depurtat.ro

Gratar electric Delimano Chef In&Out. Acum poti sa faci un gratar, indiferent daca e ploaie sau vreme frumoasa! Gratarul electric pentru interior si exterior Delimano Chef aduce comoditate si versatilitate atat pe masa de lucru din bucatarie cat si pe terasa. Te trezesti pentru un mic dejun cu oua prajite si sunca de dimineata … si sfarsesti ziua frigand hamburgeri si fripturi in aer liber. Niciodata nu a fost mai usor si mai distractiv sa faci un gratar! Gratarul electric este un articol excelent intr-o aventura cu cortul sau in rulota. Gratarul Electric Delimano este acum la pret redus.

Gratare Electrice

Promovam alegerea unui stil de viata mai sanatos. La Delimano, avem mereu grija sa promovam un stil de viata mai sanatos si sa asiguram solutii inovatoare pentru un stil de viata modern. Gratarul electric pentru interior si exterior Delimano Chef dispune de o suprafata generoasa de gatit antiaderenta, cu un diametru de 40 de cm, care combina doua suprafete diferite – plata si profilata, cu canale ce colecteaza grasimile si lichidele intr-o tavita aflata sub suprafata gratarului. Aceasta inseamna ca poti folosi un minim de grasime pentru a avea mereu o silueta demna de invidiat si o inima mai sanatoasa.

Gratarul electric Delimano

5 setari pentru reglarea temperaturii, pentru a gati uniform de fiecare data. Gratarul dispune de 5 setari diferite pentru reglarea temperaturii, in functie de preparatul pe care te decizi sa il asezi pe gratar. Reglezi o temperatura mai joasa pentru a incalzi alimentele semi preparate; reglezi gratarul la temperaturi mai inalte pentru fripturi bine facute, burgeri sau alte mancaruri preferate.

yves-rocher.ro

flanco.ro/

Montarea iti ia doar cateva minute. Gratarul se monteaza doar in cateva minute si ai nevoie in jur de 10 minute pentru preincalzire, timp in care aduci sau asezi masa. Poate fi utilizat eficient atat in casa cat si afara. Gratarul electric pentru interior si exterior Delimano Chef poate fi utilizat atat in casa cat si afara si este perfect pentru zonele rezidentiale si spatiile unde nu este permis focul in aer liber. Folosesti gratarul exact asa cum este sau il amplaseazi pe un suport pe terasa.

Platforma gratar detasabila, antiaderenta, elimina excesul de grasime. Platforma gratarului este detasabila si dispune de doua suprafete diferite plate si profilate, cu canale care acumuleaza grasimea sau alte lichide intr-o tava aflata imediat sub suprafata gratarului. Aceasta inseamna ca poti prepara mese mai sanatoase pentru tine si familia ta… iar curatarea este floare la ureche.

Suportul iti permite sa iei gratarul oriunde. Gratarul electric pentru interior si exterior Delimano Chef include un suport vertical circular usor de strans si care se poate monta aproape oriunde. Gratar Delimano cu incalzire electrica pentru folosit atat in interior si exterior, dispune de un diametru generos al suprafetei de gatit de 40 de cm, 5 setari pentru reglarea intensitatii termice. Gratarul combina suprafetele de frigere profilate si plate si include un sistem de drenare a grasimii pentru un stil de viata mai sanatos. Suportul este inclus.

answear.ro