depurtat.ro

Prima impresie este cea mai importantă. Covorașele de hol si de intrare te întâmpină atât pe tine cât și pe musafirii tăi cu înscrieri vesele și culori interesante, protejând în același timp apartamentul împotriva murdăriei și umezelii. Indiferent dacă se găsesc pe hol, la intrarea în încăpere, pe terasă, balcon sau la intrarea în pivniță, ștergătoarele practice rețin murdăria și umezeala. De ce să nu simți confortul de a umbla desculță pe covor? Covorul este nu numai modern, dar și estetic, atenuează zgomotele, iar ștergătoarea de încălțăminte îți va proteja întreaga casă de mizerie.

La Esteto, MobiDeco, CEL.ro, eMAG.roelefant SomProduct si Decorino găsești o gamă largă de ștergătoare, presuri și covorașe de dimensiuni și culori diferite, dreptunghiulare sau rotunde, fabricate din materiale ușor de spălat. Inscripțiile și imprimeurile vesele fac să se însenineze fețele celor care îți vor trece pragul casei. În magazinul nostru online vei găsi motivul cel mai interesant pentru tine, pentru că poți alege motive legate de fotbal, motive florale, animale sau grafice.

Covor de hol “Shannon”. Covoraş de hol pentru intrare cu puf delicat, înalt de cca. 3 mm, şi motive drăgălaşe cu flori în nuanţe vii. Model robust care poate fi spălat la maşină, frumos încadrat cu o ramă de culoare neagră şi cu dosul dublat cu vinil antiderapant.

yves-rocher.ro

Covoras de intrare “Flora Fluturasi”. Un covoraş de intrare foarte drăgut, frumos ornat cu fluturaşi multicolori, dispuşi pe un fond deschis. Model cu puf înalt de cca. 4 mm, dublat pe dos cu un strat de vinil antiderapant. Disponibil în dimensiuni diverse, ceea ce îl face util chiar şi pe hol sau în bucătărie.

Covoraş de intrare “Mieluţi”. Un preş de intrare practic, cu motiv decorativ super haios cu trei mieluţi simpatici. Model prevăzut cu puf înalt de 3 mm, încadrare cu o ramă neagră elegantă şi partea de dos dublată cu vinil antiderapant. Toate dimensiunile date sunt aproximative.

Covorașele sunt foarte potrivite pentru holuri, bucătărie, baie, camerele copiilor sau pentru camera de zi. Covorașele pot fi folosite și la intrarea în camerele cu gresie, datorită faptului că au trăsături antialunecare. Foarte des, mai multe covorașe folosite înlocuiesc un covor întreg în locurile prin care se circulă adesea și care se murdăresc ușor, cum ar fi de ex. pragul dintre balcon și cameră. Puteți amesteca modelele de culori diferite pentru a obține un frumos efect vizual. Pe lângă covorașele și ștergătoarele clasice, realizate din poliamidă, găsești și covorașe de calitate superioară în ramă semirotundă sau dreptunghiulară din oțel inoxidabil, care nu numai că arată bine, dar sunt și ușor de curățat. Datorită ramei detașabile, poți curăța până și murdăria uscată. Unele covorase sunt acoperite cu un strat de vinilin, antialunecare.

flanco.ro/

Covoras de intrare abstract Pixel. Cu un model decorativ cu pixeli, margine de culoare neagră și partea din spate prevăzută cu vinilin, pentru o fixare sigură.

Covoras de intrare Camilla. Un covoraș practic antiderapant, ce poate fi folosit și la intrare. Cu o parte prevăzută cu vinilin pentru o fixare sigură. Disponibil in dimensiuni variate, sub forma patrata, dreptunghiulara cu lungime mare pentru a putea fi folosite si ca traverse pentru holuri sau covoras de camera.

O paletă infinită de culori, care cuprinde nuanțe închise, precum maroul, albastrul sau griul, dar și nuanțe deschide, precum galbenul, portocaliul vesel, sau verdele proaspăt, care creează o atmosferă plăcută. Design-ul vesel, precum fețele zâmbărețe, sau animalele, îi invită pe copii la joacă. Rogojinile rezistente dau proprietarilor de pisici și câini un nou loc de joacă cu animalele lor preferate, protejând în felul acesta covoarele de umezeală și blană. Modelele drăguțe cu flori se potrivesc pentru covorașele de lângă pat. Covoarele protejează parchetul de zgârieturile cauzate de scaunele de birou și birouri și datorită lor, picioarele nu vă vor îngheța de frig. Le poți folosi în orice alt mod pe care îl poți inventa.

Pres de intrare “Carry”. Un covoraş de intrare super drăguţ şi modern, cu motiv fotografic cu o pisicuţă haioasă şi cu ramă neagră. Model prevăzut cu puf înalt de cca. 3 mm şi cu partea de dos dublată cu un strat antiderapant de vinil. Toate dimensiunile sunt aproximative.

Covorașele și ștergătoarele distractive și colorate pot fi un cadou interesant pentru petrecerea de inaugurare a unei case noi. Inspiră-te din propunerile expuse în magazinul nostru și alege pentru covorașe și ștergătoare accesoriile potrivite. Vei putea căuta cu ușurință datorită funcției de căutare a produsului dorit. La Esteto, MobiDeco, CEL.ro, eMAG.roelefant SomProduct si Decorino găsești o gamă largă de ștergătoare, presuri și covorașe de dimensiuni și culori diferite, dreptunghiulare sau rotunde, fabricate din materiale ușor de spălat.

answear.ro