depurtat.ro

Hasbro este o companie de jucării care detine în prezent licenta de productie de la Lucasfilm Ltd  pentru a produce orice jucarie branduita Star Wars (Razboiul Stelelor) dar si Galactic Heroe, Star Wars Transformers si seria Titanium. Tot Hasbro este compania care a castigat premiul Star Wars Mini Movie, pentru cele mai bune filme de scurt metraj al Universului Star Wars.

Cele mai populare jucarii Hasbro din seria Star Wars este reprezentata de linia figurinelor de 10 cm (raport 1:18), intrucat caracterele sunt foarte bine dimensionate, atat personajele mai mici din film cum ar fi Maestrul Jedi Yoda sau un robot astromec, cat si cele mai mari precum Darth Vader sau Chewbacca.

Asa cum originalele de epoca, figurinele lansate de compania Kenner (cumparata in 1990 de Hasbro) au creat pasiuni si bucurie copiilor anilor 1970 si 1980, figurinele Hasbro Star Wars au un mare succes in aproape doua decenii de prezenta pe piata, lansand peste 15 serii diferite si mii de caractere reprezentand personaje sau mega constructii din Saga Razboiul Stelelor, un film care dainuie deja peste 3 generatii.

 

Figurina Star Wars – Han Solo

 

Unul din cele mai iubite personaje ale primei serii de 3 filme din aceasta saga a Razboiului Stelelor (Episoadele IV, V si VI). Contrabandist si aventurier, dar un pilot desavarsit si un partener pe care te poti baza la greu, Han Solo, alaturi de Chewbacca, copilotul sau, si de nava lor rablagita (asta insa doar la prima impresie!) i-a insotit cu mult succes pe Luke si pe frumoasa printesa Leia prin toate aventurile prin care au trecut!

mergi pe site-ul vanzatorului

Figurina superarticulata Razboiul Stelelor Han Solo (10cm), prevazuta cu accesorii.

 

Figurina Star Wars – Anakin Skywalker

 

Experimentează lupta adevărată între Jedi şi Imperiu cu Figurina Star Wars: Jedi Anakin Skywalker, pe care deja o cunosti din filmele legendare Star Wars. Figurina este specială, când este apăsata cureaua lui Anakin sabia laser a acestuia începe să lumineze cu o lumină puternică albastră, făcând joaca mult mai distractivă. Să înceapă lupta, învinge droizii rai ai Imperiuluil!

mergi pe site-ul vanzatorului

Setul include figurina Anakin Skywalker cu sabie luminoasă, bază, zar şi un cartonaş de joacă. Dimensiune: 10cm

 

Figurina Star Wars: Darth Vader

 

Unul si acelasi, si totusi atat de diferiti. De la puritatea tineretii lui Anakin Skywalker, la funestul si infricosatorul Darth Vader. Binele si Raul intruchipati in acelasi personaj. Lumina si Intuneric. Forta si Forta Negativa! Eternul conflict, eterna dualitate!

mergi pe site-ul vanzatorului

Set compus din 2 Figurine Star Wars Darth Vader si Anakin Skywalker, cu accesorii arma si casca.

 

Figurina Anakin Skywalker mic

 

Luptă cu cele mai populare personaje din filmele Star Wars!  Cele mai bune scene din filmele Războiul Stelelor, le poti retrăi în camera ta, şi de această dată tu eşti regizorul. Colecţionează toate figurinele Star Wars şi luptă cu cavalerii Jedi!  Lângă fiecare figurină găseşti şi un accesoriu, cu care poţi mări entuziasmul jocului.

mergi pe site-ul vanzatorului

Setul include Figurina Hasbro Star Wars Anakin Skywalker, armament, bază, cartonaş personalitate, suport si zar. Varsta recomandata: +4 ani

 

Figurina Star Wars – Queen Amidala

 

Luptă cu cele mai populare personaje din filmele Star Wars! Queen Amidala, Regina Spion, Iubirea lui Anakin sau Darth Vader intra in actiune. Cele mai bune scene din filmele Războiul Stelelor, le poti retrăi în camera ta, şi de această dată tu eşti regizorul. Colecţionează toate figurinele Star Wars şi luptă cu cavalerii Jedi!  Lângă fiecare figurină găseşti şi un accesoriu, cu care poţi mări entuziasmul jocului.

mergi pe site-ul vanzatorului

Setul include Figurina Razboiul Stelelor Queen Amidala, armament, bază, cartonaş personalitate, suport si zar. Varsta recomandata: +4 ani

 

Figurina Star Wars Battle Droid

 

În bătălie sunt implicate forţele Imperiului, Droizii de lupta, intr-un număr incredibil de mare. Realizează propria echipă de droizi, cu armă laser şi un rucsac care se poate cupla. Rucsacul funcţionează că centru de comunicare şi ca sursă de energie. Luptă împotriva Jedi-lor!

flanco.ro/

mergi pe site-ul vanzatorului

Dimensiune: 10 cm. Varsta recomandata: +4 ani

 

Figurina Star Wars Jar Jar Binks

 

Luptă cu cele mai populare personaje din filmele Star Wars! Cele mai bune scene din filmele Războiul Stelelor, le poti retrăi în camera ta, şi de această dată tu eşti regizorul. Colecţionează toate figurinele Star Wars şi luptă alaturi de cavalerii Jedi! Lângă fiecare figurină găseşti şi un accesoriu, cu care poţi mări entuziasmul jocului.

mergi pe site-ul vanzatorului

Setul include Figurina Jar Jar Binks din Razboiul Stelelor, armament, bază, cartonaş personalitate, suport si zar. Varsta recomandata: +4 ani

 

Figurina Star Wars Qui Gon Jin

 

Pe lângă Figurina luptător Jedi Star Wars Qui-Gon Jin setul cuprinde şi armament, cartonaş personalitate, suport şi un zar. Varsta recomandata: +4 ani.

mergi pe site-ul vanzatorului

 

Figurina Star Wars – Robotul auriu 4A7

 

Robotul 4A-7 din Star Wars este una din minunile tehnologice de la Arakyd Industries, cea mai importanta companie care produce droizi din statele confederate. Un prototip destinat spionajului si inselatoriilor prin holograme, robotul si-a continuat misiunea de transmitere a informatiilor chiar si decapitat! Un mare ajutor pentru eroii din Razboiul Stelelor.

mergi la pagina vanzatorului

Figurina Star Wars Robotul 4A-7 superarticulata (10cm), cu accesorii arma si holograma.

 

Figurina Star Wars Obi Wan Kenobi

 

Colecţionează toate figurinele Star Wars şi luptă cu cavalerii Jedi! Lângă fiecare figurină găseşti şi un accesoriu, cu care poţi mări entuziasmul jocului! Pe lângă figurina din Razboiul Stelelor cu cavalerul Jedi Obi-Wan Kenobi, maestrul lui Anakin, viitorul inamic al lui Darth Vader, setul cuprinde şi sabie de lumina, cartonaş personalitate, suport şi un zar. Varsta recomandata: +4 ani

mergi la pagina vanzatorului

 

Lista de figurine este impresionanta, gasiti mai multe figurine Star Wars de la Hasbro la Carturesti , Nicoro, Nichiduta, BestKids si eMAG. Recomandam sa verificati ambele site-uri pentru a vedea unde se pot cumpara online mai ieftin.

 

answear.ro