Incaltamintea marca Skechers acum in Romania, slapi, sandale, pantofi si adidasi pentru copii, calitate superioara si la un pret convenabil. De la copii la adulți, toată lumea poate impresiona cu noua gama de incaltaminte marca Skechers. Un brand cu adevarat international, prezent si in Romania. Skechers, o companie americana infiintata in anul 1992, linia de pantofi sport Skechers incurajează un stil de viață sportiv și la modă. Purtat si de catre celebritati, pantofii Skechers fac apel cei ce sunt în căutarea unei incaltaminte de uzura, sportiva sau de strada, confortabila si eleganta.

In plus fata de colectiile de succes Skechers de dama sau Skechers pentru barbati ce au revolutionat industria de incaltaminte sport precum Skechers Sport Performance, Skechers USA, Skechers Active, Skechers Work destinata celor ce lucreaza in industria hoteliera, constructii sau in spitale, Skechers Cali, Cali Gear by Skechers, Bobs from Skechers sau atat de popularii Skechers Shape-Ups, incaltamintea anatomica, sanatoasa cu rolul de a antrena musculatura picioarelor chiar si in timpul mersului pe jos, avand acelasi efect precum mersul pe plaja in picioarele goale a aparut si colectia de incaltaminte Skechers Kids pentru copii.

 

Oferta Skechers Fashion Sport

 

In ceea ce priveste magazinele care comercializeaza incaltaminte marca Skechers pentru copii, FashionSportMyCloset si B-Mall pun la dispozitia clientilor o varietate de modele de toate marimile, culorile, pentru toate preferintele de la slapi si tenisi pana la ghete sport si bascheti pentru copii.

Incaltaminte Skechers baieti

 

 

CITESTE SI:  Incaltaminte de iarna - Cizme KangaROOS pentru doamne, domnisoare si fetite

Incaltaminte Skechers fete

 

In ceea ce priveste magazinele care comercializeaza incaltaminte marca Skechers pentru copii, MyCloset si B-Mall pun la dispozitia clientilor o varietate de modele de toate marimile, culorile, pentru toate preferintele de la slapi si sandale Skechers, pana la tenisi, ghete sport si bascheti pentru copii.