de calitate superioara, cu un marit grad de rezistenta la folosire, vopsit omogen. Gratiile de sustinere al saltelei construite din lemn masiv de fag.

 

Pat pentru copii Masina Curse Rosie

 

Pat pentru copii Masina Curse Rosie. Pat pentru copii model deosebit, realizat din componente de cea mai bună calitate, desăvârșit în fiecare detaliu. Patul are o constructie robusta şi este construit din materiale certificate în conformitate cu cerințele UE, astfel încât să asigure un maxim de siguranță şi confort pentru copii. Stimulează imaginaţia micuţului tău si oferă-i un pat deosebit de care să se bucure in fiecare zi.

Detalii Pat pentru copii Masina Curse Rosie: Construit din MDF si materiale cetificate în conformitate cu cerințele UE. Patul conţine suport pentru saltea. Montaj rapid și ușor. Montajul se realizează in 15 minute pe baza schiţei de montaj inclusă in colet. Dimensiuni exterioare pat: Pentru saltea 190 x 90 cm : Lungime: 207 cm, lăţime: 103 cm, înălţime căpătâi: 60 cm.

 

Pat copii in forma de masina McQueen

 

Pat copii in forma de masina Fulgerica McQueen. Patutul în forma de masina, recomandat copiilor cu varste între 3 si 14 ani, este un obiect de mobilier modern si creativ, al carui design si forma atractiva face ca cei mici sa renunte usor la patutul de bebelus.

Principale caracteristici ale patutului în forma de masina: Design special ce schimba întreg aspectul în camera copiilor. Produs de înalta calitate, rezistent si compact. Materiale folosite: fibra de sticla si lemn prelucrat cu tehnologii de ultima generatie. Ofera un adevarat sentiment competitional. Este echipat cu LED-uri.

otter.ro

In timpul somnului va oferi linistea maxima, iar ziua, micutul sofer va descoperi aventurile drumurilor. Siguranta este pe primul loc în privinta mobilierului din camera copiilor: Inaltimea moderata a cadrului ofera acces facil, Protectia marginilor mai ridicate ofera siguranta în timpul somnului, Colturile si marginile sunt rotunjite pentru evitarea oricaror accidentari, Tehnica speciala de vopsire, cu materiale pe baza de apa, asigura si o culoare uniforma si design atractiv, dar ofera maxima siguranta, Este imposibila orice accidentare. Intretinere si curatire usoara. Componente: Cadrul fabricat cu tehnologii de ultima generatie, Gratii de sustinere a saltelei, Spatiu de depozitare a asternutului, Salteaua este inclusa. Material: Material exterior lucios, din fibra de sticla de calitate superioara, cu un marit grad de rezistenta la folosire, vopsit omogen. Gratiile de sustinere al saltelei construite din lemn masiv de fag. Produs fabricat dupa noile reglementari U.E. Dimensiuni Patut: 230 x 138 x 65 cm. Dimensiuni Saltea: 180 x 90 x 10 cm. Greutate: 77Kg.

 

Patut in forma de masina Happy Bus

 

Patut in forma de masina Happy Bus. Patutul în forma de masina, recomandat copiilor cu varste între 3 si 14 ani, este un obiect de mobilier modern si creativ, al carui design si forma atractiva face ca cei mici sa renunte usor la patutul de bebelus. Cadrul fabricat cu tehnologii de ultima generatie. Gratii de sustinere a saltelei. Spatiu de depozitare a asternutului. Salteaua este inclusa. Material exterior lucios, din fibra de sticla de calitate superioara, cu un marit grad de rezistenta la folosire, vopsit omogen. Gratiile de sustinere al saltelei construite din lemn masiv de fag.

 

Patut copii in forma de masina Monza

 

Patut copii in forma de masina Monza. Patutul în forma de masina, recomandat copiilor cu varste între 3 si 14 ani, este un obiect de mobilier modern si creativ, al carui design si forma atractiva face ca cei mici sa renunte usor la patutul de bebelus.

Principale caracteristici ale patutului în forma de masina: Design special ce schimba întreg aspectul în camera copiilor. Produs de înalta calitate, rezistent si compact. Materiale folosite: fibra de sticla si lemn prelucrat cu tehnologii de ultima generatie. Ofera un adevarat sentiment competitional. Patutul pentru copii este accesorizat cu LED-uri luminoase.

 

Pat etajat in forma de masina Pompieri

 

Pat etajat in forma de masina Pompieri. Patutul în forma de masina, recomandat copiilor cu varste între 3 si 14 ani, este un obiect de mobilier modern si creativ, al carui design si forma atractiva face ca cei mici sa renunte usor la patutul de bebelus. Destinat pentru familii cu doi copii, care se vor bucura de aventurile provocatoare.

 

Patut copii in forma de Tractor

 

Patut copii in forma de Tractor. Patutul în forma de masina, recomandat copiilor cu varste între 3 si 14 ani, este un obiect de mobilier modern si creativ, al carui design si forma atractiva face ca cei mici sa renunte usor la patutul de bebelus.

 

Patuturi copii personalizate sub forma de masinute, de calitate premium la preturi foarte bune veti gasi in oferta SomProduct dar si la www.eMAG.ro.

answear.ro