depurtat.ro

Incalzitorul de biberoane, putand fi conectat la bricheta auto a masinii, este deosebit de util sa il aveti la indemana in situatiile in care mergeti cu bebelusul in vacanta sau la iesirile la iarba verde. Nu veti fi niciodata in dificultate cand va fi timpul hranirii micutului.

yves-rocher.ro

 

Incalzitor auto Jane pentru biberoane

 

Incalzitorul de biberoane auto de la Jane

Incalzitor biberoane auto Jane

info pret pe site-ul vanzatoruluiIncalzitoare biberoane pentru masina

Incalzitorul de biberoane auto de la Jane, incalzeste un biberon sau un recipient similar. Se utilizeaza in masina, conectandu-se in locul brichetei din dotare. Incalzeste orice tip de biberon, inclusiv biberoane cu dimensiuni sporite. Puterea cand este utilizat in masina : 12 V / 100 W.

Disponibil in doua culori: portocaliu si verde.

 

Incalzitor auto Chicco Step Up

 

info pret pe site-ul vanzatoruluiIncalzitoare biberoane pentru masina

 

Incalzitorul pentru recipiente bebe adaptabil auto de la Chicco va ajuta sa incalziti biberoanele cu lapte si borcanelele cu mancarea bebelusilor la o temperatura ideala (temperatura recomandata pentru incalzirea alimentelor copiilor este in jur de 37 grade) atat acasa cat si in calatorii. Incalzitorul are o priza adaptabila prizei pentru bricheta din masina care va permite sa incalziti biberoanele usor si rapid atunci cand calatoriti sau cand puteti conecta echipamentul la o tensiune de 12 Volti.

flanco.ro/

Incalzitor biberon auto Chicco Step UP. Incalzitorul pentru biberon Chicco adaptabil auto va ajuta sa incalziti biberoanele cu lapte si borcanelele cu mancarea bebelusilor la o temperatura ideala atat acasa cat si in calatorii. Temperatura recomandata pentru incalzirea alimentelor copiilor este in jur de 37 grade Celsius. Incalzitorul auto Chicco Step UP pentru biberoane contine adaptor pentru conectarea la priza din masina pentru a putea incalzi alimentele bebelusului atunci cand sunteti plecati in concediu, in cazul in care dispuneti de o priza pentru aprinzatorul de tigari de 12 volti. Timpul de incalzire poate varia foarte in functie de tipul/dimensiunea biberonului, tipul, cantitatea si temperatura initiala a mancarii aflate in biberon,si de conectarea la sursa electrica( priza normala sau priza pentru bricheta din masina). Incalzitorul auto Chicco Step UP pentru biberoane este compatibil cu orice tip de biberon.

Pachetul include:

  • suport pentru biberon
  • borcanele cu mancare si a
  • daptor pentru priza brichetei din masina.

Timpul de incalzire poate varia in functie de tipul/dimensiunea biberonului, tipul, cantitatea si temperatura initiala a mancarii aflate in biberon,si de conectarea la sursa electrica (priza normala sau priza pentru bricheta din masina). Nou: este compatibil si cu noile biberoane din gama Step Up.

 

Incalzitor auto mancare bebe Petit Teraillon

 

Incalzitorul auto de la Petit Terraillon este universal, se poate folosi pentru orice tip de biberon dar si pentru borcanase.

Incalzitor auto universal Petit Terraillion

info pret pe site-ul vanzatoruluiIncalzitoare biberoane pentru masina

 

Incalzitorul auto universal de la Petit Terraillon se poate folosi pentru orice tip de biberon dar si pentru borcanase. Incalzire optima: reglare instantanee in functie de cantitatea de lichid a biberonului ce trebuie incalzit. Poate fi folosit in siguranta datorita opririi automate a ciclului de incalzire, cu led de control. Compatibil cu toate tipurile de biberoane disponibile in comert pastreaza mancarea calda timp de o ora.

Petit Terraillon are o experienta de peste 60 de ani si este lider mondial la produsele de ingrijire personala. Astazi Petit Terraillon este lider mondial in peste 80 de tari pe 5 continente. Garantia oferita este de doi ani.

 

Iar daca te hotarasti sa cumperi un incalzitor auto pentru a rezolva o nevoie vitala a bebelusului tau, aceea de a fi hranit corect si la timp, de ce sa nu iei la pachet si PampersIncalzitoare biberoane pentru masina sau alte Articole pentru bebelusi, fa o singura comanda pentru articole indispensabile si in functie de valoarea comenzii vei beneficia de transport gratuit si preturi foarte bune.

answear.ro