Arta face painting-ului – a picturilor pe fata, este ideala pentru petrecerile de Halloween, Craciun, Serbarilor de gradinita sau zilelor de nastere. Picturile pe fata se realizeaza cu vopsele profesionale pe baza de apa, machiaje speciale pentru printese, eroi din desene animate (Spiderman, Batman sunt modele foarte folosite) pisicute, catei, lei, fluturasi si multe altele, pentru placerile copiilor si invitatilor! 

Cu un numar practic nelimitat de modele, pictura pe fata pentru copii este o activitate de care copiii nu se vor plictisi niciodata la petreceri, pentru ca se pot transforma de fiecare data in alt personaj, animalut sau desen animat, in functie de tema petrecerii sau de propria lor imaginatie si creativitate. Cu setul de pictura pe fata, si cel mai nepriceput parinte intr-ale picturii va fi capabil sa faca cateva modele pe fata copilului! Iar la petrecerile de familie puteti chiar organiza concursuri de cel mai reusit personaj, cel mai bun pictor sau cel mai bun model.

Pur si simplu nu trebuie sa existe o petrecere pentru copii fara face-painting ! Pictura pe fata este un hit care atrage toate categoriile de varsta, este o forma de arta care a captat atentia in orice cultura. „Face painting-ul” este o adevarata delectare pentru copii! Asadar, sa pictam! Cei mici sunt atat de captivati de desenele care le infrumuseteaza chipul, incat ar sta ore intregi extrem de cuminti doar pentru a fi pictati.

Printr-un astfel de joc cei mici desfasoara o activitate ce le place, isi dezvolta creativitatea si, de ce nu, invata sa imbine mai multe nuante cromatice. Proiectandu-se in personaje fantastice, imaginaţia le va impulsiona creativitatea intrucat le va permite sa se foloseasca de cat mai multe resurse in crearea fanteziilor, propriilor lor povesti si jocuri.

CITESTE SI:  Trenulet de jucarie din lemn cu vagoane

Setul este ideal pentru pictura pe fata, pentru petreceri reusite si pline de culoare!

Include: 10 culori, aplicatori cu burete, 5 stick-uri/creioane de vopsea pentru modele mai deosebite.

 

comanda online aici