depurtat.ro

Relic, o divizie a ultra fashionistului brand Fossil ® Inc, s-a lansat producand ceasuri de mana la preturi mai mici decat cele cu care ceasurile Fossil incanta admiratoarele acestei marci sezon de sezon. Marca Relic s-a extins rapid in productia de genți de mână, de umar, portofele, curele și alte accesorii. Atat modele casual clasice dar si genti fara teama de printuri, RELIC se adreseaza consumatoarelor de moda constienti de valoarea pe care o aduce propriului outfit un design bine construit si semi-contemporan. Gentile de mana casual de la Relic sunt modul perfect pentru a te introduce in noul sezon si totodata sa iti asigure o zi minunata.  Zeci de modele de genti de dama marca Relic pot fi achizitionate online de la magazinele My Closet si B-Mall.

yves-rocher.ro

Genti de mana casual Satchel Relic

 

Nici motivele florale si artizanal indiene nu au fost uitate de cei de la Relic, putand alege dintr-o varietate de genti de mana sau de umar, Totem-uri sau Crossbody-uri Relic. De asemenea disponibile la My Closet si B-Mall.

flanco.ro/

 Gentile de dama marca Relic Fossil sunt disponibile la My Closet si B-Mall pe langa alte 6000 de genti si peste 200 de marci pentru femei.

answear.ro