Cum te simti cu o biijuterie trendy? Iti va spune chiar bijuteria pe care o porti! Bijuterii: inele ce isi schimba culoarea in functie de cum te simti. Bijuteriile (inele, coliere sau bratari) ce isi schimba culoarea in functie de starea de spirit au aparut inca din 1970 si au fost vazute ca un raspuns la Festivalul Woodstock. Cei ce le poarta isi dezvaluie starea de spirit de-a lungul zilei, bijuteriile schimbandu-si culoarea in functie de cum se simte cel sau cea ce le poarta.

In functie de culoarea acestor bijuterii poti spune despre tine sau despre o persoana ce le poarta in ce stare interioara te afli sau se afla, asta daca retii Harta Culorilor: negrul denotand o stare de stres, gri-ul o stare de suparare, chihlimbarul o stare de incertitudine, nehotarare sau nerabdare, culoarea verde indica o stare de calm, galben pal calm si relaxare, albastru o stare de bucurie, iar daca bijuteria prinde o culoare indigo sau violet inseamna ca persoana respectiva se afla intr-o stare de bucurie sau romantism pasional. De mentionat ca unele modele de Mood Rings vin cu propria lor harta a culorilor, caz in care vei avea nevoie de carticica sau brosura de instructiuni pentru a putea descifra “mesajul”.

Desigur, factori externi, ca lumina soarelui sau temperatura camerei pot influenta culoarea bijuteriei si atunci definitia fiecarei culori va fi alta. Nu credem ca exista o explicatie stintifica, poate incercarea de a ghici starea de spirit tine mai mult de superstitie sau un placebo constructiv, insa aceste bijuterii reprezinta niste accesorii interesante, asa ca distrati-va purtandu-le sau oferindu-le cadou.

Inelele ce isi schimba culoarea in functie de sentimentele tale sunt fabricate in China, de altfel se recomanda cumpararea lor direct de la producator tinand cont de faptul ca unele modele sunt vandute cu transport gratuit catre Romania (vor veni la oficiul postal de care apartii sau daca postasul este binevoitor, tinand cont ca nu ocupa mult spatiu, pot fi lasate chiar in cutia ta postala).

Inele ce isi schimba culoarea

 

Daca te-ai intrebat cumva “Unde gasesc aceste inele ce isi schimba culoarea in functie de sentimente”, ei bine, zeci de modele de inele Mood Rings inele unisex – pentru barbati si femei – , confectionate din titan cu insertii metalice de culoarea aurului sau a argintului. Diverse design-uri si marimi, modele mai elegante, trendy sau casual. Fotografiile va vor directiona catre pagina vanzatorului.

Exit mobile version